Предстои ми инвитро/ИКСИ - Да поговорим - Тема 94

• 7 075
  • 229
  •   2
Отговори
# 225
Аз само да припомня моят опит с Е2 на последната пункция - на 15/07 беше 70 pg/mL, на 17/07 беше пункцията. От един голям и два  по-малки фоликули извадиха две зрели яйцеклетки, които се оплодиха нормално, без селекции (IVF) и спряха развитие след ден 3.
Бях на Летрозол и Мериоферт (2х150) също с двоен тригер Овитрел и Декапептил, а сутринта Оргалутран.
При мен най-успешния опит беше с подтискаща Цетродит, не знам дали това влияе, но това бе единствената разлика.

# 226
Здравейте момичета, не знам вече дали съм за тук или не, но ще напиша. От 2024 съм в играта на инвитрото. 1 неуспешно във вита 2 при Лилия Димитрова. След което 2025 - една пункция в бахчеджи Турция с 3 трансфера - неуспешни. Последните два с ЧХГ 20-30 биохимични. След което Януари 2026 бях при Калчев хистероскопия - всичко наред. И сега съм при Малинов - 2 пункции - 2 трансфвра - неуспешни. Имам поликистозни, вади ми по 16-19 яйцеклетки от които винаги 1-2 макс ембриона оцеляват и изглеждат добре. Слагаме ги на 3ти ден свежи и нищо. (Слага ги на 3ти защото ако ги оставим уж перфектни клас 1 -  на 4ти ден спират развитие без да се знае защо)
Не знам какво да правя къде да ходя вече - казват ми че яйцеклетките ми не стават явно и за това. На 34 години съм. Ще съм благодарна за съвет.

# 227
Чакайте до 5ти ден и тествайте ембрионите, за да видите дали са годни.

# 228
  • Be realistic - plan for a miracle.
Enrose е уточнила, че не стигат до 5 ден обаче Sad
Колко пъти се е случило това, да ги наблюдавате за 5 дни, от оплождане до край?

# 229
Здравейте момичета, не знам вече дали съм за тук или не, но ще напиша. От 2024 съм в играта на инвитрото. 1 неуспешно във вита 2 при Лилия Димитрова. След което 2025 - една пункция в бахчеджи Турция с 3 трансфера - неуспешни. Последните два с ЧХГ 20-30 биохимични. След което Януари 2026 бях при Калчев хистероскопия - всичко наред. И сега съм при Малинов - 2 пункции - 2 трансфвра - неуспешни. Имам поликистозни, вади ми по 16-19 яйцеклетки от които винаги 1-2 макс ембриона оцеляват и изглеждат добре. Слагаме ги на 3ти ден свежи и нищо. (Слага ги на 3ти защото ако ги оставим уж перфектни клас 1 -  на 4ти ден спират развитие без да се знае защо)
Не знам какво да правя къде да ходя вече - казват ми че яйцеклетките ми не стават явно и за това. На 34 години съм. Ще съм благодарна за съвет.

Всички трансфери ли са на 3 дневни ембриони? Попринцип след толкова неуспешни трансфера , най-вероятно проблема е в ембрионите, трябва ви добра ембриология и тестване на ембрионите с ПИД

Общи условия

Активация на акаунт