МНОГОДЕТНИ МАМИ 16

• 21 668
  • 359
  •   1
Отговори
# 105
На вилата и ние имаме. Питах комшиите как да ги махна, а те казаха това.  Змиите ги гълтат и понеже им е твърда кожата, немогат да ги смелят. А те излизат от другия край и буквално я разпарят (змията). Гадно, ама - нещата от живота!

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Въх, мари мале, Самко! К`ви неща от живота?1

А за змиите съм сигурна, щот съм ги видяла! Като правихме оградата - 5 пепелянки убиха майсторите!

Добре,че не съм била край ваште двори тогава, че сега бай Митак щеше да черпи, а децата да останат сиротни.... Mr. Green Laughing

# 106
Пепелянките бягат от хора - не са докачливи! Само ако ги нервираш нападат. Децата са предупредени, да не пипат по камъните... Пък и по тая причина всичко що може да служи за дом на гадините е елиминирано (надявам се!). Ми - животинки, търсят и те място под слънцето, кво да ги правиш! Ама не и в моята градина, де! Naughty

# 107
...Ми - животинки, търсят и те място под слънцето, кво да ги правиш! ... Naughty
Лелееееее....колко е жалостива....още малко и клуб за защита на съскащите, хапещите и пълзящите ще организира!!!! Joy Joy
Габи, моите надхвърлиха 3 вече. И като си помислиш миналата година за първи път видях такава гад. Слава богу за сега само слепоци. С пепи-та ако се видя, сигурно няма да доживея да ви разказвам. Не че ще ми направи нещо - аз ще се спомина от страх Embarassed Туй за стрелката е добра идея, ще взима и аз да им напиша на моите бележка, пък току виж взели че се разкарат Mr. Green
Оли, пропуснала съм откъса с чорапите Mr. Green ама баят се смях сега като го видях. Сетих се за нашето първо зелено училище... как аз сложих всяко чорапче, гащи и дрешка  в найлонче с препоръката - вади чисто нещо - пъха в найлончето мръсното. ...Ама....детето си дойде с неразопаковани найлончета. само чорапите си беше събуло, щото се намокрили в банята...и после си обуло маратонките на бос крак. Питам го - що бе маме - пък то отговаря"Щото ме беше страх да не ги разваля" /найлончетата де.../ Mr. Green Та така от престараване....

# 108
JuliS ,Добре че на нашeто село не се намират в изобилие такива животинки (влечуги ), че мъж ми при последната си среща със змия (май смок се оказа) премина 20-тина метра със 2 скока, почти в летяща фаза, та сигурно щеше да се падне на мен часта от задачата да се справям с тях!
Сега се сещам и друго лекарство - таралеж - ако примамите някой да се посели наблизо може и да нямате проблеми!
(при нас има цяло семейство - минават си през една дупка в дувара на съседния двор ( и ако сред нощ чуете грухтене - да не си помислите че е диво прасе )

# 109
Хихи!
Един таралеж идваше чат-пат, и аз се опитах да го "прикоткам" с мляко, обаче съседските кучета все му го изпиваха. Откак направихме оградата - не идват вече, ама и таралежа не може да влезе! Joy
Юле, и аз не ги обичам, даже много ме е страх, ама какво да правя!? Освен това, те обичат тишината, имам чувството че се изселват, когато ние се населим там. Като поживеем известно време - изчезват, то не че съм ги търсила, де, ама не ги виждам да "щъкат"!

# 110
ама, какъв дебат заформихме за моите змиии, а?????? Joy Все едно си нямаме друга работа ами нищим съседките Mr. Green
Ама тъй и тъй сме почнали...Цвети, кажи мила каква ограда направихте, та вече не идват???Аз моята я планирам като мрежа - че много скъпо удоволствие. Колкото за шумът не съм сигурна, щото той свекър ми нали стои там и тропа и чука непрекъснато.

# 111
Мамииии,един спешен въпрос - неможах да намеря сода за хляб и сега се чудя с какво и колко да я заместя в рецептата за кифличките,а обещах вече на децата,че тази вечер ще им направя.Помагайте моля Ви!Кажете може ли със сода бикарбонат или кубче хлебна мая?

# 112
Разбихте ме с тази дискусия за змиите, но дано се окаже полезна!
А за първото зелено училище - Оливети поне беше подготвена, че ще имаш изненади с багажа  Joy
Аз нещо съм се разкиснала - тече ми носа и не само гледам да полегна!
Важното е, че поразредих програмата за празниците - след скандал(че) в балета, защо правят концертите все по празниците, се оказа, че концертът е тази събота  newsm78
Пък и баткото май ще хартиса, че ще има 2 дни курс.

# 113
Мамииии,един спешен въпрос - неможах да намеря сода за хляб и сега се чудя с какво и колко да я заместя в рецептата за кифличките,а обещах вече на децата,че тази вечер ще им направя.Помагайте моля Ви!Кажете може ли със сода бикарбонат или кубче хлебна мая?
ivata,аз моите ги правих със сода бикарбонат и един бакпулвер

# 114
  • Пловдив
Момичета , чухте ли новините!!!!

Какви мерки взема Япония за насърчаване на раждаемостта - направо супер!

Сетили се ите че скоро няма да има работна ръка!!!!!!!!!!!!!!!!!11 newsm78

# 115
  • Пловдив
Иве, сода за хляб и сода бикарбонат е едно и също нещо, доколкото знам  newsm78

А хлебната мая е вече съвсем друго нещо - според мен не са взаимозаменяеми

# 116
Момичета , чухте ли новините!!!!

Това за Япония не го чух...ама чух за поредната ужасия..Петгодишно детенце изнасилено от 11г. и 12г. момчета....

Нямам време, ще пиша повече по-късно! За содата - незнам! Може би донякъде с газирана вода може би...Юле, ЧРД на мама...

И виждам,че многодетните прекрасно разбират от змии...Що ли? То по принцип роднини се разбират най-добре, пък за вас незнам...

Тази тема се очертава темата на многодетинте мами в чужбина! Супер!

# 117
  • Бургас
 Мама Цоцоланка ,благодаря за поканата.Естествено имах намерение да се присъединя към групичката на многодетните мами  Grinning,исках само да е след прегледа при гинеколога,защото все още не ми е потвърдил официално двете чертички от теста и закъснението на цикъла. Grinning

# 118
     Голямо благодаря за пожеланията!И от вашите усти,в божиите уши!  bouquet
    Да ви кажа купонът тази вечер мина страхотно,бяхме в градината,имаше балони,празнични светлини,музика,и най-вече много много весели деца!За съжаление така и не се научих как се качват снимки,но колкото и хубаво да си го представите,все си е за ваше добро.За съжаление,след лудото тичане,след работа и пазар,да направиш парти,не си е лесна работа,адски ме заболя главатао,та едвам виждам екрана.
    Да ви съобщя и нещо важно което открих,но още не съм го проучила съвсем.В института за преквалификации на учители,за който съм ви говорила,освен за преговори за зала,и помещение за ползване,се оказа че имат и страхотно нещо като общежитие,в което леглата са-7лв на нощ,има си санитарни възли във всяка стая,и леглата са по четири.Значи първо залата за празниците ни е много по евтина,второ има супер място за спане,на семействата от страната,при това всичко вътре е ново,и трето до центъра на София си за 20мин.с рейс 260.Саемо дето не съм питала колко време по рано трябва да се направи резервация.Как ви звучи това?!

# 119
 newsm59 newsm59 на рожденниците-да радват мама и тати.     я кажете за японците  smile3530 .Цоци това е ужасно каде го чу? днес родителите са вечно заети -или работят или си почиват и не обръщат внимание на децата-смята се ,че у-щето трябва да ги научи и възпита... ooooh!.  а те децата просто намират на улицата някой да запълни дупката в тях- емоционална и духовна.а на улицата и  в интернет винаги се намират "услужливи " хора готови да ги направят "велики". а и стоенето пред компа......повечето деца живеят във виртуален свят Weary. и ако родителите не се вземат в ръце ще чуваме сигурно и по- ужасяващи неща  .smile3505.           две змии си говорят. едната попитала другата- ние отровни ли сме?  незнам-отговорила другата- що? ами токущо си прехапах езика та......           hahaha Joy          иначе благодаря ви вече се оправяме само дето нищо не ми се подхваща-искам да си лежаааааааааааааа....   sleepuuта за сега чаву   newsm03

Общи условия

Активация на акаунт