МНОГОДЕТНИ МАМИ 16

• 21 689
  • 359
  •   1
Отговори
# 120
Честито пето място на Елица и Стоян!И ние имаме заслуга за гласовете!!! newsm44

Веднага ви заподозрях, като видях резултата от гласуването в Испания!

В дебата за змиите не мога да се включа - явно съм толкова страшна, че при нас не се въдят. Но това със стрелката ми се види добра идея. Ще я приложа на бездомните кучета, дето ни наобикалят. Ако не разберат - ще има курс по ограмотяване.

Червена шапчице, много добри вести. Трябва да обсъдим по-подробно нещата.

# 121
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
    bouquet     Борис    на Demetra    bouquet   Екатерина  на sbanjo     bouquet Диана - ЗлатоПерка

# 122
    bouquet     Борис    на Demetra    bouquet   Екатерина  на sbanjo     bouquet Диана - ЗлатоПерка

Ихааа, За разлика от руската песничка, дето РД е само веднъж в годината някой от нас го празнуват всеки месец. Лошо няяяма. Ще черпя ама си искам подаръъъъкааааа!

Дидке, Дидке, да не си  "хванала" от мойта перка ,бе скъпа?  Laughing  Laughing

# 123
    bouquet     Борис    на Demetra    bouquet   Екатерина  на sbanjo     bouquet Диана - ЗлатоПерка

Дидке, дидке, смятах ти и по Юлианския и по Григорианския и по ред други календари,но все излиза,че си с 1 месец назад....Явно ученето не ти се отразява добре....Я, малко с мъж да идете да си починете....И без това колата ви е в ръцете......

# 124
Цитат
Наталия, как си напуснала такава красота? Прекрасно е!
Не беше по мое желание,липсва ми,но странното е че никога не исках да се върна да живея там, а само да правя посещения.Почти на всеки 2 години,но имаше период не бях си ходила 4 години,с годините човек свиква,мъчно ми е ,но не както преди.Заради децата с България съм свързана повече.
Цитат
Това за късите ръкави - заради нефта ли е?
Заради отопление,централно е и даже и отваряме прозорци,не съм чула да отопляват с нефт,но иначе я има в изобилие.Нефт,газ,злато,риба,черен хайвер,дървесина,зверовъдство и т.н.
Честито на всички рожденници!  bouquet  bouquet  bouquet
Ще ме извините,но ще си лягам,днес бях на Търново с катуна LaughingИ се видяхме с баба попадийката,дойде специално да ме заведе на мястото. Hug Heart Eyes  bouquet
Лека нощ  Hug

# 125
Здравейте, многодетни мами!  Grinning

Първо(с малко закъснение, но от сърце) да честитя на малките-големи рожденици СТРАЦИМИР и ВЕЛИЗАР - много здраве, усмивки, успехи и късмет във всяко ваше начинание!  Hug Hug

За ТЕНИСКИТЕ...

Мамите поръчали тениски са: Тедивас, Кабо Алма, Дивна самка, СуперТеди, pretty_witty, радеток, Оливети, Илиева, Акага, roza66, Наталия, Вълшебна,  Albena, kaishka.

Ако има мама, която е поръчала и не е видяла ника си по-горе, моля да пише...

Няколко въпроса (последни обещавам) към JuliS(предполагам) и пускам брой, цветове и размери на тениските.

-> М размер– ще стане ли за Кабо Алма? Аз не я познавам, така че вие преценете...
   -> Има ли тениски за 2 годишно дете, или само стандартните размери + бебешки евентуално?
   -> Ако има бебешки, каква големина са?
   -> А сините тениски, светло или тъмно сини са?

JuliS, благодаря предварително за отговорите  Wink
Нуждая се от отговорите на гореизброените въпроси, за да отбележа окончателно още няколко размера и цвята, за които мамите се чудят...

Наталия, снимките са просто страхотни - благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet
А за борша - няма как да стане без зеле, нали?
То май зелето си е основната съставка...
Моите хич не обичат зеле готвено (и някои други целулозни храни  Wink), та затова питам...

Пролетна феичке, Lilibon, ivata и gaby_s, утре ще се обадя до майка, за да й дам датите на раждане на мъжете ви, като ги пресметне, ще пиша  Grinning
Пролетната фея и Lilibon са с предимство  Wink

Лека и спокойна нощ на всички ви!  Hug

# 126
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ужас............наистина ме е хванало перкотоо от четене,аз да не се изложа,че не съм писала и се изложих........е нищо де-пак да почерпите Joy
За тениските гласувах,за 4 броя различни цветове от 5лв,обаче тогава дойде една съседка и не го написах.......ама да проверя какво исках и ще го напиша след минутка   newsm78 непомня цветовете пусто,айде само ми ги избройте да се подсетя,че нещо хич ме няма напоследък  ooooh!
  kloie айде да е хубава новината с чертичките Flutter

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 07:52 от Дидка

# 127
Здравей те мили мами бих искала и аз да се включа към многодетните мами

# 128
Добре дошли на Клои и Пети 82! Приветствие от нас и   bouquet! Напишете рождените дни на децата си и вашите, ако искате... От къде сте, такива неща... И най важното ридовно да пишете  Grinning
Дидке, добро утро! Изпи ли кафенцето? Joy
Цвете, на Макдоналдс, Йоан на Цоцоланка беше с ес - тениска... Сметам ем да ти стане, ама ако се окръглиш внезапно.... rotfImao
Маминке, борша без зеле си е картофена манджа Wink
Наталче, какво прави по Търново?
Свате, какво беше това за змиите? Виж с тебе как си паснахме... Те краставите магарета....
Къде ги четете тез работи за Япония, бе? Я, един линк да давате!
Шапчице, това в Горна Баня ли...? Звучи много хубаво!
Девойки, и не съвсем, ще ходим ли на Банско?

# 129
Цитат
Наталия, снимките са просто страхотни - благодаря ти!  bouquet bouquet bouquet
А за борша - няма как да стане без зеле, нали?
То май зелето си е основната съставка...
Моите хич не обичат зеле готвено (и някои други целулозни храни  Wink), та затова питам.
Без зеле,червено цвекло и картофи,както и бульон от кокали,няма да е борш.Моркова и домата можеш да ги пропуснеш,обаче ако правиш без зеле,със цвекло ще бъде супа"Разсольник"А супа със зеле без червено цвекло се казва"Щи"/Ши/
Самке ,на Търново бях за ТЕЛК на големия син,той е с астма,но ни дадоха 20%,а ни трябват поне 50%както досега,за да получавам пари по чл.43.Той навърши 16 г.и вече минава към изисквания на големите.

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 09:34 от natalia_viktorovna

# 130
Момичета, на една приятелка от първото майчинство, дето сега е с второ дете й трябват бурканчета от пюрета, онези дето са със по-едрата резба- като старите бълг. пюрета, за детска кухня.
Ако някой има и не му свидят, казвайте... , че и без това нон-стоп й обяснявам, че е страхооотно да са повечко децата в къщи. Нека и тя се попържи на нашия огън  Mr. Green

# 131
Милички, благодаря на всички  за поздравленията и пожеланията!!! Черпя ви виртуално с лятно настроение!

Денят мина отлично, вчера бяха на уч-ще до 12.30(както и до края на седмицата), хапнахме с рожденника, дребосъка и сестра ми с нейния едногодишен малчо на езерото Ариана, в което се извършват някакви непонятни строителни работи,  разходка през парка до вкъщи, приготвяне на вечеря, после тържествено посрещане в семеен кръг + баба, духане на свещичката "9", музика и танци в изпълнение на триото "кака, бако и ГаО". В 11 приключихме с купона. Резервирахме за четвъртък Арчи да отбележи празника с класа си, сещате се как бройката стремително нарастна  Grinning, дано се повеселят и забавляват - ще има и театър.

По повод на зелените училища - този път отбелязахме лек напредък! Обути бяха 3 чифта чорапи, потник беше сменен веднъж, още първия ден обаче! Дрехите "за дискотека" не бяха пипани, но пък беше сменил 3 комплекта анцузи. Беше използвал кърпа за баня, за разлика от лагера на морето от джудото на 6г., когато се "къпал" и съхнел от само себе си.... Като се изкъпа при пистигането си, си обу ... същите чорапи, с които беше пътувал.  Rolling Eyes Влезе, протестирайки гръмко, да се изкъпе 2 път  отново, защото първият се беше май просто облял с вода.

# 132
Добре дошли на Клои и Пети 82! Пълната къща се разраства. УРА-А-А-А!!!!!!!!!!!
Кажете имената на дечицата си, защото се опитвам да направя една класация на най-често срещаните имена на децата на многодетните мами от форума. Резултатът - от Мама Цоцоланка в другата тема.  Wink   

# 133
Златна рибке, на женския подават бурканчета и капачки...
Мамо Тони, значи и за нас има надежда... да се преоблече следващия път!

# 134
Здравейте на всички и приятен ден  newsm51
Добре дошли МАМИ!!!  bouquet

ЗлатоПерка , бурканчета имам много (50-60) на село (т.е. мога да донеса в понеделник най-рано) и са наистина от старите (само капачките трябва да проверя как са ) - иначе Радо точно миналата неделя им беше хвърлил око да ги изхвърли, та ако свършат работа ще съм много доволна,...
а иначе довършихме пътеката (дали е по правилата незнам , но стана много приятно кътче),всички помогнахме - малките сортираха камъчета, носиха пясък - http://bgphoto.net/photos/7375/o633147707017500000.jpg ( кошчето не е за красота)

Общи условия

Активация на акаунт