МНОГОДЕТНИ МАМИ 16

• 21 491
  • 359
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами!  bouquetПривет и добре дошли и на новите мами!  bouquet
Благодаря за съветите за содата - и аз в крайна сметка сложих сода бикарбонат.Ами....станаха и всички ги нападнаха веднага и почти веднага свършиха,а бях направила двойна доза. GrinningДругия път май трябва да направя четворна Laughing.
Незнам как е при Вас,но тук в Русе са страшни жеги и всеки ден се чудя как да ги обличам тия деца.....
Направо ме разбихте с разказите за тийнейджърите си - като знам,че и мен ме очаква такова нещо с моите двама момъка #Crazy
Лек ден на всички   bouquet

# 136
Ех,че е хубаво Акага!Ако някой ден ни се наложи да правим пътека,ще Ви търсим за съвети. Grinning

# 137
Здравей те отново ето го моето богаство Ивона-31.05.1999г Денис-20.02.2002г неговата дата е огледална и продалжавам на там Симона- 25.05.2003г  и последна е Ралица-20.07.2005г на снимката е Ралица ще се опитам да ги кача и други те да ги видите но незнам дали ще мога но ще опитам.Редовно влизам и чета всички теми така че ще ми бъде приятно да си общуваме макар и виртуално до нови срещи.

# 138
 Добре дошли на новите мами!  bouquet
Списъка на мамите с четири деца се увеличава! Hug
Акага,много е хубава пътечката...а това зелено ми пълни очите!Като бяхме в България миналото лято децата викат...Абе тук зеленото е друго...и прекараха времето си основно в гората и планината с дядо си!
Целувам ви и ви прегръщам!

# 139

Добре дошли, Клои и peti82Hug Hug

Дидка, да не забравиш да пишеш за тениските - колко и какви като размер и цветове Simple Smile

Мамо Цоцоланке , би ли могла да измериш ширината и дължината на твоята тениска - благодаря , за което   bouquet  bouquet  bouquet

Наталия, благодаря отново - със зеленце ще е значи  Grinning

То_ни, направо ме разби с напредъка относно обличане и преобличане  Joy Joy Joy
Приятно изкарване на празненството и в четвъртък!  Grinning

Акага, пътеката е много хубава. Браво на вас!  Grinning

# 140
  • Бургас
 Здравейте отново от мен и благодаря,за топлото посрещане.За сега записвам две рождени дати на Денис 25.05.1993 г. и на Ясен 11.10.2005 г.Очаквано бебче на 20.01.2008г. Simple SmileТретото не беше планувано,по-скоро ни изненада,но се надяваме всичко да е ок,още не съм ходила на гинеколог мисля да отида към края на месеца. GrinningГолемият ми син е от първият ми съпруг,който вече е бивш.Нямаме сключен брак с таткото на второто ми дете и на бъдещето бебче.Друго за мене...инстурктор съм по каланетика и тае-бо.Сега ще ми се наложи отново да прекъсна активните тренировки и да си оставя само разходките.Друго сестра ми е неви от вашата групичка многодетни мами Grinning,но още незнае за бебко,не съм и казала GrinningИ на последно място надявам се този път бебето да е момиченце. GrinningМисля,че се справих с представянето си. Hug

# 141
Друго сестра ми е неви от вашата групичка многодетни мами Grinning,но още незнае за бебко,не съм и казала :

Joy Joy Joy

Е това се казва свят на комуникации!
За следващото бебе ще научим преди майката!

# 142
Хихииии! Ще има изненада за Неви-то!

Друго сестра ми е неви от вашата групичка многодетни мами Grinning,но още незнае за бебко,не съм и казала :

Joy Joy Joy

Тя и сега още не е сигурна Grinning!
Леля Неви да почерпи !

# 143

Joy Joy Joy

Много се изкефих. Явно в това семейство многодетството е наследствено.  Wink
Айде, Неви, влизай във форума, за да научиш новината. 

# 144
  • Бургас
На неви Естел е болна от скарлатина и сега са си вкъщи.Доколкото знам вкъщи сестра ми не сяда пред компа.А аз всъщност исках да кажа на всички след прегледа,но мама Цоцоланка ме разконспирира. GrinningАми нямах търпение да си сложа линийката.. Grinning Hug

# 145
На всички скоро пристигнали мами  newsm51!Благодарим за включването.....

Маминке, тениската е 56-57см. ирина и около 69см.  дължина....

сестра ми е неви от вашата групичка многодетни мами

kloie ще отнесеш за добре дошла боя.... smile3538...А аз съм тръгнала да ти обеснявам на ЛС,че има и друга мама от Бургас и можеш да се запознаеш с нея и че се казва Неви.....Кажи на сестра си да пише, а и ти ако си като нея - отсега да кажа,че се глобява за четене и неписане!

Мами, ние си резервирахме за базата на Дидка - Черноморец едно море в края на юли и началото на август.....Неви, стягайте с kloie масите да посрещате скъпи гости........

Ще ходим да видим как са и почивките на планините и ще ви осведомя по-късно...

Леле, Алма ще ме бие за рецептите....Ама ме мързи много, що ли тъй...От времето ще е , нещо много жега от раз стана,че не знам....

# 146
мама Цоцоланка ме разконспирира.

Неви, не ти ли е разказвала за Полицейска акдемия Мама Цоцоланка?????Питай я  и да видим какво ще ти каже.....

# 147
  • Бургас
Мама Цоцоланка   Peaceза морето

# 148
ЧЕСТИТО...kloie  bouquet
 аз също съм мама на 3 ...и се радвам когато и други бг майки се решават на повече дечица...няма знач4ение дали планувано или не
важното е 4е е желано .
  /даже в момента имаме приятели които чакат всеки момент 4-то дете Laughing/

# 149
  • Бургас
Аз все още малко съм се ошашавила...понеже моите са едни бесни мъже ,дано поне да имам едно девойче,че да ме слушка все някой от тях  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт