МНОГОДЕТНИ МАМИ 16

• 21 487
  • 359
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Наталия, направо ме върна в годините,когато българите работеха по Тюмен...На майка ми първи братовчед работи там дълги години(дори сина му е направен на руска земя) и все едно разказите му - оживяха пред мен благодарение на снимките ти...
Аз съм родена в Тюмен.Питай го къде е живял?На Ямская /аз живеех тук/или на Мелникайте?Кога е било това?Майка ми е била домакинка там,Любов се казва.

# 181
Розе, нещо почвам да се дразня! Това от климата ли е, от какво, ама не може да си толкоз млада и такъв голям син да имаш! Не е честно просто! За Неви се отнася същото, казах и го вече, Председателката също!

Олеле момичета, като ви казах за пътуване ...в Щатите наистина има хора които го правят.Това са пенсионерите,които вече не работят,децата им пораснали,внуците също .

Абе вие шизофрения ще ми докарате!
Точно се зарадвах, че съм младичка (благодаря, Самке!) и веднага се оказа, че съм за пенсия (роза, виж ми аватара, хич не е случаен, ама хич).

А Акага си трае за селото... Само ни раздразни със снимките и бегА.
Но ние дебнем.

# 182

А Акага си трае за селото... Само ни раздразни със снимките и бегА.
Но ние дебнем.

Мда, така е smile3506

# 183
Ей, тва кат Шератон, бе, ......! Ама не е за мен - мойта дружина ще му види сметката за нула време! После само ще ме е яд! това лято ще снимам много, и - обещавам! - ще мина курс при Сватята, да ме ограмоти! У нас не е никакъв лукс, Злата Перка е свидетел, ама е достатъчно .... Пък и Балкана си го бива, и никога не ми омръзва...

Самка, ...мила! Направо кат Шератон  е...верно  JoyПак ме развесели..не се бях сетила.
 Е туй е гат станем по-дърти,когато малките станат големи и не са вече до нас. Sunglasses Иначе и моите ще му видят сметката и ще стане бардак за нула време.То и у нас не е лукс де...та за тва аз си мечтая за лукс ,поне на стари годинки ...Joy
Охх,то  май само с мечтите ще си остана аз ами... Blush

Мамо Цоци..днеска нещо ме хвана музата..и седя и печатам на клавитурата  JoyКво ме прихвана днеска наистина...сигурно е от дъждоното време... newsm78 А за твоята сметка ли,давай я и нея... Hug  В евро или в норвежки крони  ги  искаш  newsm78  Money
Благодаря ти за милите думи..и се радвам че са ви харесали моите пътеписи-спомени    bouquet
Ама добре че сте вие тук.Ккато гледам снимки на Габито наталия   та се сетих  и а аз да споделя малко...иначе то  няма време за спомени много наистина,а времето си лети...
Ама много бих се радвала и останалите мами да споделят повечко пътеписи тука.Обожавам да гледам снимки....всякакви...на природа...на купон..на деца...на животни Hug

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 23:49 от roza66

# 184
Галче, по нашия край са 1/10 от тия пари, не я слушай Дида - лесно и е на нея! Имотна е тя Grinning!
Ще те науча да правиш кисело мляко, сирене, питчици - всичко! Ако не си можеш, де!

# 185

Самке, и аз пробвах преди време да зарибя моят мъж да се сдобием с нещо подобно, а той ме попита: А на това нещо обслужващият му персонал  къде е? hahaha

Joy Joy То верно си има нужда от обслужващи персонал.. Peace  Оххх, ама много е красиво. Heart Eyes
Моя пък по принцип няма нищо напротив да го имаме...ама пита "А пари откъде" newsm78 Joy
Може пък да отимаме на стари години ...кой знае hahaha

# 186
Розе, колко чини таз пущина, бе? Поне да знам колко сме напред....

# 187
Самке...това дето съм го постнала е доста скупичко 417.000 долара.Но понеже се води супер лукс. Има и по-малки и по-скромни.Например на втора ръка се намират такива за 60,000 долара..само че не е всичко ново и супер лукс...но са пак  супер.

Ако са бусове или кола с каравана са по-скъпи.

А само караванка са много по евтини...например:

http://www.pplmotorhomes.com/travelt/12266.HTM   за 21,995 долара

..кликвай върху снимките.Дивана става на двойно легло,отделни си имаи и легло...

Туй още по евтино...http://www.pplmotorhomes.com/travelt/12128.HTM за 18,995 долара

http://www.rvtrader.com/rvdetail959954.htm...едно само  за 205,000 долара от тези луксозните /понеже е на втора ръка/....

едно супер евтино http://www.rvtrader.com/rvdetail1096493.htm...за 29,000 долара/за размерите си/

http://www.rvtrader.com/rvdetail421424.htm ето  едно по-малко и за 19,000 долара.

всички са за 4/5 човека...тоест има толкова легла.

Ако се разрови човек може и да намери за 10.000 долара,в супер състояние/ и то 2005/6 година модел/....
ето ти целия сайт.    http://www.rvtrader.com/   Поразгледай го Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 00:50 от roza66

# 188
Ама да ви кажа момичета, плодовити сте от всякъде погледнато!!!  Joy Колко сте бързи в писането, не е истина!  Heart Eyes

# 189
Честит Рожден ден на двете девойки Венера и Надежда!!!

Много късмет, много любов и много успех да срещнат по пътя си! На мама и тате пожелавам да се гордеят с момичетата си! Весел празник!!!

# 190
Цоцоланке, а докога могат да се правят резервациите за Черноморец? Аз дали ще мога да се замъкна сама от София с двамата дребни до там Rolling Eyes. Пепи ще е на лагер, а пък мъжът ми на бунгала newsm78. Това се е случвало за последно през ... 1993г и то точно в Черноморец, в студентския лагер.

Човекът(много мил)каза,че базата била свободна...Тя Юлето ще опита утре да резервира за нашият период бунгала,че да сме заедно и тогава ако сме заедно - ще има едни снимки Mr. Green, ще падне едно смятане там на плажа на колко години са децата ни..... и едно разказване ще падне smile3533 smile3533

Имам терзания за училището....кое е по-достойно за душата, кое да избера....Ама....сега ми се спи!Друг път ще разказвам и искам съвети...

След 2-3.6. ще водя децата в Добрич и аз ще постоя малко и после се връщам и ..сами, като младоженци ще сме......

Ох, мами, сега ми се спи, утре повече от мен! Лека нощ!

# 191
ЧРД на пораснала и станала на цяла годинка Венера на venina и много-много голямото момиче Надежда на Велина-70!!!!!

Здраве, много усмивки, слънчеви дни,а на малката принцеса - безгрижно детство и много игри!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Весел празник!

Венина, драсни 2 реда, моля те!Ама и другите дето се изгубиха.....

# 192
Честит рожден ден на Надежда и Венера!!! С пожелание да растат много здрави ,умни и красиви момичета!

# 193
Момичета, само се обаждам, че вече имам нет и от утре се включвам в агитката. Десет дена ме няма и вече не мога да ви хвана края. Друго си е да се завърнеш и да видиш, че всичко си е постарому. Е, виждам и нови именца, но утре ще ви чета по-подробно.
Честит рожден ден на Венера и Надежда с пожелание да изживеят живота с много надежда и в мечтите си поне да стигнат до Венера. Нали за да постигнеш нещо трябва да имаш първо мечти... bdbaloni  party023

Лека нощ на всички! Аз до сега имах гости и съм гроги, така че нямам търпение да гушна възглавницата!

# 194
Розичке, ще помоля да те изключат от темата  Hug Ами съвсем ми провали желанийцата скромни според нашенския стандарт. Сега мъжа ми к`во ще прави?! Ами и него ще побъркате покрай жена му...
Ама наистина е прелест...
И тази Ирин-Пирин планина, знаете ли каква запалена планинарка бях..." Темна е могла паднала, темна е могла паднаала, низ тая гора зелена, низ тая Пирин планина. Яница пътя сбъркала, Яница пътя сбъркаалаа..."

Галче, има и места на по-прилична цена, а колко е близо до София... Тези с къщите ясно, ама на празното може да си направиш каквото и както си решиш. А като гола инвестиция за свободни пари е също изкл. удачно. До нас продаваха едно место със започната къща за 33хил. евро, някъкъв го е купил преди месец, а оня ден мъж ми видял в нет-а, че е обявена за 44хил.

Общи условия

Активация на акаунт