МНОГОДЕТНИ МАМИ 16

• 21 484
  • 359
  •   1
Отговори
# 195
ЧРД на Надежда и Венера!
Розичке, ще помоля да те изключат от темата  Hug Ами съвсем ми провали желанийцата скромни според нашенския стандарт. Сега мъжа ми к`во ще прави?! Ами и него ще побъркате покрай жена му...
Ама наистина е прелест...
Хихи! Ще продавате имотите! Кво.... И ще се возите в Шератона, а ние в останалите- по 20 000 долара! Обаче,  smile3508 докато аз раздавам пунгиите на войводите, ти ще летиш със четката и парцала! Има Видов ден, има!
Леле, ще ме запалите и мен за тоя Черноморец, и ще ми отиде ремонта по дяволите!
Младоженката, ако сега не направите близнаците - нема кога да е!
Тони, ми поглеждай насам по начесто, бе, джанъм! Срещам те къде ли не, а тука - не!

Горо льо отвори се, през тебе да преодя, клонете ти вдигни си....

# 196
Здравейте мили мами чета чета и само ви завиждам с тея почивки коя на село коя на планина на море а пък ние какво да кажем дето живем в София само прах мърсотия няма къде да заведеш децата да играят защото няма нормални градинки е аз поне живея в огромна къща с двор немога да пускам децата да играят сами на двора щото ме е страх че ще излезнат на улицата а нашта улица е като околовръсното само хварчат коли. А да попитам имали мами около моя квартал аз живея някаде около  света Joy Joy Joy майтап Красно село . Знаете ли винаги е от както имам 4 деца си мислех че много малко са сем. с много деца и като кажех на някой че имам 4 деца всеки ми викаше че съм луда как може на тоя скъп живот да гледам 4 деца много се радвам че имам 4 сладрковци и за нищо на света не сажелявам и на вас много ви се радвам че си намерих нови приятели.Може да поведа класацията за най- млада многодетна мама защото съм само на 24 години как ви се струва.чао че отивам да изпрата каката на у-ще.     

# 197
Пети, Стрелбище е доста близо до Красно село Flutter Ако ни поканиш ние ще приемем PartyОбаче ти с твоите 24 години направо ме уби Crazy

# 198
peti82 Hug Hug Hugза най-млада многодетна мама....

Какво да кажем ние малодетните и на възраст.......Комплекси започнах да получавам да знаете.....

# 199
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Честито на празнуващите днес!
peti82 браво на тебе   bouquet а ,че сме много многодетните -много сме Thinking колко нямат интернет и нямат достъп до такъв и даже и си нямат и на идея за нашият форум....аз вчера открих една мама с три деца ,дето не съм знаела,че е с толкова,и докато и кажа за клуба ни-готова да се включи!
За Черноморец сигурно ще дойдем и ние,тогава ще ходят мами и от форума за осиновители  и ще се заформи супер готина група от бг-мама Цоцоланче....с туй младоженство...май ще има близнаци  Flutter ако сте схванали рецептата правилно
  Mr. Green голям симпатяга мъжът на Дивна самка-вчера се видяхме с него в Търново - донесе торби с дрешки и играчки за което им БЛАГОДАРЯ  най-сърдечно   Heart Eyes
Аз днес имам много натоварен ден-ще се чисти реди из двора на църквата в с.Първомайци,в църквата,ще се подготвят агнета за курбан,утре е Спасовден и храма има празник..както и селото-сбор!Пълно е с люлки,стрелбища и какви ли не други бирници Sick!Каня ви на сбор...който може Hug
Във Варна ще отидем по всяка вероятност към вторника и в сряда може да си заформим една форумска среща !А на 24-ти май ,мамо цоцоланке  Mr. Green ще ходим на сбор в Добрич  Mr. Green
Целувки и прегръдки за всички ви...много ви обичам

# 200
Не бойте се и аз след някоя година ще съм на ваште години .Знаетели какво казвам аз сега гледам деца но после ще живея. Някакси ми се струва че  днешната младеш не живее така както аз съм я живяла.Та  заповядайте когато пожелаете на мен ще ми бъде много приятно да се запознаем ако желаете мога  да си дам тел да се разберем примерно да пием кафе аз през седмицата съм свободна до 17\00 час че след това се прибира нашия тати и сме всичките заедно като имам 1 приятелка която казва  вие сте като италянско семейство  

# 201
Не бойте се и аз след някоя година ще съм на ваште години

Петя, годините са много, скъпа дето трябва да ги навъртиш за да ме стигнеш мен лично.... newsm45

За Черноморец сигурно ще дойдем и ние,тогава ще ходят мами и от форума за осиновители  и ще се заформи супер готина група от бг-мама Цоцоланче....с туй младоженство...май ще има близнаци  Flutter ако сте схванали рецептата правилно

Mr. Green голям симпатяга мъжът на Дивна самка-вчера се видяхме с него в Търново -

А така, браво на вас.....Аз нали ви казах,че не искам да имам свидетели на телесата ми.....Леле, какъв срам ще бера.....Ще ходя отделно от вас на плаж да знаете....

А Дидке, ти Свата не го закачай...Той не ще да даде момата, ама ние ще я крадем.....

Леле, научих за една мама от нашите току-що дето чака четвърто.....А изнасям се аз от темата.....Вие срама нямате ли?????Отивам да пиша на мамата с четвъртото.....

# 202

Леле, научих за една мама от нашите току-що дето чака четвърто.....А изнасям се аз от темата.....Вие срама нямате ли?????Отивам да пиша на мамата с четвъртото.....

А, Цоцоланке, Биг Брадър наш, то може, то бива , ама...току пуснеш някоя сензация. То и в предната тема имаше нещо подобно, ама като забравих  newsm78. Казвай на мамата да си признава без бой коя е!

# 203
  • София
Пети,ние няколко пъти се срещахме в Красно село.Ще направим пак някоя среща там,за да се видим  Laughing

Цоци,пак ще ни побъркаш от любопитство  Naughty
Недей така,мила!Не стига,че жегата взе да ми действа зле,а сега и любопитството да ме изгаря... Crazy

# 204
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ ПРИНЦЕСИ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Многодетни мами, има ли сред вас куражлийки да пишем до София мюзик ентърпрайз за преференциални цени на билетите за многодетни Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Срам нямат с тази готина концертна програма дето са я подредили, ще ни разорят #Cussing out
Наредили яки концерти през седмица-две, даже и по два в седмицата, ами ние ще се разорим с мъжо Rolling EyesДавайте да пишем, поне за юли и август можем да издействаме Peace
Ако някой е навит, моля пишете ми на лични да мислим заедно текста тези дни, че то време не остана Sick

Усмихнат ден на всички Hug

# 205
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЕРА И НАДЕЖДА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И ХУБАВИ И ДА БЪДАТ МАМИНА ОТМЯНА!
 bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Днес съм затънала до уши в работа. След обяд ще тичам на тържество по английски в ДГ, а довечера ме чака някаква инструкция за превод.  ooooh! 

Не знам дали ще мога да се включа пак днес. Ще ми липсвате. Целувки и хубав ден на всички ви.
  Heart Eyes

Цоци, коя е мамата дето ме изпревари! Казвай бързо, че нямам време за губене!

# 206
Писах в анкетката - мама българка, смесен брак с чужденец, живеем в чужбина с петте ни дечища Laughing.

Чета ви понякога, но вие пък не само много раждате, ами и толкова пишете и не му се хваща края!

Поздрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
Петя, аз съм сравнително близо...в Бъкстон. Някъде на 20-а п-ка удобно ли ти е?
Свате, на ти сега като тръбиш навсякъде - виде ли връща ти се! Запазихме апартаментаааа, ще ходим на мореее - а, хак ти е сега!
И казвай бързо коя е мамата, по точно да си признава тя! Иначе ще измъчваме Цоци до признание или смърт!
Петя, годините са много, скъпа дето трябва да ги навъртиш за да ме стигнеш мен лично.... newsm45

Къде бързаш като пърле пред майка си? До твоите са няколко, но до моите....
Прети, нещо остарях вече, не ми се ходи по концерти. Пък и - много е шумно там... Е, това последното, никога не съм вярвала, че ще го напиша аз! Аз дето целия квартал слушаше заедно с мен музика! Леле, Цоци, верно остаряхме!

# 208
А стига, бе! Повече от час ни държите в неведение за мамата с 4-тото бебе. Не е честно! Не мога да се съсредоточа, все за това си мисля - представяте ли си как си върша работата сега! А става дума за важни документи! Моля, смилете се над мен.

# 209
Благодаря на мамите за милите пожелания и ги черпя  beer beer3beer2cheers Wine Glass smile3510 и с morning.Нашата принцеса е много голяма и си има и тя семейство,живее с някакво момче на семейни начала.Тя сама си е отмяна

Общи условия

Активация на акаунт