Към БУРГАС поемай друже, на ваканция заслужена (24)

• 14 572
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Момичета днес черпя, че с мъжо вече сме семейство цели три години  Wine Glass  bigdance2

# 106
  • Бургас
Честита ви годишнина, много разбирателство и пълна къща с детски смях   bouquet

# 107
  • Бургас
Гале, Пламъче коя е? Която е до Руската?

Да , знаят  я  и като на Лукойл също ,но дали я спонсорират още незнам.То и по името има някаква  връзка.На мен лично много ми харесва като база .

# 108
  • Бургас
я разкажете какво ви е мнението за детските градини в Лазур и най-вече тая зад краставицата, че на нас ни предстои там да ходим живот и здраве

На мен не ми е много хубаво ,казах защо ,но пък на теб ти е много удобна , а и от всяка градина има противоречиви мнения ,да се надяваме ,че децата ни ще попаднат на хубава група и добри възпитателки  Peace

# 109
  • Burgas, Bulgaria
как сте гугутки  Hug
з нали съм по питанията-та как стои въпроса с еднократната помощ от 200лв.Аз още не съм ходила за акта за раждане но знам че и от там се взимат тези пари.Трябва ли да нося някакви документи  newsm78

# 110
Здравейте момичета!
От разходки не ни остана време да пиша.

Търся си лятна количка, някой ако знае да продава? Моля да ми пише!
Целувки на Всички!
Райна, чакам с нетърпение твоето щастие да се появи! Hug

# 111
  • у дома
....да се надяваме ,че децата ни ще попаднат на хубава група и добри възпитателки  Peace
Точно така, надеждата е това, което имаме и дано децата да имат късмет!  Praynig
Май се спирам на вариант близо до дома, защото така не само ние ще можем да я взимаме, пък и човек не е женен за работата ...
За еднократната помощ от 200 лв., когато аз раждах с акта за раждане и двете лични карти на родителите се подава молба /на същото място от където си получаваш акта за раждане/и се получава от веждесъщата Инвестбанк - искаш, не искаш - карта ти издават...Ако има новости да ме коригират наскоро родилите мами.

# 112
само да нахраня малката и ще ти пиша
аз в понеделник ги подадах документите

# 113
Здравейте момичета!
От разходки не ни остана време да пиша.

Търся си лятна количка, някой ако знае да продава? Моля да ми пише!
Целувки на Всички!

ами аз си продавам моята, но е комбинирана - летен и зимен вариант. иначе е супер запазена. Някой ако се интересува Кенгуру Виктория оранжева е

# 114
mama21 В понеделник си ги подадох документите заедно с детските.
Първо трябва да отидеш но Социалните по район и да си вземеш 2 формуляра единия за помоща другия да детските.
общите ми документи които искаха са.
тези 2 молби попълнени.
Акта за раждане -оригинал
Акта за раждане -ксерокс копие
Семейно положение- от кметсквото се взима
2 те лични карти на теб и на съпругати
Доход на двамата за 1 година назад  / това е за детските/
ако някой си е сменял работата и има прекъсване да си носи трудовата книжка.
когато ги подадеш насочват някаква дата
да си вземеш решението за детските и доколкото разбрах ще ти дадът такава карта дебитна карта.

Срока за взимане на еднократната помощ е - 3 години.
а за детските ги взимаш от месеца на подаване т.е. аз съм родила на 22,02
подадох молбата за детските от май ще получавам от май нататък
губя март и април- губя 36 лева
bubi4ko - хубава е количката пиши ми на лични колко е продаваш
една позната си търси ще и я предложа.

# 115
  • вкъщи
пазете се в града има хепатит а.една колежка е в болница и сега всички треперим,утре отивам да се изследвам,стискайте палци,че ме е старх за теди за бебето,което нося.а и съм в ппостоянен контакт с мноооого хора,тя може би се е заразила от някой от тях,предва се чрез общи предмети и мръсни ръце.

# 116
  • На морето!

Благодаря ти много! HugИ аз чакам с нетърпение  Laughing
Да те питам детските колко са-18лв.?Те не се ли получават,когато излезем от майчинство?Защо се подават документи толкова рано?

# 117
  • Бургас
Стискаме палци да ти няма нищо  Praynig

18 лв са и се получават за дете независимо дали си в майчинство. Хайде няма ли признаци да излиза вече бебчето? Успех.

# 118
Някой знае ли колко струва запис на тоновете при Калчева?

Мисля че беше 15 лв., но не съм 100% сигурна. Колежката ми ходеше там да и следи бременността и и взимаше май по толкова за запис на тонове (спомен ми е това затова не съм 100% сигурна). Аз днес ходих на ФМ при нея и да ви кажа останх доволна (за разлика от предния път) . Май ще си има госпожичка  newsm44.

# 119
  • у нас
Привет и от мен!

Качвам една петиция да я разпишете.

http://www.bgpetition.com/euro-evro-banknota-evrobanknota-kirilica/index.html

Общи условия

Активация на акаунт