Към БУРГАС поемай друже, на ваканция заслужена (24)

• 14 560
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас! viki1984_  честита годишнина! Честито и на Диди- със закъснение! Да сте живи и здрави и още дълги години щастлив семеен живот.  bouquet
Вписвам се, че да не ме забравите.  Joy
Нас ни мъчат страшни колики, минахме през всички възможни капки,чайчета и тем подобни,но ефект - няма. Лудницата е пълна, реве  ужасно, направо косата ми настръхва.
Ходихме на консултация - за 1 месец сме наддали 2 кг. Shocked Педито се втрещи, сега му давам повече чайче, че иначе ще стане  100 кг. Доста си хапва детето, ама и аз му давах дори на по малко от 3 часа. Сега трябвало да махнем нощното хранене, но как...... Снощи като се опитах да минем само на водичка, вдигна блока на главата си. То не реве,ами направо се дере от плач. След един час не издържах, идеше ми да се гръмна  #2gunfire и си го нахраних.
За подутото пъпче ни сложиха лепенка. Но днес забелязах,че кожата около нея е зачервена,и  се беше образувал мехур. Махнах я и сега му правя компреси с реванол. Едно лекуваш- друго рушиш. Ще полудея  #Crazy , докато поотрасне. Поне да може да ми казва какво му има, какво го боли.
Радвам се ,че можах да си поизлея душичката, че скоро може и да не мога да седна на компа. Приятна вечер на всички и целувки от нас Heart Eyes!

# 121
[Да те питам детските колко са-18лв.?Те не се ли получават,когато излезем от майчинство?Защо се подават документи толкова рано?

18 лв са и се получават за дете независимо дали си в майчинство.

Да, но нали ги определят според дохода на родителите, бла бла. Ако взимаш под определена сума заплата ще има детски, ако взимаш над тази сума - нанайси детски. Някакви ей такива обърканици са. И бебето ги получава от момента в който пуснеш декларацията за детските и колкото по-рано толкова по-добре. Алекс е роден септември, а първите детски ги взехме чак декември.

Честито на всички празнуващи. Много щастие    bouquet

# 122
  • Бургас / Славейков
Детските за първо дете са 18 лв ,за второ 22 ако не се лъжа .Детски се дават, като се роди детето и се пуснат документи  за тях.Детски не се дават ,ко дохода на семейството е голям и тогава не ги получаваш ,зависи на каква заплата са осигурявани родителите.Ако детето е припознато, тоест майката и бащата нямат брак се подава декларация само от майката. Аз моите документи ги подавах досега в Царево ,защото още там се водя по местожтелство ,но мисля да си сменя най- накрая личната карта и да ги подавам тук .

# 123
Здравейте!

Нека кафето е от мен  food010

Мадлен ,така е първите месеци, не ти се полага сън Wink  И това ще мине. По принцип капките за колики трябва да се дават поне 5 дни за да имат ефект. Ако имаш приятели в Англия помоли да ти изпратят Инфакол, много са хубави Peace
Станислава я храних през нощта, докато сама не се отказа. До 5я месец се будеше да хапва. Не съм налагала режим. Би могла да слагаш по-малко мляко във водата ако се притесняваш ,че много качва.

Хубав ден на всички  bouquet

# 124
Добро утро и от мен. Grinning

# 125
Добро утро !

# 126
  • у дома
Ако имаш приятели в Англия помоли да ти изпратят Инфакол, много са хубави Peace
Мадлен и аз това щях да напиша. Но ако бебо наддава толкова може и да го прехранваш и да го боли коремчето, защото той хапва толкова колкото му даваш. За нощното хранене може да опиташ да намаляш количествата с по 1 мер.л. докато съвсем се откаже детето...
Хубав ден и от мен  Hug

# 127
  • Бургас
И от мен добро утро,
как сте днес?
Хубав ден

# 128
Ха добро утро!Взех си от кафето, нека закуската е от мен

# 129
  • Бургас
Ееее с тази закуска ще стана търкалящо се слонче  hahaha но няма да откажа  Mr. Green

За детските Пупелина е обяснила добре, на мен ми е трудно да обяснявам  ooooh!

Мадлен въоръжи се с търпение, първите 3-4 месеца ще е така. Поне при мен беше така. Баткото наддаваше по 1,5-1,6 кг 5 месеца подред - ама ако го видиш сега каква е клечка. Не че насърчавам тъпченето на децата, но понякога няма спасение, глада е водещата сила  #Crazy Момичетата са ти написали - пробвай да разредиш млякото в шишето нощем. Ние се хранихме плътно 8 месеца нощем, докато млякото не почна да се вкисва  ooooh! и го замених с вода. Да ама водата не засища и как съм спала, няма да ти казвам. Моля се сега да е по-лесно. Успех и всичко си има време, ще премине и това, ще дойде друго   bouquet

# 130
  • Burgas, Bulgaria
добро утрои от мен.
мами да ви питам-търся кош за новородено за триколката на Чико.Ако знаете някой който не го ползва и иска да го продаде кажете че  #Cussing out.Имам количката ама без коша за новородено  Sick

# 131
  • Бургас
Eeeeee ама стопли се времето, пекна слънчице и всички избягахте. А ние дето търкаме леглата...  ooooh!  Аме ще видите вие  Crossing Arms и аз като изляза утре ще дишаааааам чак списъче съм си приготвила за след консултацията  Mr. Green

# 132
Ама наистина ... стопли се и всички се изпокриха. Работите лиии ..... на плаж ли ходите .... че по цял ден няма с кой два лафа да обелиш.  Hug Добре че поне кафенце имаше днес, че  даже и закуска. Айде лека вечер и утре всички на линия  Mr. Green

# 133
ВАЖНО!

Момичета, не купувайте лекарства от аптека "Орфей", намира се в ж.к. "Славейков", в кооперация "Орфей", първоначално се водеше денонощна, но сега работи до 20 ч., намира се на гърба на блока! Преди два дена, аптекарката (жена на собственика) ми продаде вместо Гентамицин от 10 mg, Гентамицин от 80 mg. Изобщо не беше обърнала внимание на милиграмите. Добре, че дадох само една ампула на детето. Умрях си от притеснение!  Sad За да не ви се случи нещо подобно, просто я избягвайте и винаги обръщайте внимание на това, което ви продават!  Praynig

# 134
  • Бургас
Честит Рожден Ден ,Дими !  Бъди щастлива и много глезена от твоите мъже !

AngelEyes,много неприятно ,добре ,че си обърнала внимание. Аз от както бях бременна си изградих навик да чета листовките на всичко ,което ни изписват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт