Към БУРГАС поемай друже, на ваканция заслужена (24)

• 14 560
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Добро утро!Как сте в това прохладно утро?AngelEyesqблагодаря  за предупреждението.Аз ходих до тази аптека,но не съм пазарила от там.Не ми хареса отношението на аптекарката към клиентите.Хайде хубав ден ви желая.Кафенцето от мен-  :  food010 kaffeetrmker_2

# 136
Галхен, тая мърла дори не ми даде листовка, а само 4 ампули.  #Cussing out

# 137
  • Бургас / Славейков
Добро утро и от мен.AngelEyes прочетох какво ви се е случило, надявам се вече да нямате повече болести.Но следващият път чети и гледай какво ти дават в аптеката.Вчера бяхме при педиатърката уж да ни слага последния полиомиелит ,но тя каза че от здравната каса са ги спрели и щяло да бъде на инджекция ,ама нищо не ни каза че ще ни я слага.Взимахме направления за изследванията за яслата и другата седмица ще ходим да ги правим.Лек ден и от мен .И честито на рожденничката ни днес  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
  • Бургас
Те ти булка Спасовден!Честит празник на всички именници! baloni baloni smile3525 newsm51

# 139
  • Бургас
Добро утро и от мен
Честит рожден ден на Дими!  bouquet
А аз искам да Ви попитам да сте виждали някъде хубави блузи - туники като за бременна на прилични цени, ама не от магазините за бременни щото там не ми харесват.
Мерси

# 140
  • Бургас
 newsm59 Дими  nbirthday newsm67 и много  txtloves

Лекси провери ли в магазина на 4 ME преди егоиста който е на Македония, май беше  newsm78 Там за пролетта си бях купила разни блузки и туники имаше, но на мен не ми харесва корем+туника. Аз лично изглеждам като бъчвичка с тоя корем. Същия магазин има и в Славейков в новия център Престиж в дъното до стълбите. А цените са повече от прилични  Mr. Green

# 141
Честит рожден ден на Дими!

# 142
Добро утро и от мен!
И аз от Престижа си купих две туники, идеални за такива тумбаланки като нас. Първото магазинче в дясно до входа.   bouquet
Честит рожден ден на Дими!   Gift Много на здраве и любов!   newsm51

# 143
Честит Рожден Ден Дими  newsm59  bigdance2  ura

# 144
  • Бургас
Шушонче, мерси за инфото,
аз също не искам да са туники, но поне да са по-широчки, щото пъпа ми е почти навън и не ми харесват да са ми прилепнали, а те прилепнали даже се и вдигат на горе и ставам с гол корем.
Ще отида да погледна, може да си харесам нещо. Вчера си харесах една, стоеше много добре, но първо че беше 35 лв, а освен това беше от една такава материя като найлон и с ръкав и щях да се потя. Та се отказах. Но днес ще отида да хвърля едно око.
До скоро

# 145
  • Бургас
Момичета, не купувайте лекарства от аптека "Орфей

Това пък защо?
Обслужването им е под всяква критика, но цените им са добри.

......................и винаги обръщайте внимание на това, което ви продават!  Praynig

Да Shocked, това да Peace

# 146
  • Бургас
Лекси, приятно миткане по магазините и дано си харесаш нещичко. Аз също днес мисля да проверя какво има като за моя тумбак, че всичко с къс ръкав ми стига до ц*ц*те само  Mr. Green само трябва да се търкулна по стълбите като дойде да ме вземе милото, пък после ще ме качва на ръце  hahaha Mr. Green

# 147
лекси, туники по 21лв и нагоре има в магазинчето за бременни до тунелчето до икономическия. те си ги шият и хубавото е, че може специално за теб да ушият нещо

# 148
Момичета, не купувайте лекарства от аптека "Орфей

Това пък защо?
Обслужването им е под всяква критика, но цените им са добри.

......................и винаги обръщайте внимание на това, което ви продават!  Praynig

Да Shocked, това да Peace
Защото има вероятност и на друг да се случи това, което на мен! Почувствах се длъжна да предупредя, от тук нататък всеки сам решава за себе си. Аз също я посещавах, защото продават по-евтино лекарствата, но предпочитам да бях дала 10 лв. отгоре, само и само да не дам 8 пъти по-висока еднократна доза на дъщеря си.  Naughty

# 149
Благодаря ви от сърце мили мои приятелки
Благодаря  за топлите пожелания
Обичам ви

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 13:13 от Дими

Общи условия

Активация на акаунт