Към БУРГАС поемай друже, на ваканция заслужена (24)

• 14 559
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • България
Здравейте и от мен .
 Честито на рождениците и имениците   bouquet   bouquet   bouquet
 Видях , че говорите за аптеки та да се оплача и аз от бабичката в денонощната до НСУ. Все не знаят какво искаш. Последния път когато исках да си купя спирт и марлички за почистване на пъпче 100 пъти ми носи лепенки за пъп   и не можахме да се разбетрем, накрая се скарахме и й ги хвърлих, а тя заяви , че не съм знаела какво искам. После отидох до една друга аптека, напазарувах и се върнах да й покажа какво съм искала  Laughing ако някой друг поръча да знае какво да му даде Laughing А тя  Sick
Аз иначе все още си чакам бебчето снощи имах малко леки контракции, но сега всичко е спокойно.
хайде лек ден на всички.
АУУуууууууууу, страхотна почерпка , Благодаря много.

# 151
Честит рожден ден, Дими!   bouquet

# 152
честит рожден ден Дими    bouquet

# 153
  • Бургас
Благодаря Ви за отговорите, и приятно пазаруване на шушончето!
Бай

# 154
Дими, честит рожден ден!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

# 155
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Дими, честит празник  bouquet
Минавам набързо, че се боря с едни проекти за кухни Crazy
Да се оплача и аз от бабата в аптеката до Новата поща Close Всеки път ме държи по половин час да ме разпитва лекар ли ми е предписал лекарствата, които купувам. Да поясня - герикапс и утрогестан /за които имах рецепта в началото, но ги купувам вече 6 месеца и не нося рецептата/. И веднъж за герикапса ме разпитва мъжът ми проблеми с потентността ли има, че го купувам #Crazy Повече не съм стъпила при тая откачалка Stop

# 156
  • БУРГАС
Добър ви ден и от мен!
Честит рожден ден на Дими! Да си жива, здрава, много обичана и много щастлива!
Честит имен ден на всички, които празнуват!
Сега към въпроса: ако може някой да ми даде мнение за д-р Ганчев, моля! Личната ме праща при него да ми води ЖК, ама аз като не съм го чувала тоя човек..... нещо се притеснявам. Благодаря предварително! Hug

# 157
  • у нас
Дими, честит рожден ден!!! Много радостни поводи и любов ти желая!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Жени
, дано да се оправите вече и се радвам, че си видяла навреме дозата, макар че си дала една. Добре че ни си дала и другите. Еми, за какво са тези аптекари, бе, нали за да четат рецептите. Ние на всички продавачи ли трябва да правим контрол? #2gunfire

# 158
Благодаря ви момичета Hug

# 159
  • Бургас
Момичета, моля ви хвърлете по едно око на тази тема -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190140.0
Бихте ли дошли, ако успеем да се организираме за Бургас и къде според вас би било удачно да се съберем. Аз смятам, че в градинката пред Общината ще е ОК, но искам повече мнения Praynig Бихте ли ни подкрепили Hug

# 160
Голди, аз съм "за". ама не разбрах какво трябва да правим - да оставим по един балон ли само?

# 161
  • Бургас
Момичета, не купувайте лекарства от аптека "Орфей

Това пък защо?
Обслужването им е под всяква критика, но цените им са добри.

......................и винаги обръщайте внимание на това, което ви продават!  Praynig

Да Shocked, това да Peace
Защото има вероятност и на друг да се случи това, което на мен! Почувствах се длъжна да предупредя, от тук нататък всеки сам решава за себе си.

Оплака ли се в аптеката. Благодаря за предупреждението, но беше много крайна с апела да не се пазари от аптеката.

# 162
  • Бургас
Хери, да Peace Ще се съберем, ще си надпишем балоните и ще ги оставим. Поне аз така разбрах Blush Хубаво е да има повече хора Peace Утре ще разпитам момичетата по-подробно Laughing

# 163
  • Бургас
Ч.Р.Д. Дими!

Най-искрени благопожелания за здраве и сили;
за ползотворни дела; за топлота и доброта – дарявани
и получавани; за дни на радост с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти.

# 164
  • Бургас
Здравейте!Аз малко се намъквам, но знае ли някои къде в центъра има шивашко ателие- за поправка на дрехи,подгъви и други такива?Аз съм на "Самуил". Много мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт