Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
-
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
За преодоляване на хранителна непоносимост могат да се използват различни методи, като постепенно въвеждане на храна в продължение на две седмици, игра с храната, масажиране на устата и поведенческа модификация. Тези техники имат за цел да стимулират интереса към храната и да помогнат за преодоляване на непоносимостта.
-
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
За преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“ могат да се използват различни методи, като търкане на връв между дланите, което се препоръчва като начин за преодоляване на този стереотип. Освен това играта с букви и цифри, както и обучението на децата да изразяват своите нужди и желания, са полезни методи за развитие на езика и комуникацията.
-
Как мога да науча детето си цветовете?
-
Какви са някои начини за справяне с нощните пристъпи и разходки на детето?
, все едно кученце когато се радва, с предните лапи. Това беше постоянно, когато не спи. Много обичаше да върти колелета, като види нещо въртящо се, вторачваше се в него в захлас. Спеше много малко и неспокойно (и до днес си е така). Не изпълняваше прости команди на 1г. и половина. Още от много малък се сърди и тръшка за всяко най- малко нещо, често и без причина. Мрънка целодневно, заспива и се събужда с рев. Пищи пронизително посред нощ. Неговите ласки са щипане, скубане и бой. Поне с храненето не сме имали проблеми. Е има периоди, в които яде по малко или нищо, но това не го отчитам за проблем. Всичко при него стана късно, сядане, изправяне, прохождане.

.
Момичета и момчета
искам да споделя. Както знаете преди време ви питах тука за издаване на протокол от ЛКК, за да може Мири да посещава Ресурсния център в града ни и да ползва услугите на логопед и психолог. Е, това вече е факт. От този вторник той вече го посещава. Засега само психолога го приема, с логопеда ще започнем работа от септември 
.
.Много добре знам как се чувстваш.По хубаво е от печалба от тотото./зависи от сумата де 

на мен винаги ми се е искало дапрочета втора част на приказката - когато майката се връща и лястовичето е ОК .... Някак си друг край за мен няма.
, терапевтката като види, че му омръзва да стои започва игри с песни, движения, тичане
и пр.Тая жена омагьосала ли го е незнам.При мое присъствие е съвсем различен/слаба концентрация, не изпълнява нещо и пр./ това вид протест към мен ли е незнам
.