АУТИСТИЧЕН СПЕКТЪР-обединена тема 2

• 65 801
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Тая жена омагьосала ли го е незнам.При мое присъствие е съвсем различен/слаба концентрация, не изпълнява нещо и пр./ това вид протест към мен ли е незнам Tired
При мене Мири най-не може да се концентрира  ooooh!. Всички останали успяват - при тях слуша и изпълнява. При мене слуша, но се глези докато го направи. При специалистите слуша. Там не се лигави и е много стриктен.
Днес в центъра от купчинка с пет различни цвята пръчици е трябвало да ги раздели на пет камарки по цвят. Справил се е от раз  Heart Eyes /Това е при психолога/

# 481
За връзката между ваксините и аутизма и процесът, който тече в момента в Щатите.

http://www.lekar.bg/news-45/info-308

# 482
  • Добрич
Май наистина няма да ги стигнем американците, тук такива процеси едва ли ще станат някога.Аз сега като четох за хелирането/че не е безопасно/ малко се поуплаших.Зълва ми, която живее в Атланта ми прати хелиращи свещички, и аз ги давам на своя глава.Ама аз какво съм виновна като тук в България не се произвеждат такива продукти и лекарите само вдигат рамене като им кажа какво прилагам на детето си, не са запознати с Detoxamin и нищо не могат да ме посъветват.Добре че зълва ми прати само за 2 месеца да пробваме и след 10 дена свършваме.Майчета вие прилагате ли някакъв вид хелиране и какъв?

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 21:09 от kartel4e

# 483
   Тоя процес го предугадих отдовна, ама каква файда.
Искам си детето такова, каквото беше до три годишно.

# 484
Надежда, може ли да дадеш друг линк? Някой успя ли да го отвори този? При мен излиза червен екран и препратки към други сайтове, нямащи нищо общо.

# 485
  • Добрич
Аз го отворих към 18,30ч., но сега наистина не се отваря newsm78

# 486
Ето тази тема, лично на мене ми е особено тежка за четене
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109386.0;all
 Sad

# 487
Мили мои,искам да ви питам има ли нещо...някакъв медикамент безвреден,който бихте ми препоръчали от България.Моите синове големите ще ми го вземат.Сещам се за пчелно млечице-Апитонин...взех го миналата година когато Давид не искаше нищо да хапне в Родината.Доволна съм от него,защото не се усеща в храната.Безвреден ли е за нашите деца...как мислите.

Като чета по горе си мисля нещо,което не ми излиза от ума...Давид му биха едни инджекции за крипторхизма когато беше на близо 2 годинки...много силни...след това започнаха първите симптоми на аутизма..

# 488
Ето тази тема, лично на мене ми е особено тежка за четене
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109386.0;all
 Sad

Не чети Пепи.Когато аз бях малка ,никога не бях достатъчно добра.Все имаше някой по....Никой не печели от сравненията.Обичай Мири такъв какъвто е и не позволявай той да усети твоята болка.Само така можеш да му помогнеш.Звучи лесно,сама знам че не е. Hug

# 489
Не мисли в тая посока, Габи.
Аз още не съм разровил какво сме правили на 3.
Мразя ги тия медицински бумаги, не мога да ги разгърна даже.

# 490
  • Добрич
Даааа, права си Пепи smile3518 Габи, незнам нищо за пчелното млечице, за какво точно ти трябва безвреден медикамент?

# 491
Hugкартел4е,за възбуждане на апетит търся нещо.От пчелното млечице се разяждаше Давид като слон...все неща,които обича по принцип,но пак е нещо.
Wolf  bouquet

# 492
  • густо майна Филибето
И аз знам, че е за апетит млечицето. Моето дете обаче се превъзбуждаше. Отдавна не съм опитвала обаче.
Погледнах темата, вече чета такива неща като страничен наблюдател, все едно няма нищо общо с моето дете. Забелязах само, че физически отговаря на 4 годишна.
kartel4e, не помня на теб ли бях писала в темата за хиперактивността за хелирането - не само не е безопасно, ами направо е опасно. Освен това дозата приемани витамини се качва двойно, защото при хелирането се изразходват двойно. Безопасно се смята приема на всякакви детоксикиращи средства - билки, чесън, бани и т.н.

# 493
  • София
По повод отказа от общуване около 3 годишни - имам чувството, че моето дете в момента се лута, дали да си общува с нас или да млъкне. Вече знае много думи, но предпочита да се самообслужва и да не казва какво мисли и чувства. Забелязвам, че с порастването може да прави повече неща и не ни търси. Мисля си дали не е някаква такава причината за млъкването около 3 години. Явно трябва много усилия, да я заинтригувам да говори. Ето пример : Пътуваме в колата, тя видя бонбони, дадох 2-3  и я сложиш в столчето, тръгнахме. Тя почна да се дърпа и да нервничи и знаех, че е за бонбона, но не давах. Накрая каза през викове "Дай бонбон" и й дадох. Не знам как да я стимулирам да общува, а чувствам, че сега е момента и ако го изпусна, ще се се задълбочи в самообслужването и другите особености.

# 494
По повод отказа от общуване около 3 годишни - имам чувството, че моето дете в момента се лута, дали да си общува с нас или да млъкне. Вече знае много думи, но предпочита да се самообслужва и да не казва какво мисли и чувства. Забелязвам, че с порастването може да прави повече неща и не ни търси. Мисля си дали не е някаква такава причината за млъкването около 3 години. Явно трябва много усилия, да я заинтригувам да говори. Ето пример : Пътуваме в колата, тя видя бонбони, дадох 2-3  и я сложиш в столчето, тръгнахме. Тя почна да се дърпа и да нервничи и знаех, че е за бонбона, но не давах. Накрая каза през викове "Дай бонбон" и й дадох. Не знам как да я стимулирам да общува, а чувствам, че сега е момента и ако го изпусна, ще се се задълбочи в самообслужването и другите особености.
Както и друг път съм казвала - виждам го че разбира вече много от нещата. И аз това съм се питала. Това, че вече може сам да се оправя/самообслужва, дали не е една от причините да не иска да продума. По-лесно му е така. Отива и си взема каквото иска, обслужва се в тоалетната, отсервира си, взема си чашата, водата, сока и т.н. Намерил си е начин да се оправя безмълвно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт