ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2026/2027 - годината преди ГОДИНАТА ;)

• 125
  • 4
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте,

Ето че дойде време и за темата ни за нашите шестокласници през учебната година 2026-2027.

Желая на сплотената ни компания спокойна учебна година. Пети клас с всичките си предизвикателства е зад гърба ни, но ни чака и година, в която мисълта за Седми клас ще е все по-натрапчива.

Здраве за децата и семействата им и много знания на финала желая!

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 11:46 от Suprema

# 1
Благодаря за новата тема!
Ваканцията си тече и изобщо не се мисли за училище. Кога ще чете книгите не знам.
Но понеже имаше засилени уроци по балет заради годишния концерт още не съм почнала да я тормозя. В момента сме в Бургас и съчетаваме плаж и балет. Даже успях да я подкупя за фотосесия на кея 

Вече все по трудно се съгласява да я снимам.

# 2
  • София
Моите бягат и са Страшни уговорки за снимка.

Моята прочете само Малкият принц. И първите 3-4 странички от Принцът и просякът. Почива активно детето.

# 3
  • Варна
Благодаря за темата!
Ех, върви си лятото и това е.
Книгите при нас уж вървят, но ще трябва да препитвам, че не се знае, знае ли се 🙄
Тази година ме ядосват, че не излизат много, все ги мързяло, че малко се налага да ги наритваме.
Една почивка и една екскурзия минаха, остават още 2 почивки и 1 лагер и голямото уж лято замина.
Да видим на есен какво ни чака.. ☺

# 4
  • София
Suprema, благодаря за новата тема!
"Шестокласници" - звучи толкова добре Simple Smile
Ние учим "Отечество любезно...", мъка е, но ще упорствам.
Прочете "Серафим" и ме пита: "Мамо, просякът няма ли дом"... ще е тежко, отсега ясно съзнавам, че с него ще е най-трудно и няма да си правя илюзии за 7. клас.
Хубаво и здраво лято! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт