Отговори
# 240
И аз това викам, Ками Grinning

Днес са много продуктивни Heart Eyes

А това излезе вчера, след слуховете за Бурак и Афра Grinning
Нещо като фанфик, не са мои измислици демек Joy

Аслъ е средната дъщеря на едно от най-старите и известни семейства в Истанбул. Между 26 и 29 години тя е любимка на баща си и работи в семейния бизнес. Въпреки че е израснала в лукс, тя има дълбоки рани и тъмна страна от миналото си. Тя не крие това нито от себе си, нито от другите.
#АфраСарачоглу

Демир Ефеоглу е успешен архитект в края на 20-те или началото на 30-те си години. Рисуването е най-голямата му страст. Той е спокоен, зрял и достоен, рядко разкрива емоциите си. Носи белезите от миналото си, осъзнава тъмната си страна и подобно на Аслъ е избрал да живее с раните си, вместо да ги крие.
#БуракДениз

# 241
Не можах да го харесам Бурак , нито с Ханде , нито с Алина и повече не съм го гледала.  Може би покрай изцепките му  и авантюрите  му съм настроена негативно , но ще гледам ако ни се случи.

Няма как да подмина костенурката ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
🆙
✨ Г-жа Фазилет и нейните дъщери: Топ 10 на CanelaTV и #9 на Prime Video! 🌎🇭🇳

✨ A.B.I: Най-търсена в Испания 🇪🇸 и Топ 7 в Мексико 🇲🇽!

✨ Учителят (La Dernière Leçon): Най-гледана по Canal+ във Франция 🇫🇷, Африка 🌍 и Северна Африка 🇨🇦🇺🇸
Чиста глобална доминация💥🌍
#AfraSaraçoğlu

Афито и Дефакто на летище Истанбул Sunglasses

https://x.com/i/status/2081728085460754521

Кате, прочетох в х, че все било друго, да си няколко сантиметра по-висок Grinning

# 243
Цитат
Кате, прочетох в х, че все било друго, да си няколко сантиметра по-висок Grinning
Е, ако кажат какво е "другото" хептен ще ми светне за какво си говорим. Joy

# 244
Ехеее затова ли е тази неприязън към зетя Пойраз Grinning

Хаят Heart

Когато влизаш в световните новини Grinning

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 18:30 от Irina Kiryakova

# 245
Афито и ръката на Пойраз Heart Eyes

# 246
  • София

Разцъфна това Афи... Еха, колко е красива! 🌸 Изглежда истински щастлива и сияеща. Отдавна не съм я виждала с толкова леко, спокойно и щастливо излъчване. Погледът ѝ сякаш казва всичко – дано винаги бъде така.

# 247
Супер е Афито Heart Eyes

# 248
В Турция ли са? Супер, дано ги снима някой Grinning Искам да видя роклята от всички ъгли Heart Eyes

Ире, явно тези от IMDb са се объркали. При тази липса на взаимодействие, какви 11 700 места нагоре Thinking

Wink

# 249
Има ли значение къде са,Еве . Sunglasses
Млади хора,наслаждават се на времето прекарано заедно .Пълноценна почивка,пък къде,на кого му пука.Нали не е принудена да почива с приятелите си.Мястото и е до гаджето и,и неговото до нея. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 250
Разбира се, че няма значение, Сико. Имах предвид, че в Турция е по-разпознаваема, може да изскочи някой папарак насреща им и да ги нащрака Grinning

# 251

И аз Grinning И аз ти благодаря, 2025 Kissing Heart

# 252
  • София

И аз Grinning И аз ти благодаря, 2025 Kissing Heart

Аферин!

# 253
Детайли Heart Eyes

Изсветлена снимчица Heart

# 254
Добре,де,хайде сега да ми обяснят тези направили шипа, защо принизяват патрона като го изтъпанват до Афра.Момчето каза ,води прост и обекновен живот,скрил се е от всички,доволен и щастлив.От какъв зор до нея,която не спря да се излага,да проси внимание разголена и да се държи като определена категория жени.Да не говорим, че е видно и за слепите ,че има мъж в живота и. SunglassesЖалко е за Мерт,само това мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт