Отговори
# 375
Ааа, Миленка, Наги беше с тях в закусвалнята. Вижда й се ушенцето с перо до чехлите на Афрош Grinning

Сейро Heart

Еве Flowers Rose
Наги е възпитана мадама,Широ мамин,няма как,той завалийката само в къщи и на гости Hug

# 376
То се е видяло, че Пера може тази година да не я гледаме,от всички сериали ,които анонсираха за годината, те са излъчили само ББО,и продължават с рекламата.Явно имат намерение или другите да ги оставят за догодина ,или за месец ,два да ги напускат накуп.Тяхно е решението, ние ще чакаме. Поне някои ще се радват ,че цяла година са на върха и бият рекорди.Лошо няма.
Широ наистина не беше ни показван доста време.Голям сладур. Heart
Нека Афра се наслаждава на спокойствие, внимание и усещането ,че е важна за някой и обичана.

# 377
Сико, нейсе, баре ББО ще стои на първо място с години Grinning

Малко лятна Афрош Heart Eyes

И малко зимна Heart Eyes

# 378
Не бъдете такива песимисти, де! Какъв е смисълът да снимат нещо, което да не покажат на зрителите си. Парите им така или иначе са инвестирани вече.

# 379
Аз пак с напомняне Heart Eyes

https://x.com/i/status/2084203898139447339

Момичета, Афи само с Неслишах ли беше в Амстердам? Взех да имам едни съмнения вече Grinning

Heart

# 380
  • София
Добро утро, къзлар!

Не унивайте, все ще ни пуснат ПЕРА за да се насладим на филма и играта на Афра.
Няма да коментирам в какъв момент от живота си снима този сериал нашата красавица...

Всичко това вече е зад гърба ѝ. Днес тя е щастлива, наслаждава се на едно прекрасно лято и на заслуженото внимание и признание, които получава.

# 381
Добро утро, мацки Kissing Heart

Сейфер в първи сезон Heart Eyes

Все някой ден ще пуснат Пера Grinning

Преди една година Heart

# 382
Добро утро Като няма Пера има Пойраз Да са живи и здрави младите

# 383
Добро утро

# 384
Привет Hug

Истанбул, моя любов Heart Eyes

# 385
# 386
Здравейте !

Не искам да пренебрегвам останалите , но най ми се иска да  я гледам с Енгин .
Пера все някога ще я покажат. Вложени са  средства и време. Трябва им поне възвращаемост, ако не печалба.

# 387
На мен така ми е домъчняло, че нямам никакви претенции за партньор Grinning Само по-скоро да приеме проект Heart Eyes

# 388
Не че имам претенции , ама да си кажа. Иначе във всички случаи ще гледам. Липсва ми  онлайна и чакането на фрагове , и Сабина с нейното : Я в шоке ! Шикарный епизод !  Joy

# 389
Привет Sunglasses

Преди време споменах,че с времето някои истини ще излязат наяве.Ето ви една.Кой както иска да го разбира. "Кой си ти когато никой не те гледа-Пера,виж ме ".

Още един мит отече в канала.

Общи условия

Активация на акаунт