Отговори
# 60
  • София
Допълвам целия аутфит Grinning

Напоследък Афрош излъчва силна женска енергия 🔥🩷

Добро утро!

Абсолютно - Афра е с коренно променен аутфит респективно излъчване. Екстра е - супер женствена е и още нещо, оставям на въображението ви, имате го...

Говори се за ново предложение към Афра...

Хубав ден!

# 61
Добро утро, момичета Kissing Heart

Без забележки Sunglasses

Беше пуснат плаката на гръцката версия на сериала #FaziletHanımveKızları, който ще бъде излъчен в Гърция.

Оригиналът Heart Eyes

Oсвен в Гърция, има римейк и в Мексикo

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 10:12 от Еванджелин

# 62
Привет Hug

Мексиканската актриса, която играе "Едже" следвала Афра Blush

Heart Eyes

# 63
# 64
На мен много ми харесва това ново, цветно, дръзко Афи Heart Eyes За справка мога пък да кажа, че на мен не ми харесаха дрехите й от Марбея. Доста скучни ми се видяха, но може така да ми се е видяло по други причини Stuck Out Tongue Winking Eye

Моите фаворити (знаете защо) Heart Eyes

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 22:01 от Модератор Никол

# 65
Привет,момичета Flowers Rose
Голяма скука ни налегна..
Патроните се изпокриха,хайде за Афра знаем,че активно почива,надявам се с Пойраз Heart Eyes

HBO: "Yalı Çapkını"  е най-популярният сериал на годината в платформата... Историята на Ферит и Сейран се превърна в един от най-гледаните проекти на HBO Max, печелейки сърцата на зрителите в много страни...

Някои казват,че "Нищо няма да ни се случи"е по добър и по успешен от "Yali Capkini",какво мислите?

А за облеклото на Афрош от вчера,еми на мен ми харесва,свежа,слънчева,прекрасно облечена.Лято е...във Марбея беше като бабичка с плетени на една кука блузки.
Свят шарен...

Канал ATV обмисля да смени деня на излъчване на сериала "Семейството е изпитание".🆕
#abi

# 66
Добра вечер, момичета! Simple Smile

По повод бонбонено розовите дантели ... аз съм пасссс Stuck Out Tongue Winking Eye
По принцип имам "особено" отношение към Барби розовото и клишето - за момичетата розово, за момчетата - синьо. Харесвам някои нюанси на розовото като част от тоалет, но ... това са моите очи и моите представи. Рекламата не се съобразява само с мен. Wink
А по повод въпроса на Милена - "Някои казват,че "Нищо няма да ни се случи"е по добър и по успешен от "Yali Capkini",какво мислите?"- мисля, че "Нищо няма да ни се случи" не е за масовата сериална публика. Тя си иска малко драма и много любов с щастлив край. И ... ако може и приказката да прескочи екрана и да стане реалност... берекет версин. Smiley
Мисля още, че идеята на сценария на Чапкънина в трети сезон беше близка до идеята на "Нищо няма да ни се случи", хеле с оная драматична целувка на Ферит и Суна, а после с виденията и на двамата. Психодрамата, която се заформяше, неминуемо щеше да доведе до "нищо СейФер"... или до по-сериозна психотерапия и на двамата...

# 67
Благодаря,Катя.
Ако рейтингите на Чапкъна не се бяха сгромолясали,аз мисля,че щеше да се надмине "Нищо няма да ни се случи" и психиатър нямаше да помогне.
Там нещата бяха балдъза и зет и отиваха към тежка психологическа драма,но слава богу,спестиха ни го Heart поне позамазаха положението.

Аз си чакам Пера,ейй чакането ми взе да се изчаква..
Да видим колко сериозни въпроси ще разгледат,ще има ли решение,какъв ще е края,отворен или...
Абе,не на последно място ще има да четем бисери и ще борим скуката Joy

# 68
Миленка, гледам, че си във форма Grinning
Между другото, Бирсен в скорошното си интервю каза, че феновете са причинили приключването на Чапкъна. Ставаше въпрос за това, че от производството са се съобразявали с феновете, това е довело края на сериала. Сега като мина време си мисля, че всъщност щяха да ни покажат истинската история на Сейран и Ферит и тя нямаше да е розова като аутфитчето на Афито Heart Eyes А иначе изобщо не съм им простила, че заметоха под килима дивангейта и Сейран така и не разбра за случката.

И едно мнение от Х

През живота си не съм виждал никой да получава толкова безсмислен линч, колкото това момиче.

Надявам се час по-скоро Мерт да се появи с някоя кака, да вземат фенките да припадат там и да оставят Афра на мира, Иншалла Grinning

# 69
О,Еве,каквото дойде и кюрпе на 16 да е,аз съм твърдо ЗА...само да се появи и погледите и възхвалата да си дойдат на мястото.Крайно време е Hug

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 22:55 от Милена Тодорова 756835

# 70
Добро утро, момичета Kissing Heart

Миленка, каквото дойде, няма да придиряме Stuck Out Tongue Winking Eye Все ще изскочи нещо след време от социалния детокс Grinning

📰 Въпреки всичко, турските драми продължават да доказват своята сила в телевизионния пейзаж. Три години след стартирането си,
@TNTLA
 Novelas се е превърнала в един от Топ 10-те най-гледани платени телевизионни канала в Аржентина, удвоявайки рейтингите си между януари и май 2026 г. и учетворявайки аудиторията си през май в сравнение със същия месец миналата година.

Според Мартин Креспо, вицепрезидент по общата развлекателна съдържание за Южния конус и Колумбия в Warner Bros. Discovery, успехът идва от пристигането на турски продукции, които оживиха жанра на теленovelата с изключителни продукционни стойности, завладяващо разказване на истории и висококачествени изпълнения. Той също така подчерта, че зрителите не просто откриват канала – те остават за часове, следвайки същата история епизод след епизод, създавайки лоялна навик за гледане, който е подхранил устойчивото растеж на канала.

Сред всички заглавия, Златно момче се откроява като най-силната драма на канала. Креспо я описа като безспорния лидер в текущата програма, приписвайки успеха ѝ като един от ключовите двигатели зад забележителния растеж на аудиторията на TNT Novelas. Макар интервюто да се фокусира върху Аржентина, той също подчерта, че каналът е достъпен из цяла Латинска Америка – и че Warner Bros. Discovery вярва, че този успех може да бъде реплициран в целия регион.

Накрая, Креспо потвърди, че турските драми остават сърцето на стратегията на канала, представлявайки около 90% от програмата му, тъй като те продължават да резонират силно с аудиториите из Латинска Америка благодарение на качеството и емоционалното си разказване на истории.

Макар статията да подчертава Аржентина, Златно момче също се е оказало голям успех из Латинска Америка, където е достигнало до аудитории чрез стрийминг платформи и платени телевизионни канали, укрепвайки трайното обаяние на турските драми в целия регион.

Успехът на Златно момче (#YalıÇapkını) надхвърля рейтингите. Сериалът завладя аудитории по света чрез незабравимата химия между #AfraSaraçoğlu и #MertRamazanDemir, заедно с таланта, упоритата работа и отдадеността на целия актьорски състав и продукционния екип. Колективните им усилия помогнаха да превърнат драмата в международен успех, който продължава да резонира със зрители от различни страни и култури.

https://www.lavoz.com.ar/espectaculos/tv/novelas-turcas-impulsan … 0_dIrsgItsfW.html

# 71
Да разкажа една любопитна случка по време на пребиваването ни в Истанбул по-рано този месец. Още в началото ни организираха разходка с яхта по Босфора с вечеря за опознаване на участниците в семинара. И на нея запитах организаторките дали ще видим къщата на златното момче, а те са впечатлиха, че явно си падам по този сериал, макар да не разбрах дали и те са негови фенове. Както и да е, но по едно време една от организаторките се приближи до мен и ми посочи бяла хубава къща на азиатския бряг, която според нея била това, което търся. За съжаление не беше, но й благодарих. Със сигурност момичето не искаше да ме заблуди, а само да ми съдейства, но стигнах до извода, че сериалът може да е станал по-популярен в чужбина, отколкото в Турция. Защото истинският фен няма начин да не разпознае къщата дори и отдалеч, а и после да не отиде лично да я види, макар и през оградата.

# 72
Добро утро,дами Coffee

АФРА САРАЧОГЛУ,хронология на успешна артистична кариера

Проектът Go Türkiye с "Istanbul My Love" постигна голям международен успех като стана финалист на престижните международни награди в САЩ. Тази победа на световната сцена показа за пореден път уникалната и интуиция за проекти от голям мащаб и културна значимост Професионалните решения на Афра не се ограничават до подбора на роли; те са стратегически стъпки, които винаги са точни и я правят глобална икона.

Вместо да изгради един образ, Афра никога не се страхува да поема рискове, избирайки предизвикателни и сложни роли. Вместо да приема каквато и да е комерсиална оферта, анализира задълбочено сценариите и героите . Кариерният ѝ път е постоянна последователност от успехи, при който всяка година тя прави една крачка по-далеч.

2016:

Филмов дебют с "Втори шанс"

Този впечатляващ дебют на големия екран, заедно с великите фигури в турското кино, привлече вниманието на филмовите критици от началото на кариерата и.

2018:
Golden Butterfly Awards Тя получи първата си голяма победа на една от най-престижните награди в Турция. За ролята си на Ече в сериала „Fazilet Hanım ve Kızları“, тя спечели наградата „Сияйна звезда“.

2018:
Turkey Youth Awards Същата година изпълнението ѝ в сериала "Fazilet Hanım ve Kızları" бе признато и на Младежките награди, където тя спечели наградата за "Най-добра поддържаща актриса".

2021:
Успех на дигиталните платформи с "Yeşilçam". Героинята Tülin Saygı, в която се превъплъщава в историческата драма на BluTV, демонстрира успеха, който Афра може да постигне в драматични и исторически постановки на високо ниво.

2022:
Успехът на лондонските сцени и международния театър Афра надмина границите, пренасяйки таланта си на британските сцени. Участва в спектакъла "Нощ в бар", и споделя главната роля с Nurgül Yeşilçay, на 3-ти театрален фестивал на турскоговорящ език в Лондон.
Въпреки че е първият ѝ професионален театрален опит, тя получи висока похвала от международната преса и спечели престижна „Почетна награда“ на фестивала.

2023:
Световен феномен "Yalı Çapkını" (La
Queen) Героинята и" Сейран" превърна красивата актриса в световна суперзвезда. С този проект тя спечели най-престижните награди в страната: Университетът Галатасарай (“Най-добра актриса от откровението”), Наградите за младежи в Турция (“Най-добра актриса от телевизионен сериал”), Ayaklı Gazete (“Най-добра актриса”) и ELLE Style

2024:
Награда GQ "Мъж на годината".
Запазвайки лидерската си позиция, Афра получи наградата „Най-ослепителна траектория“ на събитието, организирано от GQ Турция. Същата година тя получи и наградата „Най-добра актриса“ от университета в Окан.

2025-2026:
Advertising Face и ONESus Awards многобройни сътрудничества със световни гиганти (YSL Beauty, Bvlgari, Garnier, DeFacto) затвърдиха статута и. Тя бе избрана за „Най-доверено женско лице на годината“ на ONE Awards, една от най-престижните награди в маркетинговия свят.

В края на този великолепен пробег от успехи си припомняме последния и триумф. Минисериалът IstanbulMy Love, заснет като част от проекта GoTürkiye, стана официален образ на турския туризъм в световен мащаб
Наградата финалист, която получи проекта на Международните награди на САЩ в Съединените щати, доказа, че Афра Сарачоглу не е просто местна звезда, тя е международен културен посланик, който жъне успех в световен мащаб.

Надявам се скоро да се запознаем с новите и телевизионни проекти и, разбира се, със сериала "Пера", който ще има небивал успех.

Heart

# 73
Привет, момичета Hug Много е горещо днес, изгаря чак Grinning

Двойно печено турско локумче Heart Eyes

Любимия патрон, неизлязъл от образ още Heart Eyes

И от Циала, онази с комата Grinning

https://x.com/i/status/2078435288590782677

# 74
Aми, Ире, не всеки има възможностите и физиката на Афра, затова "гроздето е кисело" Stuck Out Tongue Winking Eye

Пера търсим ли я още Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт