Отговори
# 720
Оййй 🧿🫠🫠🫠

# 721
Сезонът на хубавите новини Heart Eyes

# 722
Тази снимка откъде се появи Heart Eyes

От тази вечер е Heart Eyes

# 723
Супер са Heart Eyes

Стори от Афито Heart

# 724
Гюнайдън, девочки Kissing Heart Тъй да ми е кеф днес, значи... Grinning

Правим си селфи Heart Eyes

# 725
Добро утро! Hug
Понеже някои са експерти не само в ПР-а, но и в езика на тялото, да спомена някои факти, които са част от контекста на клипчето и снимките, и трябва да се имат предвид при оценките. Любимият отбор на Афра (а и на Ататюрк) в мача му срещу Лион Франция завърши с равенство 1-1 у дома - това първо. А второ, първото полувреме завърши при 1-0 за французите, Фенербахче вкараха изравнителен гол чак през второто полувреме. Като се има предвид, че гол на чужд терен се удвоява в крайния резултат и среща-реванш във Франция предстои, то резултатът за Фенербахче е 1-2, значи загуба. Това може да обясни напрегнатото изражение на патронката ни на снимките. То, не че е логично въобще да гледа влюбено Пойраз при толкова народ наоколо, де, ама и общата ситуация не е от веселите. А и стадионът си има своята особена атмосфера по време на такива мачове.

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 08:34 от Katya_I

# 726
Оххх, Кате Kissing Heart Добре, че разясни ситуацията Grinning Така се бях притеснила, че Афра не изглежда щастлива Head Band Е, друго си е да се награбят на трибуните, но... Smirk

https://x.com/magazin_eki/status/2089853958990778648

Атмосферата Heart Eyes

https://x.com/AfraTeamFanClub/status/2089827922227904936

# 727
И аз съм не съм спала от тревоги Grinning

Серкан Гюлгюлер, един от операторите на Пера, е написал много хубав коментар, отговор към оня с оскубани те вежди Grinning

# 728
Добро утро Kissing Heart

Експертизата цепи мракът.Но,добре,че е тя,че да сме наясно с емоционалното състояние на Афра,а и като бонус нейното бъдещо професионално развитие. Докато момичето живее животът си открито и двамата с Пойраз се държат като нормална двойка.Да припомня, че очаквам същата информираност за патрона,когато му дойде времето .
Всеки ,който е следил кариерата и животът на Афра от самото начало знае що за личност е и кое и е присъщо и кое не.

# 729
Аах, ах, горките верни фенове Grinning Какво разочарование, какви мрачни сценарии... Grinning

Според някои в х, тук Пойраз и Афра  говорели с майка му Grinning

Tamam anne kapatıyorum

https://x.com/_muteferrich/status/2089951372233916552

# 730
Здравейте момичета,☕️☕️☕️ каквото и да направи Афра, все недоволни. Сега пък не била щастлива! И кой го твърди това, какъв критерий могат да са хора, които познават Афра само като артист? Или Афра има някаква близка приятелка в редиците на Бг.мама? Аман от разбирачи на емоции!

# 731
Значи по темата за емоциите и мислите на един човек на една снимка.
Учителка поставила на катедрата един стол и задала въпрос на  учениците си - Кое е най-важното в предмета, който виждате. Завалели отговори - краката, седалката, облегалката... - изреждали децата, а ... учителката поклащала глава отрицателно. Когато отговорите се изчерпали, тя отговорила - най-важното са болтовете, невидимите пирончета, които свързват всички части в едно, което наричаме "стол". Така е и с човека, невидимите и неизречени неща в него са това, което го прави такъв или друг човек. Ахъм...
Хайде със здраве! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 732
Винаги, когато ме изтриете, знам, че съм достигнала до вас!
Благодаря!

# 733
То пък много странно откъде знаят, какво обсъждаме, ако и те не висят да четат в нашата тема, и да докладват. Значи те да четат и докладват, ние не, странен стандарт. Налага се, да четем, защото такъв стандарт ни зададоха, на докладване. Фи, ❤️ пропуснала съм те.

# 734
Винаги, когато ме изтриете, знам, че съм достигнала до вас!
Благодаря!

Охоо и ти ли Бруте Joy
Жалко,че не те прочетох,но нищо де...посланието е стигнало където трябва,както и моето Confused

Общи условия

Активация на акаунт