Отговори
# 120
Heart Eyes

Еве, и после Афра се била излагала и я били излагали Joy И това жени го пишат Grinning

# 121
Еве, този плакат ще да е някаква реклама, но наистина има такъв фестивал в Сицилия в периода 1 - 6ти септември, казва се  Kāma Etna Festival.
https://kamaetnafest.com/

# 122
  • София
Милна, Кате, викате да понатиснем малко, белки съберем младите Grinning

В същото време патрона е понатиснал другаде, тагнала го е момата Grinning

Ауууу, пашата какви ги е свършил... 😅 А и тази мома от Пловдив била. Хахаха, прочу се покрай Мердо. Май доста бързо са прескочили фазата с любезностите...хахахаха
Сга какво - чакаме снимки за реклама на предстоящия фестивал
Цитат
в Сицилия в периода 1 - 6ти септември, казва се  Kāma Etna Festival.
Smile

# 123
Не е фестивал,това е еквивалент на един израз от дъмпа на Мерт ,качен след Акяка.Сериозна съм ,туристическа закачка.Рамо може да прави каквото си поиска,свободен мъж е.Отделен е въпросът защо вечно като потъне и после изкача с фанфарите.Нирвана,кармата е к.....а.
Юли не му е месец две поредни лета,даже три.
Едва ли има нещо общо с тези нашенски моми,ама иди доказвай ,че нямаш сестра,особено през месец юли.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 21:18 от Sikorski

# 124
Хелоу, девойки Kissing Heart

Вчера за пореден път станахме свидетели как милите шипърки, които уж обичали по равно Афра и Мерт, жилеха като оси по Афра и Пойраз, а после се хвърлиха с голи гърди на амбразурата, да защитават скъпия Мерт и горкото момиче със синия г@з. Еее така е, любовта е равна, отдалеч си личи. Все едно аз я накарах мацката да слага етикети в профила си Grinning

Второ, писали на оня Илхан, дето му пратили инфото за Афра и Пойраз в различните класи в самолета Grinning
Пишат за случая, че чужденка е сложила тага на Мерт на сините си бедра Grinning

Питам аз, защо информацията за Афра да е вярна, а за Мерт да е лъжа? Източниците са едни и същи. И правилно написа,  Сико, кармата е кучк@, знае кога да удари Grinning

Трето да кажа, защо Афра се излага? Защото има гадже, показа го, последва го, ходи с него на почивка мирно и кротко. Къде е излагацията тук?

Нейсе, хубав ден ви пожелавам Kissing Heart

# 125
Добро утро, момичета! Hug
Цитат
Питам аз, защо информацията за Афра да е вярна, а за Мерт да е лъжа? Източниците са едни и същи.
Еве, тя истината въобще не е цел на т. нар. информираност. Даже Афра и Мерт не са целта, да не говорим за любовта към тях "поравно". Grinning Целта е да се  конструира свят специално за лични пристрастия, страхове и интереси. Някои се шегуват,  че "ако си поръчаш въже в нета, още утре ще си затрупан с обяви за табуретки на сайта си" и ... ще започнеш да ги следваш. А и за да се поддържа състоянието на война, в което има напрежение и драма и е по-вълнуващо от реалността. Що да не си сътворим един паралелен сериал? Smirk

# 126
Привет Hug

Еве, голям смях Grinning Ама то и на Илхан му писаха Мертиньовите фенки, няма разлика никаква Joy

Ето го в пълен блясък на италианското крайбрежие Sunglasses

# 127
Нейсе, затварям темата за себе си с това мнение от х:

Човешките права важат само за Мерт. Афра и семейството ѝ са обиждани с най-гнусен език. Когато последователите на Мерт атакуват Афра с всичко, е естествено феновете ѝ да реагират; те няма да мълчат. Само защото тази снимка на Мерт е била разпространена, вие се правите на жертва. Ако Афра беше публикувала такава снимка, какво щяхте да направите, шовинисти? #MertRmazanDemir

И малко Пера и екип (тройка на разсъмване или тримата от запаса Grinning ) Heart Eyes

# 128
Да  попитам в прав текст - по каква логика върви сериалът "Рибарче"(с тема как възниква любов, започнала като принуда) , в паузата между сезоните папараци излавят Афра и Мерт заедно и това не е ПР на сериала (а самата истина за любов между двамата актьори!?), а сега и двамата  нямат ангажименти към конкретни проекти, пътуват отделно или с някой  (и тук няма реални  факти, а предположения!) и това било ПР и взаимодействие?! Какво пиарят, аджеба? Себе си като стока за продан?!  Щото им е много  жизнено важно да са на някое си място в класация за популярни актьори, които в момента не играят нищо? При това фирмите, към които са ангажирани с реклами на разни стоки си правят своя ПР! Или си "белим боба" за забавление...

# 129
Привет !
Мъжете в Пера има какво да покажат ! Жестоки преси вадят !  
Мерт малко е качил кг. , отиде му ръста  пак ! Ще му се наложи пак да го "разкрива" Stuck Out Tongue Winking Eye
Чета кой в коя класа е пътувал , кой е купувал билетите и кой е бедняка във връзката и се питам : на кого все още му пука ? То дъвкано , дъвкано , че изплюто . Да се обичат младите, ако решат даже и да се вземат !
Заради фенките му , Мерт ми стана напълно безразличен . Същия ми е като Мерт Я. - просто минало. Да е жив , здрав и успешен, и всеки по пътя си.

ПП:  То ще си проличи на кой ПР-а е по-успешен, по това в какъв проект ще се вмести. Там вече няма фенки ,солота, Х, а само работа и хонорари.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 10:42 от Kami_J

# 130
Афито Heart Eyes

Кате, белим си боба, иначе никаква логика няма, освен в някои изгорели мозъци Grinning

Ками, същите чувства към двамата М, хич умрумда Grinning Битти гитти гелмеди Stuck Out Tongue Winking Eye

Афош това лято е неотразима Heart Eyes Така става, като скъса човек синджира и се освободи от токсични връзки Sunglasses

# 131
  • София
Привет !
Мъжете в Пера има какво да покажат ! Жестоки преси вадят !  
Мерт малко е качил кг. , отиде му ръста  пак ! Ще му се наложи пак да го "разкрива" Stuck Out Tongue Winking Eye
Чета кой в коя класа е пътувал , кой е купувал билетите и кой е бедняка във връзката и се питам : на кого все още му пука ? То дъвкано , дъвкано , че изплюто . Да се обичат младите, ако решат даже и да се вземат !
Заради фенките му , Мерт ми стана напълно безразличен . Същия ми е като Мерт Я. - просто минало. Да е жив , здрав и успешен, и всеки по пътя си.

ПП:  То ще си проличи на кой ПР-а е по-успешен, по това в какъв проект ще се вмести. Там вече няма фенки ,солота, Х, а само работа и хонорари.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Мдаааа Мерт започва да се връща галиба на предишния си външен вид, ноооо - за мен също вече не представлява интерес. Той е в миналото. Който иска да се вълнува от живота му, да се вълнува.
И аз казвам - да си върви по пътя си по живо, по здраво.

Афра изглежда прекрасно, има човек до себе си, който дали е в бизнес класата или икономичната, дали може да си позволи Ривиерата и прочие, няма никакво значение за мен. Щом Афра е с него и той до нея, това не е важно за мен. Всички различни коментари в тази посока са несериозни.
Ками е абсолютно права - ще си проличи по проектите, хонорарите и рейтингите.

# 132
Айде,пак.Съжалявам ,но си имам мнение.
Та,приятна почивка на Мерт и да се пази от  фенки,които могат да му навредят.

# 133
Аз имам предложение,за да се спре тази война между темите,видно е кой кого подкрепя и поддържа,да остане темата само за Афра и да преотстъпим патрона на дамите които го обожават.Така или иначе има две теми за него,не е нужно ние да сме третата,при положение,че основните пишещи тук,поне от постовете над мен,пишат,че не са му фенове.
За мен знаят и другите теми,че съм фен само на Афра.
А и така дамата която постоянно чете от балкона,ще се успокои най-сетне.
Само техен ще е.
Моля за мнение,няма да се сърдя ако не сте съгласни,не сме деца.

# 134
Аз не съм съгласна.Мерт е отличен актьор и искам да следя професионалното му развитие.Като личен живот не ме вълнува, поне докато не започне да се държи като зрял мъж.
Тук момичетата проявяват разбиране към различното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт