Отговори
# 135
Миленка, това е оригиналната тема за сериала, за Мерт и Афра. На по-късен етап се добави Афрам и се завихриха луди фантазии. Впоследствие се върнахме към първоначалната идея. Аз предлагам колежките да махнат Афра от тяхната тема, да остане само Мерт и фантома Афрам Grinning И без това използват Афра само за боксова круша Joy

# 136
За мен няма проблем да се пише за Мерт. Просто ще прескачам постовете. Всеки може да пише за каквото си иска , стига да спазва добрия тон. Аз лично нямам намерение да го коментирам , ако това не засяга Афра .  Както вървят нещата обаче , още дълго време ще ги влачат заедно . Никой не може да застане между тях , направиха ги сиамски близнаци.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 137
Аз също като Ками,нямам проблем да се пише за Мерт,но се води постоянна война между темите и затова го предложих.
Еве,да,права си и е най добре,темата която използва Афра за боксова круша да я махне,но няма да се случи,въпрос на инат и его е.
Еми добре,продължаваме в същия дух,бой и зрелища.

# 138
  • София
И за мен няма проблем да се пише за Мерт.
Аз също апелирам за спазване на добрия тон и да се престане да бъдат изтривани наши постове - потърпевша съм.
Много е грозно. При това моите коментари не съдържат нищо, което не е вярно, това, че не се харесват е друг въпрос.

# 139
Върбанова,мислиш ли,че ще се спре?
Аз не мисля,всичко ще си е по старому.
Панаири,затишия,коментари и редовно почистване.

# 140
# 141
Нищо няма да спре. Дори да се направи нова тема за Афра , пак ще има докладване и триене. За всичко си  има и хора , те живеят за това. Просто ги игнорираш.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 15:55 от Kami_J

# 142
Аз ще пиша само за Афра,постовете за патрона ще ги подминавам,защото не мисля,че след като съм се постарала да изразя мнението си и най редовно е прочетено само от балкона и изтрито,смисъла е нулев за мен.
Та ще я карам на картинки и Афра.

# 143
  • София
Върбанова,мислиш ли,че ще се спре?
Аз не мисля,всичко ще си е по старому.
Панаири,затишия,коментари и редовно почистване.

И аз така - дори съм сигурна ама ей така си казвам - лаф да става:smiles:

И да си продължим:

"📍Портфолиото от проекти на Афра Сарачолу продължава да се разширява. 🌍✨
#AfraSaracoglu
Днес сериали с нейно участие се гледат в над 100 страни в Европа, Близкия изток, Латинска Америка, Северна Америка и ОНД, както по телевизионни канали, така и по международни стрийминг платформи.
От *Yalı Çapkını* и *Fazilet Hanım ve Kızları* до *Teacher*, проектите на Афра продължават да печелят сърцата на публиката по целия свят. Следва новият оригинален проект на Disney+ Turkey *Pera Gör Beni*, който обещава да бъде следващата голяма глава в международната ѝ кариера.
Изключително горди сме с успеха на Афра и с нетърпение очакваме бъдещите постижения на нашата любима актриса"

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 16:09 от jvarbanova

# 144
По повдигнатия от Милена въпрос и аз, като Ева, ще кажа че това е автентичната тема с над 100 бр. Възникна по повод сериала, а не личния живот на главните актьори и е редно да се пази като такава. Аз само последния проект на Мерт не съм гледала, ама причината не беше в него, писала съм вече. Смятам, че е отличен актьор и тук  се написаха стойностни неща за проектите  и изпълнението му след "Рибарче". Фантазиите за АФРАМ са си личен проблем и както е тръгнало вече отмират постепенно. Blush

# 145
Когато ти хлопа дъската
и нищо не ти е наред.
Когато изперкал си, братко,
от куп идиоти край теб...

Когато легена изплискаш
от среща с пореден кретен.
Да го фраснеш така ти се иска,
ма било подход забранен...

Когато акълът ти бяга,
а ти му помахаш с ръка.
И кучето хапе те, драги,
бушонът гърми ти в нощта....

И те зяпат кат краен чудак,
сякаш паднал от Марс си сега...
Щом сърцето тупти със мерак,
значи всичко наред е в света!

Милена Воденичарова Автор  ©
Любима моя поетеса Heart

# 146
И от мен нещо любимо !

Променена

По-мъдра ли станах... Но друга съм вече...
По-рязка. По-твърда. И много по-пряма.
Днес цяла съм в белези от купища грешки.
Добрата наивница вече я няма...

Прощавах предателства. Думи преглъщах.
В очите преливаха тежки сълзи.
Останах мечтателка в своята същност...
В доброто ще вярвам. Дори да боли.

Дали е от бръчките... Как ли е станало?
Но вече съм друга. Не си премълчавам.
Не крия симпатии. Ни антипатии.
С мълчание хапя. С думи ранявам...

Бодливата своя същност не крия.
Не зная дали съм по-мъдра... Обаче
не трия сълзите си. Вече хората трия...
Онези, които ме карат да плача...

Ваня Статева

# 147
Истинската сила не се доказва с шум.
Тя не крещи, не търси внимание и не влиза във всяка битка, която животът поставя пред нея.
Понякога най-силното решение е да се отдръпнеш.
Да спреш да обясняваш себе си на хора, които вече са решили как да те виждат.
Да запазиш спокойствие, когато някой очаква реакция.
Да наблюдаваш действията, а не думите.
Да разбереш, че не всяка врата трябва да бъде разбита и не всяка връзка трябва да бъде спасена на всяка цена.
Самоуважението започва там, където спира нуждата да доказваш стойността си.
Зрелият човек не бяга от конфликтите. Той избира кои заслужават неговата енергия.
Понякога мълчанието е отговор.
Понякога дистанцията е грижа към самия себе си.
Понякога най-голямата победа е да останеш спокоен, когато светът около теб се опитва да те въвлече в хаос.
Истинската сила изглежда така:
Тих ум.
Спокойно сърце.
Ясни граници.
Достойнство без нужда от обяснения.

# 148
Добро утро, момичета Kissing Heart
Няма новини, затова слагам един случайно уж влязъл в кадър Мертиньо Grinning

И Афош, пътешественичката ни това лято Grinning

Без да искам щракнах на снимка със зетя, нищо, късметът бил такъв Heart Eyes

# 149
Еве, от тая случайна снимка на Мертиньо аз не мога да се начудя, кога натрупа тая телесна маса? Само преди няма и два месеца беше слаб, та чак прегърбен...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт