Отговори
# 210
Привет Hug

Малко танци-манци с Афра и Лиса Heart Eyes

# 211
Здравейте, момичета! Simple Smile
Тези дни съм бая заета, но все пак прочетох "разсъждения" по повод някогашно интервю с Афра.
И така:
Ж: Защо личния живот на публични личности трябва да се пази в тайна?
На пръв поглед много интересен въпрос, но той е интересен с това, че е подхлъзващ. Всеки човек има лично пространство, то е физическо и психическо (а и дигитално напоследък). Психическото включва мисли и чувства, които не сме длъжни да споделяме и на това имаме право от времето, когато домът се отделя от професионалния, публичен живот и даже човек има право на собствена стая. Сиреч лично и публично се разграничават. Та въпросът съдържа противоречие и по същество е дискриминационен - всички имат право на личен живот, ама публичните личности - не.
А: Личното се случва между човек и човек, споделящи едно чувство. За него не може да се крещи.
Крещят някои, факт, даже без да са публични личности и с неистинските си имена.  В конкретния случай при нездраво дебнене на папараци и мобилни телефони у всеки минаващ покрай теб крещи не заснетият, а този, който заснема. И крещи за себе си повече отколкото си мисли.
Накрая по повод едни изводи: Щом връзката на Афра вече не е тайна, значи е извикала сама журналисти, т.е. е изкрещяла личния си живот. Защо, ами защото е много неуспешна след партньорството й с Мертиньо (актриса и модел) и иска да печели за сметка на личния си живот.
Фактите са трудно оспоримо нещо, но думата ми не е за факти, а за простички правила на логикага, които се учат в 10 отделение. В това "разсъждение" всичко е под въпрос - и предпоставки, и извод. За логическата връзка между тях - ако връзката на Афра не е тайна, то сама е извикала журналисти (Ако...то - импликация).
 Е, такова твърдение е истинно, само ако изводът е налице, причините могат да бъдат много и различни. Журналисти има, ама дали са извикани е някаква хипотеза (колко е почтена не се наемам да оценявам). Та нито истинен извод, нито истинна причина, нито логическа връзка.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 10:22 от Katya_I

# 212
Хилал, която се свързваше преди време с наш Мертиньо, е снимана с 36 годишния Агях не знам си кой Grinning

Стар тв напомнят за Сейфер

# 213
Интересна работа Grinning

Фенка на Мерт, писано е миналата година лятото, след Акяка Grinning

# 214
Ире, Афито която 3 години беше свързвана с нашия красив и харизматичен патрон, в момента изживява спокойна и щастлива връзка с това обикновено, никому неизвестно момче Пойраз Heart Eyes

# 215
Ако знаеш да чакаш, всичко ще дойде до краката ти 🤍 Има такова нещо като съдба 🕊️

# 216
Нашият сериал продължава да се утвърждава здраво и да постига устойчив световен успех! 🌍 Отлично отразяване и рецензия на предаването от World Biz Journals от Хонконг 💥 Международното въздействие на историята и нейният продължаващ успех не са случайни 👏😉
#AfraSaraçoğlu #Kenanİmirzalıoğlu
#AbiDizisi

Много красива рисунка Heart

https://x.com/i/status/2081336868369531370

# 217
Ако знаеш да чакаш, всичко ще дойде до краката ти 🤍 Има такова нещо като съдба 🕊️

Ааа, не чака момичето! Работи и пръска чара си във всите посоки на света. Heart

# 218
Бях поразена от огромната любов, която казахстанската публика изпитва към Афра. От момента, в който обявиха шоуто A.B.I., всички коментари бяха от рода на: „Чакаме Афра!“ Хората пишеха: „Обичаме я от Едже“, „Обичаме я от Сейран“. Те наистина я обичат и това е ясно от коментарите тук ⬇️

Един създател на съдържание в Казахстан 🇰🇿 каза:

Знаете ли коя е една от най-обичаните актриси в Турция?

Това е Афра Сарачоглу.

Нейният чар не е само красотата ѝ; това е нейната отличителна и уникална личност, която привлича хората към нея толкова силно. Повечето хора познават Афра само от ролята ѝ на Сейран, но Афра е напълно различна от Сейран. Тя никога не се държи така, сякаш е най-красивата актриса.

Дори когато гледате интервютата ѝ, ще забележите моменти, в които е невероятно срамежлива пред камерата, но красивото е, че нейната проста и спонтанна природа е това, което пленява хората. Повечето актьори, работили с нея, повтарят една и съща фраза: „Енергията на Афра е толкова лека и успокояваща.“

Казват, че когато тя влезе в стая, всички около нея започват да се чувстват комфортно и свободни. Психолозите описват хора като нея като излъчващи „чувство за сигурност“, което означава, че няма напрежение, когато сте около тях. 🤍 #AfraSaraçoğlu

https://x.com/Taliafra0/status/2081371819311837365/video/1

# 219
Е,има и колеги,които не се чувстват баш така,че и се оплакаха,че не се разбират с нея,но все пак са единици . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220
Е, Сико, не може да се харесва на всички пък. Прекален светец и Богу не е драг Grinning

# 221
Здравейте, да се включа и аз. Добре че е Афра, иначе темите за Мерт щяха да въртят една е съща стара плоча! Афра, Пойраз, и Наги, супер комбинация на лято 2026. Докато Афра харесва Пойраз, и аз го одобрявам, изобщо не ме интересуват клюките за него, щом тя го е избрала, явно има за какво! Иначе Пойраз е много симпатичен млад мъж, 🔝не е филмова звезда, но ще му простим този недостатък, щом се отразява в очите на Афра. Истината е, че животът продължи, дори след края на Рибарче, да не повярваш. Афра е в прекрасната възраст между 20 и 30 години, когато трябва да търси и намери възможност в личен план. Мерт, не е известно какво точно дири, ама не го мисля хич. Той е голямо момче, мъж, даже видах, че може да плува, ще си намери пристана, ако не сега, все накой ден. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 18:25 от Ninka555

Общи условия

Активация на акаунт