Отговори
# 330
jvarbanova, и на мен ми се струва, че Мертиньо е някак пренебрегнат от турската публика. Съдя по наградите, които получават разни млади надежди там по фестивали и в университети. Причините не са ми ясни, но в класациите на социалните мрежи предполагам са повече чужди граждани.

# 331

Сладури Heart
Разбира се,плювните започнаха...нямат спиране някои "Афрамки",как не се замислят,че вече толкова много им личи,че мразят Афра..

И Мерт,снимка която аз не съм виждала.

# 332
Добро утро Kissing Heart

Миленка, голям праз Grinning

Много са сладки Heart Eyes

# 333
Добро утро Kissing Heart

Миленка, голям праз Grinning

Много са сладки Heart Eyes

Еха, голям хубав мъж е Пойраз, във супер форма е, а как гледа Афито! Хич не ме интересува колко имоти има или няма, богат, беден, важното е в очите да я гледа! ❤️❤️
Къде са ги хванали?

# 334
Нинка, според мен не са в Турция, дано разберем мястото Grinning

# 335
  • София
Добро утро, дами,

Чета коментарите под последната снимка на Афра и Пойраз. С интерес научих, че мястото вече е определено като „закусвалня“. 😊 Винаги се възхищавам на хора, които могат толкова категорично да се произнасят за места, които очевидно не познават. Истанбул е град с изключителна кафе култура и някои от най-емблематичните му заведения изглеждат именно така - с минималистичен интериор.

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 08:08 от jvarbanova

# 336
Добро утро

За мен няма никакво значение в закусвалня ли са или в хамбар!
Важно е обожанието с което я гледа Пойраз!Нищо друго няма значение!
Може да е кратко,може да е мимолетно,но е истинско.
Няма нищо по красиво от това,влюбен мъж да гледа,любимата си.

"Кажи "да".
Скочи в неизвестното.
Последвай сърцето си.
Заслужаваш щастието,което така ревностно пожелаваш на другите."
Катарина Маура

Пожелание към читателите,книга която чета,"Нарушени обети".

# 337
Милият едва се побира на стола, краката му са сгънати под масата, защото е толкова висок, но стои здраво там, за да нахрани жена си 😍😍😅😅 Гледа я сякаш е осмото чудо на света, дори с пълна уста хаха. Tя се чувства супер комфортно с него ❤️❤️

10 милиона гледания, 1,4 милиона лайка Stuck Out Tongue Winking Eye

Привет Hug

# 338
Добро утро Sunglasses

И да си в  закусвалня ли е вече престъпление и признак на пропадналост?! Ама,верно ли? Joy Омразата се лее на талази, с нистихваща сила.Ако Афра си пропилява лятото и рискува кариерата какво да кажа за Мерт.Че той второ лято пропилява, не е необходимо да изреждам кой какво работи след краят на Рибарче.И истината е една ,щом Афра не е гадже на Мерт ще я изтипосаме на мегдана и ще я разкъсваме парче по парче, от облеклото до кариерата,пропаднала жена.Ама ,верно ли? Като стана дума за облеклото забелязах нещо в аутфита на Пойраз,което много ми хареса.Признак за небрежна елегантност .Пак казвам,каквото и да изживява Афра с него,колкото и да продължи ,тя има пълно право да продължи живота си.Виждам,че прекарва пълноценно лято.И това вади много хора от обувките им заради сринати илюзорни представи с кого и как тя да живее живота си.

# 339
Аааа, освен че се храни в закусвалня, Афра е и по чехли, което означава, че  силно е обедняла това лято.  Joy

# 340
Аааа, освен че се храни в закусвалня, Афра е и по чехли, което означава, че  силно е обедняла това лято.  Joy
Нали Joy,при това в пълен контраст с детайл от неговото облекло.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 08:38 от Sikorski

# 341
Ами , това правят нормалните двойки -  закусват, разхождат се, почиват заедно , гледат се в очите , нещо което с Мерт не го видяхме. Сладки са.
Афрамките станаха  фенове на Пойраз - обсъждат го , сравняват го , дебнат го , взаимодействие да искаш.Ако той беше в класациите , Мерт щеше да му диша праха.
Не му е лесно на това момче . Мерт е  единствен, неповторим, велик , само дето на Афра  и е все едно, а аз чакам момента , когато ще спрат да ги лепят един за друг. Силно ми напомня ситуацията  с МЯ - тя продължи напред , той също се опита , но феновете продължиха с  надеждите и "комите".
Те и закусвалните са за нормални хора , пък и нали сме бедни сега - Афра си проваля кариерата , а Пойраз - кой го знае всъщност с колко пари разполага /заплата, наследство/ , я да се задейства "разузнаването". Stuck Out Tongue Winking Eye
У някои хора , Афра предизвиквала позиви за повръщане , ами не я следете във всички СМ. Пазете дистанция !

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 09:29 от Kami_J

# 342
Ками,тя и с Мерт е закусвала,разхождала се е,ходела е по почивки и са се гледали в очите. Разликата е,че с Пойраз прекарва цялото си свободно време, не ходи с приятелите си.Така е като си приоритет за гаджето си.Да напомня, че след краят на първи,втори и трети сезон първата работа на Мерт беше да замине някъде с тайфата.Афра после.За междинните годишни бягства с тях пак,вместо с гаджето дали да споменавам.Ако остане време за Афра.Не казвам ,че човек не трябва да почива с приятелите,и аз го правя от години.Но като се върне човек назад във времето заедно Мерт е прекарал повече с неговите хора,отколкото с Афра.Защо се очаква от нея да продължава с човек,който не е готов за сериозна връзка.

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 10:20 от Sikorski

# 343

Закусвалнята Grinning

https://www.instagram.com/ostre.ist

Така е, като Пойраз не може да си позволи да затвори етаж в Сюр балъка Sunglasses

# 344
Абе, от къде знаем, че не може. Може и да може, ама няма потребност да демонстрира парвенющина и снобария. Wink

Общи условия

Активация на акаунт