Отговори
# 390
Сикорски,мисля,че всички те разбрахме.Още митове има,но никой не смее да прекрачи границата,защото е доста чувствителна..

Аз съм от хората които не им пука особенно за хорското мнение,но засега ще се въздържа от разбулването на още един мит...

Да живее свободата,всеки има право да харесва мъже,жени или и двете.
Важното е,че патроните са много добри актьори,а личният им живот си е само техен.

Разбира се аз,като фен на Афра,следя с интерес личния и живот,не само професионалния.За патрона съм пас..

# 391
"Още един мит оттече в канала."
Дано, Сикорски, дано! Защото доколкото аз знам нещичко за митовете, те не изчезват, само мутират, мигрират и се появяват в нови форми. А пък в романтичните сериали на турското дизи възможности колкото искаш - ще се появи нова харизматична кино двойка, нова химия и ... хайде пак. Blush

# 392
Така е, колко харизматични двойки минаха през екраните...

Нейсе, аз съм тук още Heart Eyes

Време е за нов дъмп, стори, каквото дойде Sunglasses

# 393
# 394
Афиии е на линия Heart Eyes

# 395

Аййй Heart Eyes Къде е красавицата ни този път Heart Eyes

# 396
Където и да е, Еве, лицето й свети в спокойствие, радост, наслада... абе щастливо момиче. Nature Sun With Face

# 397
Много красива, ослепителна Heart Eyes
Това лято направо се наживя Grinning

# 398
  • София
Хммм... Маските падат една след друга... Дали ще дочакаме и момента, в който всички ще видят, че царят е гол?

За мен е важна принцесата – тя е щастлива и блести. Дано все така да бъде!

# 399
Зад кадър на Пера Grinning

https://x.com/i/status/1953822598149595225

Heart Eyes

Време е за една истинска Grinning

# 400
Писали са на госипа, вчера сутринта в самолета за Миконос са били Афра и Пойраз Heart Eyes

# 401
В коя класа са пътували, Еве Grinning

Heart

# 402
Афито и Пойраз Heart Eyes
Страхотни плажове и ресторанти,тип "закусвални"  Stuck Out Tongue Winking Eye

А сега чакаме от Миконос,но Афи намира време и да лайква колегите си..винаги е била много уважителна .

И
Хммм,не знам истина ли е,вие преценете..
Снимката е неясна,но е видно,че е с жена..

# 403
Миленка, срамота, бе. Joy Разбира се, че ще е с жена.Иначе голямо разхищение на тази харизма и сексапил . Stuck Out Tongue Winking Eye Нали никой не си прави илюзии,че Мерт е сам.С която и да е ,нека е щастлив.Ако е Селин,честито за едногодишната връзка,стара новина, не е нужно да се обсъжда.Толкова смятам да отделя на личния живот на патрона.
Чакам дъмп от Миконос.  Heart Eyes Heart

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 02:51 от Sikorski

# 404
Добро утро, мацки Kissing Heart

Както се майтапеха снощи в х, народа пъха Афра във всяко дизи, а тя тихо и мирно си обикаля и хич не й пука за тегобите ни Grinning Гледам, Къванч ще става кулинарен пътешественик и той...

Ерсин влиза в Узак ситито Grinning

Ерсин Аръджъ се присъединява към сериала „Uzak Şehir“

♦️ Сериалът „Uzak Şehir“ ще се завърне пред зрителите през септември с третия си сезон. След разделите, показани във финала на предишния сезон, историята е обновена и към актьорския състав последователно се присъединяват нови имена. Опитният актьор Мустафа Авкъран ще изиграе героя Картал, а Онур Йозайдън – Енвер. Към сериала се присъединява и още един важен актьор.

♦️ Ерсин Аръджъ, който остави силно впечатление с ролята си в сериала „Yalı Çapkını“ и за последно участва в продукцията на TRT tabii „Operasyon Alesta“, вече е част от актьорския състав на „Uzak Şehir“, който се снима в Мардин. Стана ясно, че Аръджъ ще се превъплъти в образа на Атеш. 👇

Общи условия

Активация на акаунт