Изчезнало дете

• 34 570
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
До момента - не, за съжаление. Прекрасно дете. Дано го намерят по-скоро. Четох, че е видяно някъде из Европа и е живо. Но не е намерено още.
Дали е достоверна информацията? Дано, колкото повече време минава толкова по малко вероятно ми се струва да я намерят, за съжаление...

# 136

Дали е достоверна информацията?

Не съм говорила с родители на детето, но чета съвсем скорошни дискусии по темата.

# 137
  • UK
Не са. РАзпитваха още веднъж единственият заподозрян засега. Също онзи ден  четох, че спец екип от Англия отива да помага на португалските полицаи. Ето и от днес един линк : http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in … p;in_page_id=1770

# 138
Съоб6тават 4е е видяна в Белгия в дне6ните португалски вестнициhttp://sic.sapo.pt/online/noticias/pais/20070803madeleinemccann.htm
На видеото в ляво на страницата може да се види кафето където е видяна Praynig

# 139
# 140
Нови разкрития.....
Отхвърля се тезата ОТВЛИ4АНЕ...Намерени са следи от кръв в стаята и в момента се иследва но е много вероятно да е на Меди......Говори се за инцидент.....пак се затваря кръга около родителите и приятелите им....
Информация  ТВИ Португалия

# 141
Преди малко прочетох, че имало обрат по случая и тезата за отвличането е окончателно отхвърлена. Имате ли повече информация?
Това по дани на португалските вестници "Jornal de Noticias" (JN) и "Correio da Manha".

# 142
Нови разкрития.....
Отхвърля се тезата ОТВЛИ4АНЕ...Намерени са следи от кръв в стаята където из4езна и в момента се иследва но е много вероятно да е на Меди.(със сигурност е на труп).....Говори се за инцидент.....пак се затваря кръга около родителите и приятелите им....
А и цял следобяд иследвали колите на Роберт Мурат(единствения заподозрян)А в4ера и къ6тата му...Градината
Информация  ТВИ Португалия

# 143
Това, което аз прочетох е, че следствието се насочва към версия за нещастен случай в рамките на хотела. Или в стаята.
Ако е така, просто нямам думи за целия цирк, разигран от родителите.
Не ми се ще да вярвам обаче на тази версия. По ми се иска всичко да е свързано с опита на изчистване името на Португалия. Ще ми се.

# 144
  • E-CLM & CH-VD
Намират следи от кръв в стаята, където изчезна Мадлен - на испански

Намират следи от кръв в стаята, където изчезна Мадлен - на английски

Накратко: с кучета от Англия, обучени да намират следи от биологични остатъци, както и дали те принадлежат на жив или мъртъв човек (странно как, но...), са претърсили цялата стая, пробивали са дупки в пода, за да се засили миризмата, ако има нещо, и кучетата са открили следи от кръв, за която има съмнения, че е на Мадлен, както и, че стената, където е открита кръвта, е старателно почиствана. Същи така, че тази кръв е от труп. Чакат се резултатите от лабораторните анализи.
Вече не се разглежда само версията за отвличане, а и за убийство, което стеснява кръга около сем.Маккейн.
По-склонни са дори изцяло да отхвърлят версията за отвличане, тъй като имало следи, че в апартамента е имало труп.

Confused Sad

# 145
Много тъжно. Дано е грешка. Може би не е.  Cry

# 146
Е, добре де, аз последно гледах, че са видели момичето с мъж и жена и били много убедени че е тя  newsm78  За съжеление не можах да чуя къде и какво понеже дацата много шумяха наоколо. Показваха някакви кадри на детето и заглавните страници на вестниците че е намерена..... Rolling Eyes Странна работа....

# 147
Не се знае дали кръвта е на момиченцето! Тази стая са я рентвали 100 човека през последните 7 години-до 2 седмици ще кажат на дали е нейна кръвта.

# 148
  • постоянно
Е, добре де, аз последно гледах, че са видели момичето с мъж и жена и били много убедени че е тя  newsm78  За съжеление не можах да чуя къде и какво понеже дацата много шумяха наоколо. Показваха някакви кадри на детето и заглавните страници на вестниците че е намерена..... Rolling Eyes Странна работа....
Говориш сигурно за това как мъж е видял дете и жена в Белгия- детето  много приличало на Мадалин.Докато дошла полицията и те си заминали, но взетото от чашата на детето ДНК доказва че не  е Мадалин.
Интересно ми е това със стаята.... newsm78 newsm78 newsm78
Вили

# 149
Чак сега виждам темата.
Нямам думи  Confused
Дано се намери момичето,дано да е живо и здраво... Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт