Термин Август 2026 - тема 4

• 8 492
  • 319
  •   6
Отговори
# 315
Мекичка, аз съм първа бременност, сега чета твоята дилема и си мисля аз как бих подходила. Честно казано аз лично, ако вече съм 38 седмица и натам и изглежда, че нещата макар и бавно вървят към раждане, а изборът ми е пред окситоцин и моята лекарка или друг лекар, вероятно ще избера опцията с моята си лекарка. Няма правилен вариант, в тази ситуация ти си най-важна и бебето разбира се и как ще ти е спокойно.

# 316
  • София
Алис, аз да кажа че това с разходките, секса и ананаси го практикувах преси  2-3 седмици на почивка. Не защото исках да тръгва раждане,  а защото така дойде и нищо не се случи. 😁 btw това с ананаса е мит, трябва да се изядат килограми, за да се предизвикат контракции.

# 317
Май само за фурмите и секса е вярно и за чая от малинови листа-евнтуално.

# 318
Мекичка, според мен е индивидуално и според мен ще чуеш различни мнения по въпроса. Моята следяща АГ и акушерка са така или иначе в отпуск, но пък имам пълно доверие на всички тук в болницата, та не се притеснявам. За мен е първа бременност и ще изчакам бебето, когато само реши да излиза. Много зависи ти как се чувстваш.

# 319
Май само за фурмите и секса е вярно и за чая от малинови листа-евнтуално.

Също не изцяло верни хаха
Правих ги при първата бременност и родих 40+4 🤣

Общи условия

Активация на акаунт