Термин Август 2026 - тема 4

• 8 108
  • 308
  •   6
Отговори
# 285
Алисс, честито бебе! 💙💙💙
Да са здрави всички бебенца 🙏❤❤❤

Ние днес си взимаме нашето бебче вкъщи 🙏🙏🙏 след 16 дена в неонатологията.

Пожелавам на всички мами, които още не са родили - леко раждане 💙💙💙

# 286
Честити съкровища на всички мами , да са живи и здрави малките бебоци! Blue HeartSparkling Heart

Тони, много се радвам, че вече се гушкате! Браво на малкото геройче, знаех си че малко остава до щастливия финал!
Малко по малко темата се напълни с щастливи новини Heart Decoration

# 287
Тони, как само се радвам за вас 💐🥰💐

Ние днес се прибираме вкъщи 💙

# 288
Ей, Тони много се радвам, че вече сте си у дома и сте си взели Виктор!

Благодаря ви!
На мен днес юи е супер криво, малкия бил със скрита инфекция и му почнаха АБ, заради шоши кръврни, надявам се да се ппвлияе бързо и да е кратък курса поне.

# 289
Момичета днес се роди и нашето момче нашата най-голяма радост - Калоян. Blue Heart (тегло 3530 и ръст 51 см) Сега съм в реанимация. Голяма емоция е като го чуеш да се разплаче и като го видиш. Като ме преместят от реанимация ще се включа да разкажа малко повече. HugBlue Heart

# 290
Честита радост Боровинке, голям здрав юнак с прекрасно име 🩵🩵 Да бъде благословен!

Момичета днес се роди и нашето момче нашата най-голяма радост - Калоян. Blue Heart (тегло 3530 и ръст 51 см) Сега съм в реанимация. Голяма емоция е като го чуеш да се разплаче и като го видиш. Като ме преместят от реанимация ще се включа да разкажа малко повече. HugBlue Heart

# 291
  • София
Честити рожби на Боровинка и Алиссс! Бързо възстановяване, момичета!❤️
Страхотни новини за Тони и Мишето!🤩

# 292
Честито Боровинке! Да ви е жив и здрав💙

Тони, много се радвам, че вече сте си вкъщи🤗

# 293
Ех, че хубаво взе да се пълни темата с хубави новини . Дай Боже все така да върви. Честито на мамите с новородени и на тези, които се прибират вече вкъщи.  Момичета, събирахте ли коластра преди раждането?

# 294
Честити рожби, Алис, Боровинке! Blue Heart
Надявам се не пропускам някоя мама, ако е така, нека ме прощава! Flowers Rose
Много здрави да бъдат дечицата, а вие бързо да се възстановявате!

Мера, аз на няколко пъти се чудя за коластра, но нямам никаква подготовка. И на мен ще ми е интересно ако някоя е успяла, да сподели. Simple Smile

# 295
Честито на всички мами! Нека бебчовците са много здрави, както и вие! ❤

# 296
Честито и на теб Боровинке!

За коластрата - аз успях да напълня три инжекции от по 1 мл, но на мен от доста време ми текат гърдите. Акушерката ме посъветва да го направя след 37г.с. След хубав, топъл душ може да пробвате.

# 297
Честито на новите мами,. Да са ви живи и здрави бебоците и бързо възстановяване!
Браво и за бебчетата на Тони и Мишето!

# 298
Честито, Боровинка! Да е жив и здрав Калоян! На теб бързо възстановяване.

Не съм събирала коластра, имаше някви капки дето ми мокреха и като стисна излизаше, ама не съм събирала.

# 299
Честито , момичета 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт