Къде в Пловдив??? - 113

• 5 995
  • 155
  •   4
Отговори
# 135
  • Пловдив
.....
Къде в града мога да намеря такава лента/лепенка?

Това лепящи ленти за боядисване ли са? Навсякъде - Практикер и всички подобни, Теди, всеки магазин с бояджийски неща.

# 136
  • Plovdiv
Здравейте, не знам дали ми е за туйа въпроса, но все пак ще питам. Някой наскоро да си е купувал лекарството Ясмин от някоя пловдивска аптека, че никъде не го намирам?

# 137
.....
Къде в града мога да намеря такава лента/лепенка?

Това лепящи ленти за боядисване ли са? Навсякъде - Практикер и всички подобни, Теди, всеки магазин с бояджийски неща.

Това е медицинска лепенка/ лента, хипоалергична. Не я намира в комерсиалните аптеки из града.
https://www.emag.bg/komplekt-ot-3-hirurgicheski-zalepvashti-lent … 91PNW3BM/?ref=fam

# 138
  • Майничка
Евентуално в някоя от аптеките в Хирургиите.

# 139
  • Пловдив
Същата работа ще свърши и ургосивал.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010020092

# 140
Извинявам се, че пиша тук с тази молба, но вече не знам къде.
Някой има ли възможност да дари кръв за майка ми? Само една банка кръв още трябва да набавим преди операцията - без значение от кръвната група. Ако някой може да се отзове безвъзмездно, да ми пише на ЛС за повече подробности.
Скрит текст:
Кръв може да се даде в София и в Пловдив, но искат да им се занесе бележката от кръводаряването и на нея да пише имената на майка ми, както и за кое точно отделение и болница е - за което ще съдействаме.
Редактирам: Нужната засега кръв е осигурена! Благодаря на всички, които се отзоваха!🤗🤗

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 19:02 от dolce miele

# 141
  • Пловдив
Не е тук мястото, ама...около река Арда някой да е бил на палатки?

# 142
Dolce,не мога да помогна за съжаление, защото и ние търсим всеки месец, но във фейсбук има група БЕЗВЪЗМЕЗДНИ КРЪВОДЪРИТЕЛИ ПЛОВДИВ. Доста често се отзовават хората. Успех!

# 143
  • Пловдив
mystic woman, попитай тук
https://m.bg-mamma.com/?topic=1680971

# 144
Редактирах предишната си публикация. Нужната засега кръв е осигурена!

# 145
  • filibeto-maina:)
Здравейте да знаете ли къде да потърся  учебен център за курсове по Бел и Мат за подготовка по НВО в района на център и широк център?

# 146
  • Пловдив
Nade,
 "Образователни технологии" на Богомил

# 147
  • filibeto-maina:)
Nade,
 "Образователни технологии" на Богомил
Доволни ли сте от тях?

# 148
  • Пловдив
Да,преди две години дъщеря ми беше на подготовка по БЕЛ при тях . При Стоянка (Таня) Николова.

# 149
Здравейте да знаете ли къде да потърся  учебен център за курсове по Бел и Мат за подготовка по НВО в района на център и широк център?
След 7 клас ли?
И двете ми деца бяха в Еврика,в Маркет център ( преди Гранда) . Но местата за септември се заемат още януари. Може от 6 клас да се започне.
Цитирам едното дете,след първия урок по математика там  ,, Тя,математиката,можело да бъде интересна,, .  И това промени му целия светоглед към математиката и литературата,учеше с удоволствие в гимназията.
Прекрасни преподаватели!

Общи условия

Активация на акаунт