Къде в Пловдив??? - 113

• 16 984
  • 399
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Този месец два пъти купувам тази торта от витрина от Лекси. И двата пъти беше много прясна и сочна. Лично на мен ми харесва.

Август поръчах тази пак от там, не ми хареса, но не знам каква се води, че държах само да е изчистена отгоре.

# 391
  • Пловдив
Цените на Емили са сериозни Simple Smile Скоро не съм взимала, но преди около година руло, а не торта, беше 70лв.

# 392
  • Пловдив
М да...и аз така знам. Кой купува идея нямам Simple Smile ама има хора за всичко. Нека. Не е по моя джоб колкото и хубава да е и с истински продукти.

# 393
  • Пловдив
Последно време почнах да си правя тортите вкъщи. Е, не са като купешките красиви, но пък са вкусни и знам какво има вътре. Simple Smile

# 394
Да, и аз предпочитам да си ги правя вкъщи, но за съжаление сега няма да успея.
На Нико последните два пъти беше огромно разочарование с тортите, а върха беше с мухлясала торта, която взеха близки за празник.
Цените им са от 40€ нагоре, както и на Неделя. И на двете места работят със супер некачествени материали.
Наистина цените вече са безумни.
Но бих пробвала тортите при Емили. Ще ми е интересно и на мен какви са им цените в момента. Просто няма да е този път.

# 395
Мотористите не закриха ли сезона миналата седмица? Повече от 5 минути се точат под прозорците ни стотици мотористи. Имам усещането, че се въртят в кръг по булеварда. В каква връзка е днешното шествие, някой знае ли?

# 396
  • Пловдив
Шествие в памет на загиналите мотористи било. Така четохме. И тук минаха...

# 397

Цената беше много висока, няма да лъжа. Две торти с общо 26 парчета ни струваха 134 € 🫣 украсата по тях не беше кой знае какво - фонданов принт отгоре (май така се казва), но аз я пожелах така.
Позволих си да изкоментирам вкуса, защото за същите пари бях поръчала и от сладкарницата до търговската гимназия. Да, на визия беше супер, но вкуса беше като от на витрина в супермаркет.

# 398
Ох, и с тази сладкарница имам лош опит. Там са много скъпи тортите и изобщо не си заслужават. За Toni's Pastry говоря аз.

Благодаря много за отговорите, не ми е много познат района около Гранда и за това питах, защото се налагаше от там да взимам.

# 399
Ох, и с тази сладкарница имам лош опит. Там са много скъпи тортите и изобщо не си заслужават. За Toni's Pastry говоря аз.

Благодаря много за отговорите, не ми е много познат района около Гранда и за това питах, защото се налагаше от там да взимам.

Точно тази визирах, забравих ѝ името. В черен списък ми е.

Общи условия

Активация на акаунт