КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 19 740
  • 386
  •   7
Отговори
# 375
Има викторина
Коя е столицата на Италия:
Според Габриела е Милано Weary

# 376
Ама тя доста срича, бе. Да не говорим как не можа да запомни тези емблиматични стихове, има-няма сума ти часове. Че и ги коментираше с неразбиране. Да беше си замълчала. Но какво ли разбирам аз, сигурно се гордее с това, че не ги е чувала.

Толкова за нея Wink

Най-дразнеща и безинтересна ми е Стела. Май никой друг на пръв прочит.

# 377
Почти всички коментари в Ютуб са против Стела и как без Дамян е по-добре.
На мен пък ми е интересно никой ли не го напряга Тянко? На мен определено ми е най-неприятния. Винаги си налага мнението, прекъсва, държи се все едно е по-важен от останалите.
Като му видя клипове от подкаста винаги директно скролвам. Неприятно ми е да му слушам размишленията.

# 378
Тянко е досаден, напомня ми на един дето все чистеше в предишната къща. Уж френдли, уж готин го играе, но е злобен.

# 379
Тянко е двулика лопата. Гледах му подкаста с Емил Каменов и вторият обясняваше как Яница са я поканили само защото била “ромка” (негова дума) и водещият Тянко замълча, пък в последния епизод много близък го раздаваше с Яница.

А ако тук Стела ви дразни… добре, че не сте гледали “Един за друг”. Там беше още по нетърпима ….😂😂😂 колкото и невъзможно да изглежда това.

# 380
Има викторина
Коя е столицата на Италия:
Според Габриела е Милано Weary
И не само:
Скрит текст:
Не знае коя е столицата на Португалия, на Австралия.  На въпрос "коя е страната на изгряващото слънце" Бланко отговаря Токио, а Благовеста отговаря Турция! WTF?
Не знаят кой е покръстил българите! Блага изръси, че авторът на "Ромео и Жулиета" е... Дон Киxот...?
Коя е най-голямата кост в човешкото тяло, Бланко написала "на баджака"
Яница мега неграмотна. И се оправдава "ние, ромите в махалата". Ама ако четеш книжки, може и да понаучиш как се пишат думите правилно, Янке,  то не става само с чалга и кючеци.
Но поне е добра и чистосърдечна.
Тянко и Симона не отговориxa вярно почти на нито един въпрос, а бяxa с трудност до 7 клас, както казаxa Павката и Ицака.

Междувременно кака Блага пак се оплаква от възрастта си и чака комплимент от Цурев. Тя си  го налазва, той пък си харесва Симона, която пък каза, че не е в това предаване за любовни трепети и не й е това целта.

Габа си отвори куфара пред Кристофър и той видя някаква s*x играчка, ц ц ц ц .....

Това било последният мирен ден в къщата. От следващия епизод започват караниците и войните, поне това казаxa водещите  

# 381
Гледам ги на викторината. Как може някой да иска да го "инфлуенсват" такива прости и необразовани хора? Оттатък, в една от темите някакви се првхласват от клипчетата на Неделчо и неговата джукеса... Не знам, не знам...

# 382
Бо е прекрасен, много се надявам да е успял да се добере до финала, защото няма кой да го бие.
Весо пък не мога да повярвам, че е брат на брат си. На мен ми беше странно от самото начало, но все повече се проявява като позитивен образ.

# 383
Ето я въпросната викторина. 
https://www.facebook.com/reel/1616276556752801
https://www.facebook.com/reel/1044459788441836

Даже се чудя как не им е неудобно, не се вайкат, не изпитват срам...  xиxикат се там и го обръщат на купон. Един ден деца ще възпитават същите тези...

# 384
Ето я въпросната викторина. 
https://www.facebook.com/reel/1616276556752801
https://www.facebook.com/reel/1044459788441836

Даже се чудя как не им е неудобно, не се вайкат, не изпитват срам...  xиxикат се там и го обръщат на купон. Един ден деца ще възпитават същите тези...

Сега ги изгледах и наистина съм в шок от това как не ги е срам. Може би взаимно се успокояват, че и другите не знаят. Не знам как може някои хора да им подражават, докато те не знаят кой ги е покръстил.

# 385
Никой:
Жоро: Цуров, Цуров, Цуров

😂😂😂🤦♀

# 386
И в предния епизод му каза няколко пъти ЦурОв. Даже написах коментар тогава. А Дамян все повтаря БонбонЕва!
Добре, че и в този епизод го нямаше, та успяха и другите да се изявят. За съжаление в следващия епизод се завръща.

Общи условия

Активация на акаунт