КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 6 716
  • 156
  •   17
Отговори
# 120
Каста нещо не ме влече да гледам. Ужасен подбор според мен. И връха на всичко... Диджей Дамян...ох, не мога, не мога...даже Мартин ми е по интересен от него. Бумърски хумор, желание той да е в центъра на вниманието, демек голям женкар, иска му се да е релевантен.. Абе какъвто иска нека е, не мисля че е за това предаване. По-скоро отвращава ме от самото предаване.
Габи си е Габи. Яница си е Яница. Благовеста си е Благовеста. Нищо ново. Диона..нямам наблюдение, освен онова с шофирането. Повечето от останалите не ги знам. И никой не се изтъква, поне за сега. Може и да си пусна още един-два епизода да им дам шанс. Дано да влязат още хора и поне един от тях да е инфлуенсър.
И някак си от Къщата стана Биг Брадър но с непознати..

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 22:19 от Glutenfree

# 121
А Дамян сам си каза, че си слага ботокс, xaxaxa. Взимал наркотици, ама и Диона, и Кристофър с това се поxвалиxa... много наркоманска къща Grinning

# 122
Кристофър излиза пекан за сега, с Диона като говориха казаха някои умни неща.

Симона ми харесва на външен вид, ма нещо не я даваха в епизода лол

# 123
На мен Доби ми дава усещане за новата Лина 😀 Не харесвам такива жени, дано да греша.

Дамян също много дразни… не ми е интересен, а на всеки разговор иска да е водещ.

Ако трябваше да гласувам кой да си тръгне щях да избирам между Петя, Стела и Симона.

# 124
Тепърва ще  им излязат характерите на всички. В първите 2-3 епизода са доста благи, мили и добри.

Победителят от четвъртия сезон: Алпер Чочев тази вечер в "Черешката на тортата"
Запис на епизода:
https://play.nova.bg/video/cherry/season-19/cherry-2026-07-17/664519

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 09:58 от diziler

# 125
Оле, този епизод ми се стори страшно дълъг. А аз по принцип обичам дълги епизоди. Но не знам - този пуснах го, мина сумати време и поглеждам докъде е стигнал - то даже до средата не беше още 😵‍💫
Иначе ми хареса чат-пат. Диджей Дамян много го солят в коментарите в YouTube. Той не ми допада много и на мен, ама те пък намерили за какво точно - за това, че разделил двойката да спят в различни стаи. Какво пък толкова ще им се случи, не ги е пратил на война в различни галактики.
Габриела с нейните тъпотии колко обичала да тормози хора, които не й харесвали, е като изтъркана плоча. Много можела да бъде лоша и агресивна, дрън-дрън - голяма работа, такива като нея с тази нагласа под път и над път.
Диона май вярно трябва да превъзпита Яница. Не можело един мъж или там нейният мъж да яде "само боб и само наденица"... същите тъпотии разправяше Грозденка по едно време някъде другаде. Ами като не може да яде само "боб и наденица", да си яде чорапите такъв мъж.
Бо много ми харесва засега като разсъждения. Стана ми смешно с какво отвращение изгледа Кристофър, докато вторият се обясняваше как тръгнал да прави едикакво си за едиколко си.
Цурев и той е малко като прочетена книга...
Как пък винаги, ама винаги, и в живота така, все тези, които смятат, че гейовете са зле, са същите, които се смятат за компетентни да обясняват жените какви трябва да са и какво да правят, вместо да си гледат те самите какви ги вършат. Буквално имам чувството, че са като препрограмирани определен вид хора - хем с почти хомофобски виждания, хем с почти сексистки виждания, хем самите те никак не са пример в отношенията, за които се опитват да съдят другите.
Иначе Блага не е забавно като е на черешата, честно казано. Наистина май не се усеща кога да спре.

# 126
Дамян как не го е срам с темите на обсъждане там, чак е компетентен и се меша на всяка тема...ужас.
Блага дори ми е неудобно да я гледам, в стори се оправдава,че са я провокирали. Ами не мила алкохола не ти понася, спри да се излагаш по разни предавания.  И спри да парадарираш с годините си, едно и също всеки път.

# 127
А, провокирали са я, тя не спря да се налива. Всъщност тя провокираше. Човекът избяга на другия диван, тя не млъкна. После взе да се самопредлага на Жоро Цурев. Жалка история. И това не е първо нейно риалити, в което я гледаме да се излага, така че няма какво да се оправдава в стори.

# 128
Здравейте и от мен! Много се чудех дали да гледам този сезон след миналогодишните скандали, но засега е напълно гледаемо. Да, на Войото няма опция 1,5 и е по-добре да си правим споделено гледане Smiley

Блага става много досадна като си пийне, а Габа много държи да командори и в допълнение на това не млъква. Дано не я държат до последно, защото им „прави предаването“.

Dj Дамян мяза на руски колхозник с тази прическа, но за съжаление и поведението му е на отчаян чичка – много иска да се хареса на младите.

Останалите са млади и неопитни с младежки ентусиазъм чрез олигофрении да събират последователи. Трогатено неориентирани в живота са SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 129
Мислех да не гледам пети сезон след просотията с миналия, където се нахвърлиха върху Грозденка незаслужено, но дадох шанс, може и да е по-приятно впоследствие.
Вчера Блага още на 2 епизод какво беше това напиване, тия намеци, това разкрачване и самопредлагане, потрес!
Алкохолът наистина не и понася, жалко е на 36 да се предлага толкова отчаяно вече, дано узрее поне малко, но не ми се вярва.
Габи ми е напълно излишна дори и се чудя защо е влезнала, поне най-после си призна че обича да се подиграва на другите в национален ефир (което го показа и в двата ергена), ама иначе с правилните хора била най-точната...небивалици!
Дано да отпада скоро, напълно се изтърка вече и да е последното риалити в което я дават!
Диджей Дамян ще излезе точно псевдоморалист според мен, жалко...имах големи очаквания (уж най-възрастен от тях най-успял кариерно), но до момента си плюе много на думите и прекалено много търси вниманието да е изцяло към него!
Диона ми е изненадващо приятна и адекватна за момента.
Яница е все същата забавна персона, ще има много смях с нея.
Останалите са ми малко в миманса за момента, още не са се изявили по-ярко и силно.

# 130
Голямо мрънкане за едното спане на диван, сякаш не знаят къде влизат. Изключително грозно впечатление прави пушенето в спалните. Почват и репликите на пушачите за липсата на цигари.
Петя би трябвало да е наясно какво ще се случи, след като влизат двама. Не мога да разбера защо е изненадана, очаквала да бъдат "friendly" към тях, ама пък били индивидуални играчи.
Габриела изпитва невероятната нужда да е в центъра на вниманието. Изненада беше за мен, че е родена през 2000 г.

# 131
където се нахвърлиха върху Грозденка незаслужено
"Незаслужено"? Seriouslу? То бяxa провокации цял сезон. Даже закъсня тази реакция. А и чак "наxвърлиxa"...

Виждам, че и Яница xвалиш, ясна е работата.

# 132
Във всяко едно риалити Благовеста е отхвърлена от мъжете - в ЕЛР беше отвратила двама.Сега  в последния епизод повечето я гледаха в ступор ,докато говореше цинизми и се разкрачваше. А са млади хора,за които се предполага,че  и те се забавляват. Но никой не се доведе до такова жалко  поведение в ЕФИР,както Благовеста. Ако я канят в други предавания,то ще е перфектният АНТИ-пример.

Има нови за мен лица,които се надявам да покажат нещо интересно за себе си.
Габа трудно преживява,че друга риалити "колежка" е отмъкнала Калоян .А и вероятно се е усетила предадена от него.

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 10:44 от Berussa

# 133
Мда, Благовеста и Габа са изтъркани персонажи. Очевидно са ги вкарали за да провокират младите надежди. Но на нас, старите кучета не си се гледа още от същото.

# 134
Аз не разбирам хейта, който отнася DJ Дамян. За мен до сега играе адекватно и знае къде се намира. Не слушам попфолк, но много уважавам старото поколение попфолк звезди - тези, които са работили през 90те. В мутренските години трябваше да си много социален и много да ти сече пипето, за да не си навлечеш белята.. Аз очаквам DJ Дамян да се представи много добре в предаването и ми хареса начина, по който се справи с Блага - дипломатично, но без да лицемерничи. Аз бих се напрегнала и щях да я насмета. Моралистите, които го обвиняват, че е разделил двойката, не си дават сметка, че това е предаване, а не детски лагер (колкото и да прилича на такъв Joy).

Иначе на мен вече ми звучи заплашително това, че няма да гонят хора Sweat Smile Циркаджиите започнаха да се показват, а на мен циркове не ми се гледат. Като цяло обаче, сезонът май няма да е толкова зле.. но и летвата от миналата година беше много ниско.

Общи условия

Активация на акаунт