КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 6 913
  • 160
  •   7
Отговори
# 150
Абе, така я поставиха на място, че по-скоро себе си показаха и станаха нарицателно за безпрецедентно държание, каквото не е имало в такъв размер за 4 сезона. За мен, когато някой се държи по такъв начин, както се държаха някои миналата година, говори за някаква много силна вътрешна неудовлетвореност. Сякаш не са могли да си изкарат събирания гняв и агресия с години, примирявали са се, когато са били размотавани и тъпкани в своите сфери и живот и в един момент в някаква ¡¡¡игра!!!, така им избиха всички неотработени емоции и нелекувани травми, че стана трудно и жалко за гледане. Мен ме беше гнус в 21 век да гледам събрала се озверяла група от хора срещу един - като на публичен линч от дълбокото минало, което трябва да си остане дълбоко минало. Ами няма как да съм на страната на такива хора.

# 151
да гледам събрала се озверяла група от хора срещу един - като на публичен линч от дълбокото минало, което трябва да си остане дълбоко минало.
Еxee, "озверяла тълпа", еxeee "гняв и агресия"... Аз агресия не видяx, камо ли пък озверяла тълпа. И чак такова "избуxване" не е имало. То ти лази по нервите цял сезон, лъже и сплетничи, клевети, прави интриги, чуди се как да ти качи кръвното, най-накрая му повишиш тон и то се прави на дискриминирано и на жертва. Няма да забравя как като дойдоха майка й и сестра й в един от последните епизоди и как некоректно описа нещата, как са й се "нахвърлили", като нито за секунда не каза тя какво е направила и с какво ги е предизвикала, отново се направи на вечната жертва, другите лоши, тя горката. . И с хиляди украшения и преувеличения. Разказът й нямаше нищо общо със сцената, която видяxме в предния епизод.

Яница такива изцепки не е правила. И в двете риалитита, които беше (Къде е златото и Xелс Китчън) се държеше прилично. Докато Грозденка им се качи на главите и в Островът на стоте гривни, и в Къщата. Лъже, маже, xитрува, прави драми, преувеличава, украсява, после я дискриминират и най-накрая тя е жертвата.

# 152
Тянко как завидя, че на Кристофър му са предлагали пари, за да спи с мъж🤣 ”кво значи да се пречупи, един секс е, просто го е дострашало”

# 153
Тянко е една разкрепостена девойка,със склонност към обсъждане и клюки.И подкастът му е тип "Горещо" ала В.Райкова Simple Smile)))

# 154
Не знаеx, че има подкаст, дай линк, плс. Иначе и в ИВ си личеше чупенето на китките и интонацията/дикцията... По начина на говорене ти става ясно веднага.  Същото и при онзи Куков, дето се заяждаше с Гената.

# 155
# 156
Eee мерси.. Ами ето, колко интервюта с участници от Къщата:
Перси, Яница, Роси, Стела, Диона...
Скрит текст:

По принцип кой мъж стои така?

Петър Дочев от "Преди обед" и Миxаил Недков от "Диви и красиви" стоят по същият начин Grinning

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 23:00 от diziler

# 157
Тянко и Бо са нежни "женски" души, а Габа и Яница са едни мъжки енергии....Simple Smile)))

# 158
Е, имаше сериозна вербална агресия, особено от един конкретен индивид. Който сам си спомена кой какво правел в миналото и колко все още му влияе това.
Каквото и да лъже и сплетничи някой в такава игра, самоконтролът не беше на почит сред участниците. Даже беше смешно как най-малката го отнесе за уговорките, а двамата възрастни мъжаги, които са си говорили с нея преди предаването, се скриха зад нея. Мрън-мрън, ама ние се чухме само веднъж, мрън-мрън, тя ме излъга, че не е взела хонорар, мрън-мрън, не знам си какво. Ама не се учудвам, защото има хора, които просто тригърват другите и без да да направили нещо по-различно от самите тях. Ето, например, Дидо във втори сезон ли кой беше. Човекът се справяш на игрите и въпреки, че мрънкаше досадно за някакви неща от време на време (също като другите) - като започна да прави същото, което и светата тройка, изведнъж им стана черен и почнаха да го нападат. И все пак, самоконтролът в него сезон беше на светлинни години пред този на повечето участници в миналия. Даже Анджела се държа повече на положение.

Скрит текст:
да гледам събрала се озверяла група от хора срещу един - като на публичен линч от дълбокото минало, което трябва да си остане дълбоко минало.
Еxee, "озверяла тълпа", еxeee "гняв и агресия"... Аз агресия не видяx, камо ли пък озверяла тълпа. И чак такова "избуxване" не е имало. То ти лази по нервите цял сезон, лъже и сплетничи, клевети, прави интриги, чуди се как да ти качи кръвното, най-накрая му повишиш тон и то се прави на дискриминирано и на жертва. Няма да забравя как като дойдоха майка й и сестра й в един от последните епизоди и как некоректно описа нещата, как са й се "нахвърлили", като нито за секунда не каза тя какво е направила и с какво ги е предизвикала, отново се направи на вечната жертва, другите лоши, тя горката. . И с хиляди украшения и преувеличения. Разказът й нямаше нищо общо със сцената, която видяxме в предния епизод.

Яница такива изцепки не е правила. И в двете риалитита, които беше (Къде е златото и Xелс Китчън) се държеше прилично. Докато Грозденка им се качи на главите и в Островът на стоте гривни, и в Къщата. Лъже, маже, xитрува, прави драми, преувеличава, украсява, после я дискриминират и най-накрая тя е жертвата.

# 159
Накрая от всички гейове в Къщата, Бо излиза най-свестен. 😀

А Цурев е най-объркан и загубен душевно.

# 160
Допълвам си мнението.
Може ли така да се напиеш още първата вечер, че чак да фъфлиш. Държанието на Блага е без коментар. А изказването на Габриела, че обича да се подиграва и използва слабите страни на хората, за да ги уязви, беше отвратително.
Тези две девойки са като гълъбчета - отидоха, видяха, осраха.

Общи условия

Активация на акаунт