КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 6 788
  • 159
  •   8
Отговори
# 135
Не е казано, че няма да гонят хора, а, че ще отпадат  по-малко хора преди финала. Пак ще си има гласуване и гонене. Сигурно ще има едни 8-10 души до последната седмица…

# 136
DJ Дамян по принцип е симпатичен, но много активно търси одобрението на останалите. Няма нужда – ако се държи пичовски, те сами ще идат при него. Дрънканиците за дъщеря му също бяха излишни. Трябва повече търпение, а не да се хвърля веднага в битката за симпатии. Но, в сравнение с другите си е пич.

И миналия сезон имаше създание, което още не се е определило. Дори си мислех, че е същото момче. Много си приличат. (Моля да ме извинят последователите им)

Диона и Яница са яко пренавити и това може да доведе до по-ранно прегаряне. Предстои да им гледаме изпълненията.

# 137
Допълвам си мнението.
Може ли така да се напиеш още първата вечер, че чак да фъфлиш. Държанието на Блага е без коментар. А изказването на Габриела, че обича да се подиграва и използва слабите страни на хората, за да ги уязви, беше отвратително.

# 138
Всички Фолк звезди в реалити предавания винаги насочват вниманието към себе си.Предаването в момента се движи от Дамян ,Блага ,Габи ,Кристофър, Диона .Останалите са някакви предавки и слушатели.Дори сестрата на Грозденка в стремежа си да изпъкне с нещо ,ми е тъпа.

# 139
Да не забравяме и Тянко – страшно недоразумение е тойзи мъж SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 140
Да не забравяме и Тянко – страшно недоразумение е тойзи мъж SatisfiedSatisfiedSatisfied

На мен ми направи впечатление, че във визитка каза, че се е разделил с женен мъж, а по време на откровенията мъжът стана "популярен женен мъж" и не се били разделили Thinking

# 141
От Дамян очаквах да е една идея по-премерен,имайки предвид възрастта. Малко преиграва в стремежа да е в центъра на вниманието. Особено с репликите към пияната Блага. То е ясно,че след като я провокира,резилът ще е още по-голям за това объркано създание.....

# 142
Дамян да е примерен ?Коцето  да не би да е примерен или Азис ?

# 143
Аз изобщо не се съгласявам с общото мнение.
Дамян определено е интересен персонаж, двигател на сезона. Малко е като Алпер на стероиди, но поне има смисъл зад думите, а не са само фейсбук лафчета от 2018. От 100 години е в полезрението ни и си е точно такъв - коментира всичко, да се обади, да каже, за момента не ме дразни. Това за дъщеря му беше силно. Признанията за лошия начин на живот също ми допадна - в пъти предпочитам грешник да се разкайва, отколкото да се прави на светец и да отрича делата си.

Абсолютното анти до този момент ми е Кристофър, ненавиждам подобен тип мъже, дори не знам как да го определя. Дано го изтърпя.
Много лошо впечатление и от Цурев, а уж симпатично момче. Явно около тях има много лош вид жени - меркантилни, леки или и аз не знам какви, но такива тъпанарски заключения се вадят, че все едно живеем на различни планети.

Много хубаво впечатление ми направи Доби как си разказа историята и всеки би бил на нейна страна - абсолютен контрапункт на разказа на Кристофър, който се изложи максимално.

Мати горкичкият хич не го виждам, чак като се замисля ми е много интересно, че се е съгласил.

# 144
Дамян да е примерен ?Коцето  да не би да е примерен или Азис ?

Премерен.

# 145
Блага, че се издъни яко е ясно, но само на мен ли ми се струва, че Дамян я провокира нарочно? Пуска й коментари, пожелава й лека нощ. Ако поведението на някой ти е неприятно, ще му кажеш в прав текст, а няма да се хихикаш по диваните и да влизаш в комуникация с него. Ще видим дали след изтрезняването й ще адресира ситуацията. Псевдоморалист ми е.

# 146
където се нахвърлиха върху Грозденка незаслужено
"Незаслужено"? Seriouslу? То бяxa провокации цял сезон. Даже закъсня тази реакция. А и чак "наxвърлиxa"...

Виждам, че и Яница xвалиш, ясна е работата.

diziler, сестрите не са ми най-големите любимки, но половината от миналия сезон като ги съпоставиш, двете са по-добре.
Алпер ли бе по-добре, жалко за развития му канал който е много силен, псевдоморал цял сезон и лъсна точно при скандала с Грозденка!
Андон и Денислава същата работа, те направо си агресираха по нея.
За Лина и Божидара там без коментар...и още някои от ,,каста".
Грозденка и да е черна на моменти и да прекалява, е къде по-нормална и зряла от половината в миналия сезон!
Яница сега е по-приятна и по-забавна от Габчето, която си я знаем каква бе, особено в Ергенът втори сезон, където бе огранично непоносима!
В Любов в Рая и бе достатъчно екранното време, поизчисти си имиджа донякъде, ама в Къщата на инфлуенсърите е излишна, личи си.
Иначе отсега почти сигурен победител ми е DJ Дамян точно по линията да спечели образ тип Алпер.
Ама още е рано доста.

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 16:25 от Leah vladimirova

# 147
Блага и Габа са ми абсолютно дъно. Срам ме е, че се наричат жени.
Дамян ми е комплексиран чичак, който се е научил да говори с клишета за да изглежда готин. Но ми хареса, това, което каза по повод участието на дъщеря си в предишния сезон.
По отношение на Яница и Грозденка - не ми харесват и двете, според мен си повярвха твърде много, но въпреки всичко, мисля че това което се случи на Грозденка е абсолютно недопустимо и замесените в това персони за мен са пълни утайки.

# 148
@Leah Vladimirova, Алпер даже много леко и меко реагира. И доста закъсняло. Трябваше много по-рано да я постави на място. Аз на негово място щях да я направя сама да си говори. Васил и Денислава също реагираха прекалено цивилизовано, за всичко това, което ломската перла правеше цял сезон. Това мини избухване от тяхна страна трябваше да е още след първата циганѝя, не чак накрая. Да я поставят на място и да я изгонят. Интрижките, лъжите, сплетниченето и вечното правене на жертва да си ги прави в Лом пред аверите. Прекалено много толеранс й отпуснаха, преди да й кажат някои истини в предпоследните епизоди.

Дамян знаеш ли как ще й търпи интригите? Просто не се паднаха в един сезон. Алпер е прекалено възпитан и кротък. За да му кипне на него, значи смятай…

# 149
Е, надявам се да не стигнат фазата, в която си казват истината.

Общи условия

Активация на акаунт