КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 10 599
  • 226
  •   4
Отговори
# 210
Ама и в момента ли е с нея?
Че намеците бяxa, че си е скъсал с връзката, а в момента бил с някоя, която е в новия сезон (тоест в една къща са сега), ама не казват на останалите и едва ли не ще се разкрие на по-късен етап?

# 211
Грозденка в епизода на подраста им преди този за Къщата каза как остават 2 седмици докато ни запознае с голямата ѝ любов. Тя постоянно го хвалеше колко красив, добър и свестен е, и колко много се обичали. В последния епизод, в който говориха за къщата, нищо не казаха.

# 212
Ох, в отчаяните им опити да привлекат внимание, не е ясно дали са гаджета, а ако са, доколко са заедно и какви театри ще ни разиграят и т.н.

Войната за последователи е безмилостно жестока LaughingLaughingLaughing

# 213
Коментира се директно между участниците, че Георги е с Грозденка - и в първи, и в някой от следващите епизоди. Не е тайна, но и той не го е казвал в прав текст.

Бил е с Диона преди много години, тя като изгря беше с него. Запомнила съм го, защото си мислех как и двамата са много красиви и дори малко си приличат. Не ми е познат в никакъв друг контекст.

# 214
  • София
Георги, Цурев и Кристофър за пръв път ги виждам, жените всичките ги знам. Вярно, че предимно го слушам по обективни причини, но Цурев и Кристофър ми се припокриват.

Видях, че напред бяхте коментирали диалекта на Весоу, при него освен диалект сякаш се долавя и от корените му. Баба му участваше в Х Фактор - Людмила, чеченка, живееща от много години тук, но си говореше типично по руски. Нямах представа, че Петя е на 21 години, прави едно от най-скучните съдържания, танцува на песни като не е танцьорка, а показва визия само. Това беше модерно преди 5 години и пак поне се стараеха да има повече танц.

# 215
# 216
Да си на 35+ и единственият начин да си защитиш личните граници да е да замерваш с храна, е скандално.

# 217
И то храна, за която утре ще се молят, ще си броят перунките и ще си делят хапките  на две. Блага е потрес.

# 218
За мен беше абсолютно излишно да се доказват по някакъв начин Стела, Доби и Яница.
Стела е обидена, че са я определили, че не била впечатляваща, а пък тя била колоритна и забавна. Виждаме.
Кристофър и той драматизира, че щял да спи долу сам като куче, а пък сам се предложи.🙄
Това пушене навсякъде за пореден път ми прави лошо впечатление. Как й е приятно на Габриела навсякъде да смърди.

# 219
Дамян е МЕГА ПРОСТ и нетактичен. Как може Кристофър да разкаже историята за баща си и първият коментар на Дамян да е: “и кво, той се е напил и е заспал?”
Човек може да е инвалид, да има някакво заболяване, да приема лекарства. Не е нормално първосигнално да определяш покойник като алкохолик. Особено пред сина му.

# 220
Мати е моят абсолютен фаворит от ден 1! Гласувах за него!
Топ дразнител ми е Бонбонева с нейните простотии.
Стела ми е Лина 2.0. Досадница.
Петя ме дразни също.
Тянко още ИВ го усетих, че е дразнител и интригант, но тук ще прави съдържание, ще се обединят с Яница в коалицията на вечната жертва.
Непопулярно мнение, но Габито не ме е дразнила никога, даже във Ергенът 2 ме кефеше като нареждаше уона би гранд дамата Зрнгинер.

# 221
Стела: замисълът на мисията не е такава.

# 222
Аз както нямаше да го гледам този сезон и в 19:00 чакам да го пуснат епизода 😆

Дамян не млъкваааа, все да каже той нещо. Отделно, според мен саботира играта понеже на него не му пукаше особено.

Кристофър няма никаква връзка със Земята. Нали уж той беше израстнал в нищета? Ядки, сезонни плодове и мед за закуска ги изкара супер мизерни. Тахан??? Хората нямат една филийка хляб за закуска, а той се оплаква от това. Той знае ли какви са цените на тези продукти? 
Иначе бил отказал 160К€ за една вечер с мъж.  Много лъже този.

Не знам защо толкова много хора бяха впечатлени от историите на Яница и Доби. Яница с нищо не показва, че е променила мисленето си за мъжете, а Доби е останала с по-заможен мъж въпреки психическият тормоз. И Стела какво очакваше от посредственото си изпълнение, че и ходи да интригантства после.

# 223
Май Тянко беше този с шепата ядки и лъжицата мед сутрин, каза, че 12 години майка му преди училище това му е давала, защото не е имала възможност да му дава пари. И като се връща от училище яде каквото тя е сготвила. Дано не бъркам де, мисля, че Тянко беше.

И да, Дамян не млъква. Сутрин някой да ми мели така на главата.. направо ще откача.

# 224
Върнах да видя, 5:50 Кристофър го говори. Тянко май даже не беше на масата.

Общи условия

Активация на акаунт