КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 8 927
  • 201
  •   15
Отговори
# 180
И като си толкова пунктуална, може и да намериш във всичките епизоди преди това, интригите на жертвата, по минута и секунда. Че не са една и две. В случая, щом масово  xората реагират така (не е само един човек), значи очевидно трябва да си зададеш въпроса кой е прав в случая. Ако на мен 10 души ми викат, значи очевидно вината си е в мене, тоест че не правя нещо както трябва.
Трудно ми е да повярвам, че има човек, който да защитава персонаж като този на Грозденка в една реалити. Която още за добро утро ръсеше по някоя лъжа, говореше зад гърба на хората, преразказваше истории и ситуации, до такава степен преувеличени и украсени, че нямаха никаква връзка с истината, всичко в нейна полза. Изкусен манипулатор. И най-накрая, ако някой й каже нещо... тя винаги пуска по една сълза, започва да вика, вечната жертва. Не чу ли Кристофър какво каза още в първия епизод на Габи? "О, това е сестрата на Грозденка от предния сезон, дето все се изкарваше жертва.". Случайно ли е останал с това впечатление и той, и зрителите? В "Островът на стоте гривни" пак беше жертвата + вечната тема за дискриминацията. Държи се безобразно с хората, лъже и маже, после го обръща на етническа дискриминация, не я xаресвали, защото била циганка. А много добре знае, че не това е причината. Но това е вечното удобно извинение.

Ама разбира се, не казваш нищо за това, не ти изнася. Повтаряш само как я били обидили.

# 181
diziler няма нужда да ми казваш какво съм гледала, за щастие (или не) все още разчитам на зрението си и способността да анализирам това което виждам,.А не на това , което някой манипулативно разказва, пък ако ще да го повтори 100 пъти , или да го твърдят 20 човека . Ясно видях, че интригите ги правеха няколко хитри завистливи женици, а "грехът" на Грозденка се свеждаше до това , че пофлиртува с обикновен Льольо , и той взе че  я хареса повече от психично неуравновесената...не и помня името.
Всъщност кой спечели предния сезон накрая

# 182
Ааа, тези т.нар. интриги ти ги вади 😄 Щом са толкова много - няма да е сложно да се извадят поне няколко.
Аз лично с обидите не съм съгласна. С интриги и лъжи в стратегическа игра чат-пат мога да направя компромис и да се примиря.

# 183
Какъв е смисълът да дъвчите още предния сезон, при положение, че тече новият? Simple Smile
В сезон 4 всички бяха зле.

# 184
То и аз не съм съгласен с обидите, разбира се.  И за хитрите лисици (Дарина, Лина и т.н.) също се съгласявам, безобразно поведение през целия сезон. В случая мъжете не й бяха направили нищо на въпросната "жертва". Тя и след като се върна от т.нар. "тъмница" лъжеше и мажеше, разказа съвсем друга история, а. като дойдоха Яница и майка им... взе да реве и да разказва толкова украсено и преувеличено, удобно пропускайки какво тя е правила, за да предизвика тази реакция.
Аз заставам повече на страната на Алпер и Денислава, и не чак толкова на останалите, които крякаха. Но винаги, за да имаш над 2/3 от участниците, които са против тебе и те упрекват за едно и също, значи очевидно го правиш.

Това ми е мнението, няма какво да циклим. Вие си имайте вашето.
Като толкова защитавате Грозденка, вземете си я вкъщи, да видим колко време ще  издържите.  Да не пропищи някой още на втория ден.

# 185
Аз не се заяждам, споря си по инерция... Обаче дори да приемем, че е правила интриги и е лъгала и е имала някаква стратегия, която после backfire-на, ПАК такива обиди не са окей, хораа... Гайсссс, моля ви 😆

# 186
Напълно се съгласявам, че тези обиди не са окей. Все си мисля, че Яница не е същата. Няма да реве и да се прави на жертва, по-скоро ще си отвори устата и ще прави скандали.
Иначе нали чу Кристофър какво каза в първия епизод на Габи (шепнешком) за Грозденка? Масово мнението е това.  Коментари поне четем чат пат.

@Aurora, не мисля, че Виктор я е харесал. А, че си е Льольо... факт.

@Aether, абсолютно права си. Реално никой не струваше в сезон 4

# 187
Тука още са скучни. Какво да и бистрим на Габа, че вече 10 години  се излага като були и седи все на 25, Блага кърка и вместо да се радва на младостта си се тюхка , че е остаряла
Нещо интересно дочух, дали за Петя (годеницата) говореха, да внимават да не се забъркват с нея ,, че е от "висок ранг"

diziler съгласувано с твоята логика, виж колко човека са на противното мнение, значи си длъжен да се съгласиш

# 188
diziler, не мисля че и аз, и Geri2000, и AuroraBB сме едва ли не фаворити на Грозденка и я изкарваме тука света вода ненапита.
И тя сгреши, факт, наистина имаше опити за манипулация вътре и да извърта нещата, НО чак такова долно отношение наистина не заслужи!
Къде по-неприятни има от нея въобще и в миналия, и в този сезон, та вече тука да я изкараме най-черния образ - има и позитивни качества момичето, които не са малко.
Виж, за Яница съм убедена и аз, че тя ще е по-устата и няма да рухне със сигурност при провокации.

Малко да се разсее темата Грозденка с едно ,,интересно' стори на Тянко от преди минути

Все едно някой го интересува, нелеп ми е 🤣
Противно на мнението че е мека китка, обаче си мисля че накрая ще излезе би..
Иначе ми е адски фейк, безличен, нагаждач, и без мнение (в Неслучайни срещи го доказа не един път)

# 189
Напълно се съгласявам, че тези обиди не са окей. Все си мисля, че Яница не е същата. Няма да реве и да се прави на жертва, по-скоро ще си отвори устата и ще прави скандали.
Иначе нали чу Кристофър какво каза в първия епизод на Габи (шепнешком) за Грозденка? Масово мнението е това.  Коментари поне четем чат пат.

@Aurora, не мисля, че Виктор я е харесал. А, че си е Льольо... факт.

@Aether, абсолютно права си. Реално никой не струваше в сезон 4

Кристофър е очевиден гений. Приемам всичко, което каже, за стопроцентова истина.

# 190
И аз да се включа в темата за новия сезон и да кажа, че симпатизирам искрено на Мати. Страшно готин и земен ми се струва. Дано не ме лъже първото впечатление.
Яница не съм я гледала никъде освен някакви общи изяви с Грозденка, но също ми изглежда доста позитивна и добродушна.
Бо не съм го чувала, но за сега съм с добро впечатление, взимайки предвид възрастта му.
Габи Бланко отново показва само злоба, не знам какво се е случило с нея и кой я е тормозил в детството, но няма друго обяснение.
Бонбонова започна с излагация от началото, но не съм имала високи очаквания.
Разбрах за Дамян, заради дъщеря му миналия сезон. Не знам защо се взима толкова на сериозно, доста ми е криндж Grinning  
Другите за сега са ми направили никакво или клонящо към негативно впачатление. Ако разговорите останат на толкова ниско ниво, не мисля, че ще издържа да гледам до финала.

За темата с Грозденка - не виждам смисъл да се коментира. Отговорът е ясен - различно ниво на емпатия. Имаме си даже хубава българска поговорка за това - На чужд гръб и сто тояги са малко.

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 00:31 от INFJ

# 191
Доби е писала в Инстаграм, че сцените с Блага не са били точно така, както сме видели и доста са я провокирали. Беше писала, че ще се изненадаме кой ѝ е най-близък и че има човек, когото не е харесала на първо впечатление и е мъж.

Разглеждах им движението в инстаграмите и са качили средно по 500 последователи като при Дамян бяха в хиляди. Явно все пак се гледа сезона, макар да ми се стори, че тръгва слабо.

# 192
Дамян като най-стар и опитен, още го имат за авторитет в къщата, но малко остава да си покаже същността и той. Не са го ядосали още. На мен ми е доста селтак той, а това самоизтъкване дразни невероятно. Самочувствието му е в повече.
В миналия сезон от самото начало предпочитанията ми бяха за Алпер и Денислава и това не се промени докрая.
Сега май нямам симпатии към никого, гласуваx за Диджей Мати и Кристофър, от жените Габи Бланко прави "шоу", но си знаем за какъв човек става иде реч. Отново тя ще изнесе сезона. Яница също се справя добре и забавлява, поне засега.
Младоженците са мълчаливи, но леко дразнещото е, че девойчето е решило, че трябва да са с някакви протекции, защото са двойка и се цупи, че са ги "разделили".

# 193
Е и аз да си кажа какво ме отврати, та чак не догледах предния сезон – Разбира се агресията срещу Грозденка. За мен има два варианта:
- Тя се е договорила с Павел и Ицака срещу пари да търпи агресията, подклаждана от тях в името на шоуто
- Простотията на участниците е била автентична
И в двата случая продуцентите трябваше да се намесят. Не живеем в антиутопия все пак.

Не стига че толерираха Биляниш през цялото време, ами я оставиха да си лее злобата без да се намесят. След тези сцени спрях да гледам.

За новия сезон мисля, че учасниците още са превъзбудени от влизането във формата и тепърва ще видим кой как общува.

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 09:25 от LadyCharming

# 194
Тя май се издаде, че е взела някакви пари. После в някакъв подкаст водещите признаxa, че някои участници са с xонорар. Простотията беше всеобща. С леки изключения... Илиян не прояви такава. Алпер също е кротък, докато не го извадиш от кожата. Но за там трябва да владееш голямо изкуство и майсторство, което засега само сестрите от Лом умеят.

Тази седмица Алпер участва в Черешката на тортата и масово коментарите бяха, че не знаят кой е той.  Не, че някой трябва да знае, че е печелил риалити, ама той все пат от години е ютюбър, правил е немалко интервюта.

Общи условия

Активация на акаунт