КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 12 415
  • 270
  •   7
Отговори
# 225
Да, пуснаx... Кристофър е наистина, Тянко е до него. И лъжица таxан, и купа с плодове?  Не звучи зле, ама всеки ден? То омръзва. А и ученик без никакви пари... тъжно.
Но на няколко пъти разправя всякакви фантасмагории, цели сxеми описа с детайли, струва ми се, че преувеличаваше. Там за мъжете-ескорти, какво правили в първия ден, какво правили във втория... Някой го бъзикна, че май говори от лични впечатления, ама се прави, че е "за един приятел питам" Grinning

# 226
Малко скучен ми беше епизодът.
Не разбрах наистина защо Яница и Доби решиха да ги разказват тезиблични истории. Не че има лошо, даже напротив, но пък на игра с условие да впечатлиш и изпъкнеш, ми беше странно.
Иначе Стела започва да не ми допада. Много драпа да я забележели, а и се опитва доста настървено да си заформя групичка, в което няма лошо, но е дразнещо, че се опитва да се налага.
Габриела май доста се дразни на Кристофър. Той пък егати и стратегията на втори-трети ден да ходиш по някого - любов от пръв поглед ще да е било 😆

# 227
Тъпо ги хванаха набързо да привлекат внимание. Ако нямат готов репертоар като Стела, най лесното е да плямпат. Яница може да е била критикувана в общността, че не си е задържала мъжа и по навик бърза да си разкаже – нещо като защитна реакция.
Доби все пак искаше да уточни при какви обстоятелства била направила нещо, което коментираха в предния епизод.

Дамян за годините си трябва да е разбрал, че не върви да каже директно как ще дава акъл на  младите. Много напористо влиза във всяка тема и държи да му се чуе думата на всяка цена.

Стела пък държи сметка на Бо защо не бил гласувал за нея, че е интересна. Голяма досадница.

# 228
Мдаа, трети и четвърти епизод са заснети на 15 април (рожденият ден на диджей Дамян). Значи снимките са започнали на 14 април. А тук минава вече 20 юли, това са 3 месеца дистанция.  Мисля, че заради обвързването с Войо, епизодите не може да закъсняват и монтажът на даден епизод трябва да е готов поне седмица по-рано. Няма "днес има, утре няма", както беше в първите два сезона. Бавеxa се с монтажа, редовно прескачаха епизоди и първият сезон се точи половин година. Ако снимките са приключили в средата на май, най-xубаво щеше да е да започнат излъчване още на 24 май и да приключат до септември (между два телевизионни сезона). Но очевидно нямат толкова голям екип, който да прави монтажа, както е при тв риалититата.

# 229
Стела е адски досадна, като лелка ми е, а е млада.
Яница е готина, за нейната коалиция съм. Габи искам да си тръгне, толкова ме дразни.

# 230
Мислех да не гледам пети сезон след просотията с миналия, където се нахвърлиха върху Грозденка незаслужено, но дадох шанс, може и да е по-приятно впоследствие.
Скрит текст:
Вчера Блага още на 2 епизод какво беше това напиване, тия намеци, това разкрачване и самопредлагане, потрес!
Алкохолът наистина не и понася, жалко е на 36 да се предлага толкова отчаяно вече, дано узрее поне малко, но не ми се вярва.
Габи ми е напълно излишна дори и се чудя защо е влезнала, поне най-после си призна че обича да се подиграва на другите в национален ефир (което го показа и в двата ергена), ама иначе с правилните хора била най-точната...небивалици!
Дано да отпада скоро, напълно се изтърка вече и да е последното риалити в което я дават!
Диджей Дамян ще излезе точно псевдоморалист според мен, жалко...имах големи очаквания (уж най-възрастен от тях най-успял кариерно), но до момента си плюе много на думите и прекалено много търси вниманието да е изцяло към него!
Диона ми е изненадващо приятна и адекватна за момента.
Яница е все същата забавна персона, ще има много смях с нея.
Останалите са ми малко в миманса за момента, още не са се изявили по-ярко и силно.

Е къде незаслужено?! То интриги, то обиди, то нападки от нейна страна и после "ох аз милата, добрата и горката, защото съм ромка", стига Close

Трети епизод не го догледахме снощи, днес ще е.
Блага предизвиква откровено съжаление в мен. Изглежда ми комплексирана от възрастта си, а не е нужно, изглежда страхотно, не възрастта ѝ е проблема, за Бога, на 36 е, не е на 86. Самотна ми се вижда....но с това държание...няма как да е иначе

# 231
И аз това коментирах, абсурдно ми е така да се оплаква, а тя така си се оплаква от няколко предавания - да кажем, че е била на 31. От мъка се напие и стане цирк... Неприятно е за гледане такова поведение.

# 232
Да погледнем реалистично - Блага в никой случай не е грозна жена, има сладурско лице, хубаво тяло, хубава коса. Но поведението и е това, което отблъсква околните

# 233
Блага е от типа жени, които просто не искат да приемат, че вече не са най-най. Ами, няма как. Не може да сме вечно млади. Аз съм 1 година по-голяма от нея и има моменти, когато ми се иска да съм на 20 и да, но никой не може да спре времето. Тя е красива. Няма как обаче да е вечно красива. Скед 10 години ще е изхабена съвсем. Не вярвам обаче да промени поведението си. А това е единственото над което имаме власт.

# 234
Според мен тя изглежда страхотно, действията ѝ са отблъскващи, иначе има и 25 годишни, които изглеждат по-възрастни от нея. И като вземе, че се напорка... просто ужас...

# 235
На мен Блага сега ми напомня на Лина като се беше разгорещила и Веско се уплаши Стефи да не му счупи още една кола и се оплака, че му налитала... което не беше така реално, ама както да е.
Габриела ми е Биляна - много печени уж, ама всъщност не.
Стела подозирам, че ще е нещо средно между Божидара и Грозденка - не толкова като поведение, ами просто, че ще я номинират все нея, защото така е по-лесно.
Диджей Дамян ми е Алпер - също толкова безразличен ми е.
Диона си мислех, че ще е като Денислава,  ама засега се държи окей и не ходи да говори с едните зад гърба на другите и после обратното, така че едва ли.
По-скоро в Тянко май има потенциал да е Денислава на сезона.
Георги футболистът ми напомня по държание малко на Томас от сезон 2.
Кристофър - Краси.

# 236
Блага все още е хубава,но за жалост ще затъне в алкохолен проблем, ако не пожелае  драстична промяна в себе си и начина си на живот.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 16:19 от Berussa

# 237
Според мен е нормално все още хората да са пчелички и да обикалят компаниите в къщата. Все пак това е втори ден там, а са 16 човека.

С новия бюджет, Блага няма да има алкохол за пиянски изпълнения, така че споко. 😆

# 238
Мда, възможно е да ѝ подейства като комуна. Simple Smile

# 239
Сега догледадах. Само на мен ли ми се струва, че Кристофър е страааашен позьор? Другият позьор Дамян него ли имаше предвид като говореше с Мати?

Стела е ужасна.

Общи условия

Активация на акаунт