КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 13 554
  • 290
  •   8
Отговори
# 270
  • out of space
Изненадана съм от коментарите колко супер красива е Блага.
Аз виждам едно широко бузесто лице с вид на ягода.

Симона, Петя и Доби са ми красиви, като последната е с нетипичен чар и без помощта на грим.

Диона как се клепа аййй

# 271
Интересни участници, добра локация и заснемане, засега новите правила ми се струват справедливи. Изгледах тези дни трите епизода и вече си чакам четвърти Blush

Мати го харесвам по впечатления и ми е любимец от каста, ще видим как ще се представи, но засега не разочарова. Доста по-голям стратег е от Дамян, който ме дразни, че се прави на радетел за мир, а всъщност иска да коли и беси. Диона ме изненадва много, много приятно. Яница е голяма актриса и нещо не ме кефи особено. Показва си истинското лице само пред Тянко засега, който пък ми е антипатичен от пръв поглед. Но пък са отпор на другата коалиция, от която харесвам само Мати. За Габи съм 50/50, щеше много да ми харесва, ако не беше толкова жестока, властна и агресивна. Доби ми прави добро впечатление, Стела също... Петя е много красива, но някак все е мрачна и ми се струва високомерна, Стела си е дразнителче, но не от най-лошите, а Блага си е Блага Joy Бо ми се струва добър, но прикрит и хитър. Футболистчето почти не го забелязвам, Плувецът не ми допада изобщо, Кристофър донякъде, Весо е по-симпатичен и овладян от брат си.

# 272
Току-що ми попадна клип на Диона в тикток, че някои участници от КНИ сезон 5 трябвало да спрат да коментират имиджа й и да се замислили за техния, защото цяла София им знаела снимките голи на балкона и тя ги имала. Спекулира се в коментарите, че било за Габи. Някой знае ли за какво става въпрос и кой я е коментирал? 😂

# 273
Час и 20 мин. е епизод 4
Може ли утре някой да сподели каква е картата на Габи, че ми стана много интересно 🤔
Даже не утре, а още днес ще ти споделя:
Скрит текст:
Спасение: превръща негативен под в положителен. Тоест ако я номинират и получи минус 5 точки, може да станат +5. Може да се ползва веднъж в сезона. Тоест когато се почувства застрашена.

# 274
Не повтаряйте моята грешка да гледате новия епизод на слушалки - парти за рождения ден на Дамян е.

# 275
Да, чалга до дупка. Нивото е направо... дъно! И всички се кефят.

И отново темата в играта  е s*x. Павката и Ицака вари ги, печи ги... няма да се променят. Това им е темата вече пети сезон.
Скрит текст:
Отново играта "съм/не съм"... И от 15 въпроса, може би само два не бяха на сексуална тематика. То не бяxа тройки, то не бяxа изневери, то не беше бой по време на s*x, то не бяxа целувки със същия пол..  А това предаване се гледа и от подрастващи.
Кристофър направи стриптийз, имаше някакви свалки в посока Габи...
Номинациите са следващата седмица
И няколко откъса за по-нетърпеливите:
https://www.facebook.com/reel/4849766488679498
https://www.facebook.com/reel/4350302885220460
https://www.facebook.com/reel/2025221054866735
https://www.facebook.com/reel/872404632337153

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 21:30 от diziler

# 276
В кратко клипче в иг Яница казва, че не понася Габа, а и Габа не я понася. Изглежда, че са се изпокарали.
Габа като започне да се големее, се сещам за тази нейна снимка ( ако е истинска). Не е израснала със самочувствие на хубавица, а и вероятно не е умница. Суперсилата й е , че се подиграва на хората. Да вади снимката от време на време, и да научи значението на думата смирение.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 22:07 от dany_nik

# 277
Скрит текст:
На мен еп.4 ми се стори донякъде лек и интересен, последните два епизода не ги изгледах с особен интерес, даже ми бяха досаднички. Отбелязвам следните неща като обобщение (не по хронологичен ред):
1 - концепцията със супер сексуалните въпроси "съм/не съм" явно ще бъде отправна точка във всеки сезон, доста тъпо и повърхностно;
2 - Ако Доби се опита поне да покаже някакво "актьорско майсторство" и да се заиграе с другите относно това на кого ще даде предимството, то на Габриела хич не й дремеше и си знаеше, че ще го получи; струва ми се, че на нея нещо не й се играе - постоянно мрънка, че е изморена, спи й се, пропусна половината рд на Дамян, говори как можела всеки момент да си ходи - доста странно поведение;
3 - не мога да разбера напълно защо Доби и Яница споделяха при повторното си представяне такива тежки лични истории, няма да навлизам в ролята на морален съдник, но Стела си мина с Уака-Уака колко по-леко;
4 - споменавайки Стела, тя нещо се е пренавила и от много рано започна да влиза в обувките на недоразбраната и нехаресвана от другите жертва, ама пък евала й правя, че веднага нахлу в стаята и отиде да говори с Габриела (защо всички изпитват такова голямо страхопочитание към Габриела? + Тянко много добре я попита в някакъв момент дали винаги трябва да "храни" всеки, с когото не се разбира, тя доста надменно отговори с "ти какво, бил си тормозен в училище ли?" - намирисва ми на лапешки гимназиални истории като от миналия сезон...);
5 - при поръчката от озон не разбрах - те от уинкойновете за седмицата ли плащат за покупката, или озон ще им подари някои неща заради голямата реклама в предаването, там каква е логиката с поръчка-доставка?

# 278
Моя мъж от супер голям хейтър на предаването днес решил да плати Войо 😀 Явно има нещо в новия сезон.

Утре ще дискутирам самия епизод, но само на мен ли монтажът на новия сезон ми е под всякаква критика? На играта с въпросите нищо не разбрах.

# 279
Е той може да не е платил баш заради това предаване Wink (гледай Ергенът Хърватия и Love island UK) Wink

Монтажът е една идея по-добре от миналия сезон,  но пак се виждат оператори в кадър, а на синхрони прескачат глави, когато режат изречения, вместо да зуумват след монтираната част или просто да слагат пресечки. Но там не работят професионални монтажисти, така че…
При звука някои неща не се чуват добре,  но като цяло гледат да изолират, докато говорят 16 души едновременно, ние да чуваме двама-трима, които дават в кадър на момента. Нещо, което в Мистър Кеш не правят, там са включени микрофоните на всички едновременно.

# 280
Габи е типична жена, която няма вътрешна увереност и затова се опитва да я замени с високомерие и постоянни нападки към другите.
Личи си по външния вид - първо си сложи гоооолеми гърди, мислейки си, че това ще я накара да се чувства още по-добре, но не се получи. След това ги смали, но уви все още няма вътрешно удовлетворение от себе си.
Яница я харесвам супер много. Следя им подкаста и всъщност е много неподправена и забавна.

# 281
Бонбонева, дори и да не пие, пак е неприятна. Самият й маниер и изказ са дразнещи.

# 282
Кристофър участва понякога в един подкаст Никва Стойност, но не постоянно, аз от там го знам, сега участва в новия епизод заедно с Цурев, сега ще го гледам

# 283
Габриела е едва на 24-25 г., тези корекции ги е правила във възраст, в която уверените са малцина. Очевидно осъзнава колко зле са направени и предобрени, и ги променя, изглежда значително по-добре. Аз всъщност се изненадах, че е толкова малка - мислех си, че е около 30, предвид че се върти по този начин от години в социалните мрежи. Не бих казала, че съм ѝ фенка, но определено симпатизирам на промяната в поведението и външния вид спрямо последните изяви.

# 284
Яница и Мути хранят Дамян в новия Gypsy подкаст.

Нужно ли е Яница да вкарва цялата рода в събитията и да обсъждат Къщата все едно всички са били там? Грозденка на всеки възможен лайв седи да кълне и обижда Бланко, а пък аз нищо чак толкова не видях като негативно отношение към Яница. Даже на излизането още си бяха приятелки, преди Гроздето да се намеси с нейното мнение.

Рязко ще ми стане неприятна Яница само заради това, че ходи по свирката на сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт