КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 14 277
  • 311
  •   7
Отговори
# 285
Яница и Мути хранят Дамян в новия Gypsy подкаст.

Нужно ли е Яница да вкарва цялата рода в събитията и да обсъждат Къщата все едно всички са били там? Грозденка на всеки възможен лайв седи да кълне и обижда Бланко, а пък аз нищо чак толкова не видях като негативно отношение към Яница. Даже на излизането още си бяха приятелки, преди Гроздето да се намеси с нейното мнение.

Рязко ще ми стане неприятна Яница само заради това, че ходи по свирката на сестра си.
Как са го хейтили, можеш ли да преразкажеш надве-натри?

# 286
Общо взето че много се натрапвал и не оставял на останалите ефирно време. Винаги държал той да говори, а след като бил звезда трябвало да отстъпи на по-непопулярните да се покажат.

Като цяло има истина в това, но пък точно Яница е един от най-даваните участници за момента.

# 287
Общо взето че много се натрапвал и не оставял на останалите ефирно време. Винаги държал той да говори, а след като бил звезда трябвало да отстъпи на по-непопулярните да се покажат.

Това ми звучи сякаш е чела какво се пише тук и в коментарите (защото масово тук се пишеше че Дамян не оставя другите да говорят и прекъсва и е на всяко гърне мерудия, с което съм съгласен) и едва ли не иска да покаже, че е на едно мнение с това, което се коментира от зрителите. Опитва се да яхне тая вълна срещу DJ Дамян.

# 288
То и този нов профил ( Llm1 ) дето влезе, само за да ни каже колко гадна е Габриела и колко прекрасна Яница, малко изглежда така, като да е вкаран към събитията, така да кажем Grinning

# 289
Яница и сестра й са ми адски неприятни персонажи - то не е изтъкване,изпъкване,крясъци,ревове,простотия и за капак-яхват вълната на дискриминацията, за да са убедени, че са направили всичко възможно да бъдат отразени по телевизора.
Ами не изпитвам и частичка съчувствие към Грозденка от миналия сезон. И естествено етносът изобщо не е причината да не ги понасям и двете.

# 290
Яница още от началото влезе в сезона с претенцията, че е ромка и очаква да е дискриминирана. Обаче се оказа, че и Диона е там а и Тянко май също е от ромски произход.
Сега постфактум опитва да изтъква дискриминация.

# 291
Той Диджей Дамян не е като наистина да не се обажда след почти всеки човек вътре. Сигурно като най-голям или един от май-големите изпитва нужда да се впише и тн - не съм убедена дали това е най-правилният начин. На мен ми се струва от реакциите на Габриела, че и нея дразни с това на моменти.
Другият по-възрастен, Мати, не е така, но всеки си е различен.
Ако сте забелязали, точно това нещо и Блага го прави доста - тази вътрешна необходимост да се обади след почти всеки.

# 292
Дамян наистина е на всяка манджа мерудия и не дава думата на никого, особено по-неизвестните гък не могат да кажат, ако той е в същото помещение.
Грозденка на всеки възможен лайв седи да кълне и обижда
Тя друго и не може, по принцип.
Габи е типична жена, която няма вътрешна увереност и затова се опитва да я замени с високомерие и постоянни нападки към другите.
Личи си по външния вид - първо си сложи гоооолеми гърди, мислейки си, че това ще я накара да се чувства още по-добре, но не се получи. След това ги смали, но уви все още няма вътрешно удовлетворение от себе си.
Яница я харесвам супер много. Следя им подкаста и всъщност е много неподправена и забавна.
Добре, г-це Владова.  Добре дошла в темата.

# 293
В миналия епизод на подкаста май му беше фенка Яница, сега обърнала палачинката. И на мен не ми харесва Дамян да прекъсва всеки разговор в къщата, но и монтажът си казва думата.
Ако бяха говорили повече останалите участници щяхме да гледаме тях. Това е.

Габи е типична жена, която няма вътрешна увереност и затова се опитва да я замени с високомерие и постоянни нападки към другите.

В някое друго предаване може и да е била такава, но тук не е показала все още нищо подобно. В новия епизод жената без вътрешна увереност е Стела. 😂
Разговорът между двете беше толкова изнервящ, аз ако бях на мястото на Габи не бих го приела толкова спокойно.
На пръв поглед изглежда все едно Стела е била от “готините” и се е подигравала на Габи в училище, и сега се притеснява да не излезе на яве това. 🤔

# 294
Да, чалга до дупка. Нивото е направо... дъно! И всички се кефят.

И отново темата в играта  е s*x. Павката и Ицака вари ги, печи ги... няма да се променят. Това им е темата вече пети сезон.

И на мен ми направи впечатление.
Семейни мъже, а се радват на разговори за секс като петокласници.

# 295
Поредното готино и леко епизодче Smile

# 296
Гледала съм всички сезони, но този засега някак трудно ми върви. Пускам го, гледам го, но по-скоро ми върви за фон - не успява да ми грабне вниманието.
Може би една от причините е, че Габриела ми е крайно неприятна още от участието ѝ в двата сезона на Ергенът и само като я видя, ми се отщява да гледам цялото предаване. 😅
Засега нямам и фаворит.

DJ Дамян - нещо изобщо не ми допада. На всяка манджа мерудия, постоянно подхвърля някакви уж шеговити реплики към останалите, подкукуросва ги и създава някакви напрежение. Честно казано, такова поведение не отива на 53-годишен мъж. Махленско ми е.
Тянко - горкият много драпа да стане известен. Супер изкуствен и престорен ми изглежда. Не го усещам като искрен и чист човек и засега изобщо не го харесвам.
Доби - безлична ми е. Хубавица е, но освен това засега не съм видяла нищо друго от нея.
Блага -  за мен не е някаква огромна драма, че се е напила, но при нея очевидно не е за първи път и си личи, че обича чашката. Не ме дразни, но и не мога да кажа, че ми е особено симпатична.
Кристофър- и той доста драпа за популярност. Знае много добре какво да направи, за да го дават на екран. Не знам точно какъв инфлуенсър е, но го познавам бегло покрай общи познати още от времето, когато беше ходил на първата бригада. Тогава ми изглеждаше като съвсем нормално момче. Сега не знам.
Яница - не ме дразни, даже на фона на останалите я харесвам. Забавна е, неподправена, малко глуповата, но точно това ми е забавно да гледам.
Цурев - напълно непознат ми е и засега нямам никакво мнение.
DJ Мати - харесва ми. Спокоен е и не дразни.
Петя и Весо - те са супер близки с Ицака, както и DJ Дамян, който дори беше водещ на сватбата на Ицака и Любомира. От тях засега почти нищо не сме видели, но според мен със сигурност ще бъдат бутани напред. Петя обаче е наистина много красива.
Бо - кефи ме.
Диона - и тя ми е готина, но не винаги😀. Това постоянно проповядване как жените трябвало да си искат пари от мъжете и подобни неща ми идва прекалено. Не смятам, че е правилно да се говори по този начин в ефир, защото много млади момичета гледат и не е хубаво да се учат на това.
Симона Апостолова - напълно непозната ми е, а и досега почти не я дават, така че няма какво да кажа.
Стела - дразнеща е, но не чак колкото Габриела. 😂
Георги Петков - от него също почти нищо не сме видели, освен че разбрахме, че е бил гадже с Диона, а в момента е с Грозденка.

Все пак сезонът е още в самото начало и мнението ми за доста от тях може напълно да се промени. Надявам се и самото предаване да стане по-интересно, защото засега определено не ме е грабнало.

# 297
Само мен ли този Бо ме дразни? С друго освен сексуалните си предпочитания не се показва. И дж Дамян, който е решил да му е фен, за да хване Gen Z. Особено като му заговори на ʼмаʼ.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 23:41 от Jeri-sweet

# 298
Кукушев е пуснал ново видео за Къщата.

Диона, учудващо и за мен, до момента не ме е подразнила с нищо, държи си се нормално. Яница също.
На Кристофър историите му са ми леко съмнителни. И той бая е бръмчал май.

# 299
Новият епизод ми е отегчителен. А и не разбирам защо не си регулират дължината на епизодите - някои са по 2 часа и половина, други по 1 час и половина...
Това не знам дали сте го видели, но този Емил Каменов начинът му на изразяване, мненията му, разбиранията му ме потрисат.

Общи условия

Активация на акаунт