КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 15 254
  • 326
  •   7
Отговори
# 315
Яница е комплексирана. Грозденка има хубави черти, слаба е, докато Яница е недодялана и винаги е била в сянката на сестра си.
Не просто Яница не и пука и не се стреми да бъде харесвана за разлика от Грозденка.Не се и пипала  с процедури като нея.😀

# 316
Яница е комплексирана. Грозденка има хубави черти, слаба е, докато Яница е недодялана и винаги е била в сянката на сестра си.
Не просто Яница не и пука и не се стреми да бъде харесвана за разлика от Грозденка.Не се и пипала  с процедури като нея.😀

На Яница много ѝ пука, ако не ѝ пукаше нямаше да сложи джуки и да пише да пробва пептиди. 😉
Отностно Грозденка, типична представителка на малцинствата, сега изглежда сравнително добре (изключвам устните).
Габриела също не е била мис свят, не знам как се гледат в огледалото така променени..

# 317
Смешен ми беше разговорът между Тянко и Яница, в който тя разказваше какво правили и не правили с Мути. Тянко така задълбочено слушаше и се възхищаваше. 😀 Габриела има нужда да е в центъра на вниманието, затова вероятно и не присъства на партито. Да я питат защо, как, ама поради каква причина не е долу при тях. Стела пък отиде да я събуди, за да й говори някакви глупости. Изобщо липса на логика в действията й. В края реши да завърти интрига, казвайки на Весо, че да ги разделят не било решение на продуцентите, ами на хора в къщата. 🙄

# 318
И аз така си мисля - Габито май е свикнала да е в центъра на събитията по един или друг начин и когато не е точно там, като че ли не й е комфортно.
От малцинствата или не Грозденка си беше според мен най-красивото момиче в миналия сезон в лице и тяло. Заедно с Лина. Сега не знам за какво са й били тези устни, но опрелено можеше и без тях да мине. Пък Яница - кой знае, може и наистина да има някакви комплекси, въпреки че тя си има съвсем нормални хубави черти. По принцип с нищо не е по-малко от въпросния Мути, че да трябва да му се доказва.
В новия сезон също всички са симпатични. На мен може би Доби, Симона и Петя ми изпъкват една идея повече. От мъжете - Бо евентуално.

# 319
От мъжете - Бо евентуално.
"От мъжете" вика. То самото не се определя като мъж, по принцип.  Някаква небинарна история.

# 320
Яница е комплексирана. Грозденка има хубави черти, слаба е, докато Яница е недодялана и винаги е била в сянката на сестра си. Сега е хванала този Мути, който е хубав мъж, по-красив от нея. За жалост е широко достъпна информацията, че е с различна сексуална ориентация, имаше снимки, клипове и според мен Яница му е за параван.
Тя не знам сляпа ли е, прави ли се, но според мен за пръв път е с толкова прилично изглеждащ мъж и драпа с всички сили да го задържи и да се хвали..
Гледай колко различни възприятия имаме. На мен Яница ми падна в очите ,като разбрах кой е въпросния Мути. Не вярвах ,че жена със всичкия си би избрала подобно нещо за мъж , като не визирам визията му изобщо . А че бил твърде хубав за някоя жена ,вече ме потресе

# 321
Яница е комплексирана. Грозденка има хубави черти, слаба е, докато Яница е недодялана и винаги е била в сянката на сестра си. Сега е хванала този Мути, който е хубав мъж, по-красив от нея. За жалост е широко достъпна информацията, че е с различна сексуална ориентация, имаше снимки, клипове и според мен Яница му е за параван.
Тя не знам сляпа ли е, прави ли се, но според мен за пръв път е с толкова прилично изглеждащ мъж и драпа с всички сили да го задържи и да се хвали..
Гледай колко различни възприятия имаме. На мен Яница ми падна в очите ,като разбрах кой е въпросния Мути. Не вярвах ,че жена със всичкия си би избрала подобно нещо за мъж , като не визирам визията му изобщо . А че бил твърде хубав за някоя жена ,вече ме потресе
Това виждам аз в тяхната “връзка”. На мен лично не ми допада и ми е мазен, гаден.. не искам да влизам в подробности.

# 322
Екстра си е Мути, стига xейтиxте човека Wink Ама ще бере ядове с Яница, прекалено обсебваща, ревнива, звъни му постоянно, държи му сметка, разпитва, плямпа излишно, разказва публично  неща, без да са я питали, а намесва други xора, залива те с излишни подробности, които никого не вълнуват... Но въпреки всичко това не е злобна.

Какво мислите за "интелекта" на Жоро Цурев? Много беден речник, милият едва вързва едно цяло изречение.

# 323
Е, той Бо си каза във визитката, че си е биологичен мъж, а вече как си експериментира в личния живот си е негова работа. Пък и другите от мъжете са ми безразлични.
Ох, моля ви, погледнете, ако го има някъде този епизод още... май беше 2ри на последния Биг Брадър - какво говори Мутито на онзи Цеци ли беше за различните сексуалности. Кое му е екстра... Обясняваше, че не искал да е близо до този Цеци, не искал да яде от храна, пипана от него и някакви такива. И пак някакви богове и тн. Нямам идея - сигурно някои хора мислят, че това сексуалността е като вирус някакъв 😆🫣
Цурев ми е като дежа вю. Уж трудно се изненадвам на определени неща вече, но въпреки това всеки път като срещна или чуя човек с такива разсъждения за жените, хомосексуалистите и още едно-две неща и винаги се стъписвам. Иначе изглежда непретенциозен и незлоблив човек, ама това другото...

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 09:24 от Geri2000

# 324
ОМГ, гаджето на Яница ОНЗИ Мути ли е?

# 325
Да, онзи...
Подкрепям тезата, че него визираше, че се е целувал с друг мъж - опита се да замаже, но естествените ѝ реакции я издадоха. Усетих го като си бях пуснала епизода за втори път. Дано не бъде наранена от цялата история.

# 326
Николас от първия сезон в Найкаст

Общи условия

Активация на акаунт