Медицински университет - Тема 7

• 8 481
  • 210
  •   3
Отговори
# 180
Тъй като наближава рожденния ден на бъдещия студент какво бихте ми посъветвали да му подаря отсега … нещо тематично мисля да е … та , какво ще им е необходимо на първо четене в първи курс ?!

# 181
  • о`майна лунна нощ е
Тъй като наближава рожденния ден на бъдещия студент какво бихте ми посъветвали да му подаря отсега … нещо тематично мисля да е … та , какво ще им е необходимо на първо четене в първи курс ?!

Медицинска престилка/манта. Изискват я на всички за упражненията.

# 182

Медицинска престилка/манта. Изискват я на всички за упражненията.
Благодаря за идеята Simple Smile

# 183
Може и хубава студентска чанта за подарък

# 184
Може и хубава студентска чанта за подарък
И това ще влезе в списъка Simple Smile .. благодаря

# 185
И медицински чехли.

# 186
И това ли ще трябва ? Simple Smile

# 187
В болницата - да. Или повечето групи по упражнения и практика са с чехли.
Между другото да се учат да носят чехли. Единият колега при нас не носеше. Беше си приготвил маратонки. Да ама маратонки да сменя на вратата на операционната не се оказа добра идея. Научи се да ходи с чехли.

# 188
  • София

няма да трябва, докато не стъпи в болница.

# 189
  • Варненска клюкарка
Бели престилки така, или иначе ще се купуват, но си остават и много тематичен подарък за приетите в специалността, защото са най-яркия символ на професията към която са се устремили. Студентите са много горди с тях първите дни, моя студент ми е казвал за трепета първия ден и как му се искало да се разходи из града облечен с престилката, колегите му са изразили подобни вълнения. Аз купих две, братовчедка му, която тогава вече следваше медицина му подари за първия учебен ден, баба му освен финансовата част също се отчете с престилка, та имаше избор и за пръв път  се зарадва повече на подаръка, вместо на финансовия стимул, 😆

# 190
За ДМ също ли трябва да е бяла престилката ?

# 191
Там не са ли сини?

# 192
За ДМ също ли трябва да е бяла престилката ?
Да, след като се влезе в клиника и работа с пациенти може и с туники (просто е по-удобно за работа)

# 193
Значи засега бяла престилка … и после панталон и туника … в синьо ?!

# 194
  • Варна
Значи засега бяла престилка … и после панталон и туника … в синьо ?!
Питах при записването във Варна, казаха че на първия учебен ден щели да им обяснят всичко.
Иначе подписа лист на който я информираха, че на упражнения във факултета трябва да е облечена с престилка/униформа и с мед. чехли..

Общи условия

Активация на акаунт