Октомврийски бебчета 2026 💕

• 3 295
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Ние бяхме последно в 26+6 и бяхме 1050гр. Нямам търпение да видя колко е пораснал в четвъртък. Тогава ставаме в 29гс💙
А вие мами, какво говорите на бебетата?
Казват, че сега чуват и даже отвръщат с движения🥰 обаче на мен все не ми идва нещо повече от "О, кой ме ритна?" Или "Я да видим кой прави лупинги"😍🤩. Понякога пея песнички (мале нищо не си спомням от текстовете)
Дайте идеи за разговори и напишете вие какво говорите на коремчетата😊❤️

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 09:32 от Yoreli DTD

# 121
Ние бяхме последно в 26+6 и бяхме 1050гр. Нямам търпение да видя колко е пораснал в четвъртък. Тигава ставаме в 29гс💙
А вие мами, какво говорите на бебетата?
Казват, че сега чуват и даже отвръщат с движения🥰 обаче на мен все не ми идва нещо повече от "О, кой ме ритна?" Или "Я да видим кой прави лупинги"😍🤩. Понякога пея песнички (мале нищо не си спомням от текстовете)
Дайте идеи за разговори и напишете вие какво говорите на коремчетата😊❤️
На мен не ми идва отвътре много често да му говоря. Сутрин му казвам добро утро и вечер лека нощ. Казвам му също какво ще ядем 😀 Пея му и аз от време на време, но трябва да понауча още песни. С мъжа ми му четем малкия Малкият принц. На мен още ми е странна мисълта, че има бебе в мен, струва ми се нереално. 😀 Мисля че като се роди ще ми е по-лесно.

# 122
Ежедневието ми е такова че не млъквам по цял ден - през деня на работа, вечер с мъжа ми, по телефона все някой звъни…

На бебето обаче не говоря, странно ми е да говоря на/със някой, който не виждам, не чувам и не познавам - не знам как и за какво, не мога просто ей така да дрънкам заради самата идея. Но имам други начини да общувам с него - например, пускам музика, танцувам и забелязвам кога се размърдва и то (определено има предпочитания). Също понякога потупвам корема и ако получа отговор отвътре разбирам, че в момента е будно. Даже с времето забелязах, че отговаряйки се опитва да имитира броя и ритъма на потупванията. И така усещам, че има някой отсреща, че тече някаква комуникация. Странно е, но и много интересно.

# 123
@Little Queen, на това последното му викам комуникация с морзов код

# 124
При нас каката му говори постоянно, обяснява му какво ще правим, къде ще ходим, пее му, всяка вечер му разказва приказки. Аз само си му почуквам, рядко му говоря, от каката ред не остава, като латерна е🤣 Дано, когато се роди да го иска, обича и да му обръща така внимание😅

# 125
Здравейте, Как усещате вашите бебчета? Вече в 29 седмица в сякаш не усещам толкова ясни ритничета, колкото мърдания и леки побутвания. 😊
Нормално е до бебе си е явно ,защото дъщеря ми беше доста мързелива в корема до края едвам мърдаше и побутваше ,но брат ѝ пък е съвсем в другата крайност хаха
Иначе не му говоря абсолютно нищо ,странно ми е ме ми идва от вътре и не е моето обаче да галя си корема той потупва и така

# 126
Аз си му говоря винаги когато ме бутне. Но тръгне ли бащата да го докосне, бебето замръзва Grinning

Започнахте ли с тоновете вече?

# 127
Аз още не, чакам АГ да каже кога.

# 128
И аз не съм, днес влизам в 27г.с. мисля, че е рано още

# 129
АГ каза от следващия преглед, тогава ще съм 33 - а седмица. Има ли някой от Бургас, който ще ражда в Дева Мария?

# 130
Някоя от вас сменя ли си следщия бременността? Как става това?

# 131
Моята АГ, каза че ще започнем с тоновете около 34 седмица.

# 132
В 32+5 ме викат за първи път на тонове

# 133
Някоя от вас сменя ли си следщия бременността? Как става това?

Аз до сега се следях при АГ по здравна каса, но не съм доволна и се разбрах с друг лекар в 32-ра г.с да отида при него и евентуално раждането да е при него. Ако искаш да смениш АГ-то по здравна каса мисля, че се ходи отново при личния лекар и ти издава ново направление за ЖК.

# 134
При теб секцио или нормално ли ще бъде, Рони?

Вчера бях на преглед в 29+5, бебо е 1400гр. Пак върви назад леко, но пък се развива нормално.

Общи условия

Активация на акаунт