Октомврийски бебчета 2026 💕

• 15 022
  • 585
  •   3
Отговори
# 570
Моят юнак реши, че в 1:00 през нощта иска да излиза, 5 дни преди плановото секцио и 14 дни преди термина. Та вече официално съм мама на бебе Габриел.

Леле, бързал е юнака Hug Честито бебче, да Ви е живо и здраво, а на Вас бързо възстановяване!

# 571
И аз с един такъв бързак:heart: 8 дни преди планово и 18 преди термин Joy
От малки с характер Heart

Честито и на теб, Little Queen!

# 572

Честито и на теб Nestle93! Бързо възстановяване! Нямали са търпения бебчетата Blush
Еех момичета така искам и при мен да се забърза малката и да избегна операцията до колкото е възможно …

# 573
Моят юнак реши, че в 1:00 през нощта иска да излиза, 5 дни преди плановото секцио и 14 дни преди термина. Та вече официално съм мама на бебе Габриел.

Честито бебче и бързо възстановяване Heart.
Помня, че щеше да раждаш в Софиямед, би ли споделила впечатленията си досега.

# 574

Честито бебче и бързо възстановяване Heart.
Помня, че щеше да раждаш в Софиямед, би ли споделила впечатленията си досега.

Спокойни и адекватни лекари, сестрите и санитарките са много мили и отзивчиви. Дадоха ми да гушна бебето на операционната маса, после го взеха, аз в реанимация и сега следобеда пак ми го донесоха за кратко. Ако имаш въпроси, пиши тук, или може и на лични.

# 575

Честито и на теб Nestle93! Бързо възстановяване! Нямали са търпения бебчетата Blush
Еех момичета така искам и при мен да се забърза малката и да избегна операцията до колкото е възможно …

Не се притеснявай,  ще стане каквото трябва, без ние да го обмисляме. Всичко ще е наред, както и да се случи! Heart

# 576
Честито, майчета!

Бързо се възстановявайте! Heart

# 577
  • София
Ехеее, какви са тия бързаци 🩷 бъдете много здрави и щастливи! Бързо и безболезнено възстановяване.

Пия си пренатални витамини( омега + метилирана фолиева и желязо), но магнезия вече спрях от днес 37 седмица тъкмо.

# 578
И моят юнак реши да подрани преди плановото секцио и 11 дни преди термина.
Михаил 2900 кг, 48 см
24.09.2026💙

# 579
Ех, бързаци си имате. Честито и на Михаил, и на МАМА. Бързо възстановяване и адаптация към ежедневието! Flowers Four Leaf Clover

# 580
  • София
И моят юнак реши да подрани преди плановото секцио и 11 дни преди термина.
Михаил 2900 кг, 48 см
24.09.2026💙

Честит Михаил, да расте здрав и щастлив. 💚 Бързо възстановяване и много гушки с бебе 🩷

# 581
Честито бебе Михаил! Да разбере много щастлив и здрав и да ви радва много! Бързо възстановяване на мама! 🌷

# 582
Ехааа момичета, честито на всички септемврийски октомврийчета! ❤

# 583
Някой има ли с насрочено индуциране? Аз чакам да ни кажат дата в сряда, вече съм 37+4 и докторът не иска да стигаме до термин заради застаряла плацента, вече нямам търпение…

# 584
Честито, на новите мами, да са ви живи и здрави бебоците, а вие бързо да се възстановите!
Да се отчета и аз, днес с планово секцио се роди Бранимир! Лекарите  не познаха, че ще е малък, не само че има 3кг, 3.450 е и е цели 53см. И въпреки това ми се струва толкова мъничък💙

Общи условия

Активация на акаунт