Октомврийски бебчета 2026 💕

• 15 358
  • 602
  •   3
Отговори
# 600
При нас има забрана и от зачеването не сме. Cry

Иначе първото така го предизвиках, да. Но трябва да има и оргазъм, за да провокира мускула да се съкращава.

# 601
За тапата и аз съм чувала от аз дни до 2 седмици след падането, така че не е най-сигурният знак, че почва скоро.

При мен няма такива индикации … имам си леко по-обилно течение, но няма такава слуз или кръв. А момичета малко странен въпрос, но правите ли секс ? Ние не сме от два месеца, а една лекарка на тоновете ме посъветва като разбра, че искам да предизвикам до колкото е възможно слизането на бебето, но малко ме е шубе Grinning
Аз нямам желание, откакто забременях. Правихме няколко пъти, но последните месеци не сме. Ако няма противопоказания, няма нищо притеснително, даже може да подпомогне естественото раждане. Конкретно за слизането на бебето ме съм чула да помага, знам, че подскачането на фитнес топка има ефект. Аз имам и си я ползвам редовно и бебето е вече доста долу, но никога няма гаранция дали е наистина от нея.

# 602
При мен няма такива индикации … имам си леко по-обилно течение, но няма такава слуз или кръв. А момичета малко странен въпрос, но правите ли секс ? Ние не сме от два месеца, а една лекарка на тоновете ме посъветва като разбра, че искам да предизвикам до колкото е възможно слизането на бебето, но малко ме е шубе Grinning
В начлото имах супер голямо желание напоследъка хич но правя там от време на време колкото уж да подбутна нещата хахаха ама не действа

Общи условия

Активация на акаунт