Пъзели 72

• 4 943
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ravensburger 1000 - Venice La Dolce Vita

# 121
Аа, Хепи, няма да спирам да редя, аз си го предпочитам, а и имам такива количества, че не мога да си го позволя Laughing Гобленчето ще е между другото, то и затова прогнозно ми излезе толкова години, казах му по 1-2 часа на седмица да ми сметне. Иначе аз нямам досега завършен диамантен гоблен Satisfied Но и започнат нямам Satisfied Само на детето съм помагала.

И да се върнем на нормалните пъзели

A family of dogs at the lake (доста описателно заглавие)
1000 части
Schmidt

# 122
  • София
Двудневното предизвикателство на синковецът
Дървен Trefl, 500+5 части - Отмъстителите

# 123
  • София, България
Здравейте, момичета!
Аз съм успяла да изпусна темата. По едно време ми стана ясно, че има друга тема, в която не съм записана или друг вариант беше всички да са ви отвлекли извънземни. Сега започнах да преглеждам страниците и да харесвам красотите, но ми свършиха лайковете, утре или по-късно ще продължавам.
Видях, че Бухти си е купила някакъв грандиозен диаманен гоблен, аз съм започвала  2-3 , от които само един беше така с по-сериозни размери, разбирайте може би А5, целия в диамантчета и след като до налепкахме с Джо на 1/3 и го подмятахме около 3 месеца вкъщи, го навих и отиде в кофата. След това метох диамантчета може би още 6 месеца, които изкачаха от всевъзможни места. Досадата беше огромна, държа ме над година и половина, наскоро си купихме по-малко гобленче и го налепкахме набързо, но на големи вече не се хващам.

# 124
Една шаренийка от мен, която се оказа колкото красива, толкова и трудна.
Може би първият пъзел на Ейми, който си беше истинско предизвикателство и не съм сигурна, че е от броя части.
Въпреки всичко ми достави огромно удоволствие, мечтая да го наредя от доста дълго време.

Flora & Fauna World Map
Ravensburger, 3000

# 125
  • Варна
Trefl 1000 - Crochet Animals

# 126
  • София
Magnolia, 1023 части - Страната на чудесата

# 127
  • Варна
Не зная защо си мислех, че ще е лесен пъзел, а то всъщност имаше моменти на голямо въртене и чудене кое парченце къде да сложа. Но важното е, че е готов и бързам не само да го снимам, но и да се похваля тук. Преди този пъзел наредих една друга красота, снимах го, но докато го покажа, телефонът ми тотално "умря", и вече нямам снимка.

# 128
  • София
Да побързам тогава да не се спомине и моят телефон, аз обикновено съм втори-трети собственик, като се изредят останалите членове на фамилията Grinning
Светът на Джейн Остин, Gibsons 1000.

# 129
  • София
Флорида този хич не беше лесен, аз го редих преди 10ина дни

# 130
  • гр. София
Здравейте, какво ще кажете за марката Tucocco? Видях техни пъзели в Бургас, но цената е твърде висока - над 22 евро, в левова равностойност 45 лв. Не си купих. Пъзели на същата марка видях и в една бензиностанция. Цената там беше съвсем малко по-ниска с някакви стотинки -44 лв и някакви стотинки. В  сайта на Limex toys  пъзелите са по 17.90 евро или 35 лв. Пак са скъпи, но разликата е значителна.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2026, 07:01 от Olia T

# 131
  • София
Аз съм вземала от групите и още не съм ги редила, но съм давала на Ади и тя ще каже.

# 132
Здравейте, какво ще кажете за марката Tucocco? Видях техни пъзели в Бургас, но цената е твърде висока - над 22 евро, в левова равностойност 45 лв. Не си купих. Пъзели на същата марка видях и в една бензиностанция. Цената там беше съвсем малко по-ниска с някакви стотинки -44 лв и някакви стотинки. В  сайта на Limex toys  пъзелите са по 17.90 евро или 35 лв. Пак са скъпи, но разликата е значителна.

Редила съм няколко и определено не е моята марка. Първо, цената е изключително висока, а качеството въобще не я оправдава. Частите са доста тънки и усещането е, че редиш пъзел от Тему.
Да не говорим, че самите изображения са доста размазани и не ти доставя никакво удоволствие самото редене. Плюс е, че парченцата са разнообразни и влизат само на техните места, а също имат хубави картини, но за мен това не е достатъчно, за да си купя техен пъзел.

# 133
  • Варна
Аз пък съм доволна от качеството им. Картинката на този, който редих, е прекрасна, не беше замазана и ме кефи, че са леко матирани, не беше проблем за мен да го редя на лампа, също определено на моя не бяха тънки като на боклуците от Тему, имам и такива, така че виждам разликата. Смятам да купувам още от Тукоко. Ето го моя, сравнително скоро го редих и вече е в рамка в офиса ми.

П.п. Също оценявам високо това, че 1000 парчета е действително 50/70 см, а не 68/48 или някакви подобни бози. Искам си точния размер за да може да пасне на рамката. Тези го спазват.

# 134

Red Mishmash, 1000 части
Dixit

За първи път редя на марката. Към качеството нямам забележки, само към формите на парченцата - доста еднообразно изрязани. Въпреки това е приятен за редене.

Скрит текст:
Това е картата на Диксит, която ми се падна с пъзела

Еми, каква асоциация да си направи човек, освен че реди пъзел, бавен като охлюв. Smile

Общи условия

Активация на акаунт