Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 890
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Сливен
Кате (Сливен), много хубава среща, много зеленина, страхотни малки щъкащи човечета. Супер е било.

mamasewi, за разсадника на Абланово ли става въпрос, дето ходите?

Дидка, честито ново зъбче на Мишито. И по-бързо да минава времето, за да се приберете по-скоро и гушнеш и Вики. Как е с изпита - мина ли, не е ли? Чакаме те след 24-ти.

Mama-Viki i Mimi, с огромно закъснение и от мен най-добри пожелания за годишнината ви - още дълги щастливи години все така.

Кате, разгледах снимките, много хубава сватба, радвам се че си си разнообразила бебешкото ежедневие с такъв купон. Колко много зъбчета има Филипа - да са и здрави и белички.

Честито и на Нели за взетия изпит и за порасналия 5-месечен Иво.

Bell, дано да се видим с теб...

silvina83, хубава новина, наистина е хубаво да се раждат бебета, дано всичко да е наред и да кажеш като станеш леля.

И накрая ви пожелавам добър и успешен ден. Малко ми се поотпусна свитото в стомаха. Целувам ви.

# 46
О Теди благодаря за закуската, разкошна е...С този хубав аватар трябва да се кръстиш направо Джокондата Laughing

Хубав ден на всички  bouquet
Или "Истинската усмивка на Мона Лиза" newsm03

# 47
Теди страхотна закуска......... Hug
Меги изглеждаш ми в страхотно настроение,не е както преди няколко дена.Продължавай в същия дух така повече ми харесваш. Peace
Силвина утре ще ходя на консултация следобяд до центъра така че пиши ако искаш да се срещнем по центъра.А ако има и други свободни които не са на работа може да се разходим по главната с децата. Grinning
Дидка сигурно четеш за изпита.Хайде на 18 май в петък ще стискам палци , че да се връщате по бързо.

# 48
Привет момичета!Много бързо пишете докато свърша малко работа и хоп страничката пълна.....
И колко много снимки!!!!!Все красиви дечица и майки!
Меги ти кога ще си идваш в Сливен?

# 49
  • София/Сливен
Само за почивните дни 24-27, но не знам точно в кои, че имаме баба и дядо и на Шивачево - и тях трябва да навестим. Довечера ще изнудя мъжа ми да си направим план. Laughing

# 50
здравейте и от мен!

Кате, напълно съм съгласна да се видим утре. пиши в колко часа и къде да се срещнем.

Теди, успех с изучаването.

Меги, дано всичко с работата на майкати се изясно по - бързо и да си запази работата.

Лек и красив ден на всички хубави мами и техните сладки слънчица.

# 51
Извинявай Меги ,че така те попитах направо.Разбира се че ще обиколите бабите като се върните в Сливен.Аз мисля по празниците да ходим до Несебър за два дни ,но съм сигурна ,че все ще успеем да се видим. Simple Smile

# 52
  • в Tara
гледам една чуденка има на името на нашата кака Simple Smile
рождените данни са верни, за Моника добавям - 24.09.2003г

поздрави на сливен и сливенските мацки  bouquet

# 53
ПРИВЕТ и от мен!Да се включа и аз в новата тема.
Систър,благодаря че си се сетила!
БЛАГОДАРЯ и на всички за поздравленията Hug
Поздравявам ви и аз-всеки с празника!!!  party023 preggo
В това странно пролетно-лятно време ви желая ХУБАВ ДЕН!!!

Hug Hug Hug

# 54
  • София/Сливен
Хара, чуденката значи, че не съм сигурна в това което съм изчислила. В случая правилно съм изчислила значи, ще махна чуденката и ще добавя и другата дата.

Bell, няма проблем, надявам се утре да дам по-точна информация.

# 55
Здравейте пак.
Май не всички сте били на разходки.

Ние се върнахме от консултацията (пак само 300гр. сме качили).Батко има пълно 6 за края на годината и вече нямаме да пишем домашни.ОХ.................

Радвам се че всички сте в добро настроение и няма болни дечица.Дано все да така.

ТЕС Сorel е по лесен от фото шопа но си има свой те особености а и зависи за какво се ползва.Поне тъка аз мисля.

Кате ние също ще сме по разходки утре.

Е сега ми е време да поработя малко стига толкова разходки Чао
 Stop

# 56
Или "Истинската усмивка на Мона Лиза" newsm03
Добре звучи Wink

Нели браво на отличника, сега заслужава награда и той и мама-тате да помисли по въпроса Naughty

# 57
Момичета, искам да ви попитам кога ще е срещата? Ние по 24 ще си ходим на Търново и да гледам да ги съчетая.

# 58
Силвина утре ще ти пиша дали и кога ще може да се видиме, че се появиха малко проблеми и плановете ми се объркаха.
До утре.
За срещата аз предлагам да е на 26 май-събота преди да си тръгнат всички от другите градове , а също да го съчетаем с това че Дидка трябва да си е дошла и да видим и нея.............Давайте и вие предложения за дати а мястото най накрая ще го уточним.

# 59
Лека нощ, мами!

Общи условия

Активация на акаунт