Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 894
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Ян бибиян нали в Сливен има доставка на пици,щом толкова искаш пица има решение-поръчка по телефона-няма никакъв проблем в това отношение.
Силва а в кафето на Къщата има ли повече място  че аз ще съм с количката-че още сме малки за игри-само на 8 месеца сме-може би на другата среща вече ще се включваме и ние в игрите.
Дидунчо аз разбирам че е 1,50 ако майката е придружител на детето и не го оставя да го гледат там само.
Теди вярвам че ще успееш-все пак важното е на снимката да се виждат усмихната мама с своето усмихнато дете-но искам чрез твоята помощ снимката да стане по ефектна и да се класира поне сред 10 финалиста.Предварително благодаря-това ти е вроден талант и съм сигурна че отново ще ме очароваш приятно.Колкото до питиетата стахотни коктейлчета си намерила.Браво.Ще чакам и вечерята-например пилешка пържолка-много ми се хапва........

# 166
Силва а в кафето на Къщата има ли повече място  че аз ще съм с количката-че още сме малки за игри-само на 8 месеца сме-може би на другата среща вече ще се включваме и ние в игрите.
Има място, не се притеснявайте! Wink

# 167
Здравейте! Имам желание да дойда на срещата, но много моля само за ТОЧНА информация. Въпросите ми са следните?

1. Аджеба задължително ли е да си плащаш да ти гледат детето или може да си го гледаш сам и да си платиш само консумацията? newsm78

2. А за по-големите деца как е? Ако ползват там някакви съоръжения ли е какво е - плаща ли се или не по 1,50? newsm78

Наистина искам да се видим, но за съжаление финансите ми са ограничени пък искам да доведа децата, та затова са ми такива въпросите. Ако ТРЯБВА да дам за 2 часа 6 лв само за да ми забавляват децата май ще пропусна. Hug

# 168
Привет,мами!
Преди време пак бях писала тук,когато се обсъждаше "Къща на приказките".Та с който не се познаваме-приятно ми е -Ирена се казвам  Hug Hug Hug
Разбрах за заформящото се готуване при мен в "Къщата на приказките"!
Много ще се радвам да ви видя и да се запозная с вас  Hug
Така,гледам възникват разни въпроси,относно цените,та ще внеса малко разяснения  Wink
 -Ако майката е седнала на кафе при нас(както всъщност е при вас),цената е 1,50 за 1 час.за 2-ро дете от 1 семейство-1 лв. за 1 час.Самият детски кът е отделен от кафето с подвижни преградки и ако детето е малко(примерно е все още бебе и си стои в количката,или ако детето не влиза в детския кът и стои при майка си в кафето за него не се заплаща).
 -Деца до 3 години обикновено влизат с майката,но цената си е пак 1,50 на час-тоест,ако детето позволи да се занимаваме ние с него и не плаче за майка си -ние поемаме грижата за него,но ако търси майка си-тя си се занимава с него и цената си е една и съща.
 -Деца над 3 години ползват абсолютно всичко и цената си е 1,50 на час.

Тоест ,ако дтето влезе в детския кът- с мама,или без нея-се заплаща 1,50.

-Деца над 3 години,оставени изцяло на наша грижа(без родители) се таксуват по друг начин.

Заведението не е малко,има място не за една,ами за  повече колички,така,че това не е проблем  Peace

Много се радвам ,че ще се видим  Hug
Ако има някакви въпроси-насреща съм  Hug

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 21:25 от вайлет

# 169
Мама Диди според мен аз както съм в случая а ти ти донякъде си така с малкия ние ще си ги гледаме при нас в количките и няма да се плаща никаква такса освен консумацията.А дъщеряти сигурно ще си играе там на съораженията и за нея ще трябва да платиш 1,50.
Теди чакаме вечерята-забрави ли ни................
Дидка е ходила там и като се върне ще каже с побробности.........дано да успее за срещата.

# 170
Мили Вайлет и Кате Евро, много сте мили благодаря за отговорите и за разбирането. Кате, моя юнак (не знам дали си обърнала внимание на  срещата в Карибу - то, ама там почти с никой не успях да се запозная и видя като хората щото през цялото време го разхождах с едни каиши напред-назад) изобщо не си стои на д-то в количката, ама ще направя всичко възможно да дойдем. Wink

# 171
katerina _evro, опитах се да ти изпратя снимката, че я пооправих Wink, ама не се получи.Явно не си си разчистила пощата, изписва ми това - Potrebitelia e izcherpal kvotata si i
   ne moje da poluchi tova pismo.
Сори за закъснението , момичета, като извинение - ето ви десерт  love001

# 172
ТЕС Страхотен десерт.Още не съм вечеряла но с удоволствие му се наситих.

katerina _evro неразбрах да разчитам ли на теб ?

Лека нощ на всички мами и дечица? smile3524

# 173
Кате, Нели благодаря момичета bouquet и аз само това искам, да се оправи най-накрая милото дете, защото не заслужава всичко онова, което му минава през главата Cry

Теди ей това последното е за мен, особено и ако сладоледа е Феникс smile3521
Ще Ви стискам палци, всичко с майсторите да мине бързо и безболезнено, но най-вече резултатно newsm10

Условията в Къщата никак не са лоши, за сега тук не съм попадала на такива екстри, независимо дали съм там или не / а аз винаги съм там/ цената си е 3 лева, така че ще се радваме и ние с моите деца, когато си дойдем да я посетим Party
Ирена удоволствието е наше, аз съм Ива  smile3503

Силве как е в Търново, да знаеш, че като се сетя за вашите усмивки и лъчезарност и се усмихвам smile3521, а Ники защо не се включва?

Лека нощ за сега, отивам да спя, че в последно време сънят ми е ценност и рядкостSleeping

# 174
Честит празник на всички.
Много си го харесвам аз този празник. А и абитюриентският ми бал беше на 24 май преди 12 години и все хубави спомени ми нахлуват в главата като дойде датата Simple Smile
Дано да се задържи слънчево през почивните дни, че иначе само вкъщи ще трябва да стоим.
Лек ден  Hug

# 175
Честит празник на всички bg
Аз преди обяд бях по главната имаше-манифестация-беше много слънчево,празнично и всички хора с усмивки те карат да се чустваш добре.Поразходихме се, Филипа хапна и заспа и ето ме тук.
Теди получила съм ти писмото.Независимо от това че си получила такова съобщение.Снимката е станала така по светла и наистина лицата ни се виждат по добре.Остави я така не си играй повече с нея да я изсветляваш сега само остава да сложиш зад нас някакъв друг пейзаж, че тези секции изобщо не ми харесват само загрозяват снимката.
Нели пиши дали ще дойдеш на срещата за да ти донеса учебника.От моя страна няма проблеми а ако няма да можеш да дойдеш пиши по какъв начин да се видим.Аз видях че ме питаш за учебника , но съм пропуснала да ти отговоря
Мама Диди дано да успееш за срещата и този път да се запознаеш успешно с всички.
Кате и моят бал беше на 24 май само че преди 10 години.И аз имам хубави спомени от този ден само съжалявам че не беше на морето а тук.Тогава за първи път бяха почнали да предлагат баловете да се празнуват в Слънчев бряг, но някой от съучениците ни нямаха финансовата възможност да отидат на морето и затова за да не се делим целият клас празнувахме в Сливен.
А като казах че са изминали 10 години от както сме завършили-все едно беше вчера.Сега в събота ще имаме среща по този случай-10 години випуск 1997 година.Направо настръхнах......а какво ли ще е след 25 години...........

# 176
Честит празник на всички!!!
Катя, нали сме учили заедно (в един випуск), че и аз правя 10 години от завършването днес WinkЗа съжаление ние няма да се събираме и тази година. Нашият клас сме доста разпръснати и то не само из България. А колкото до снимката, както вече ти казах е доста мъглива, тъй че няма да стане монтаж на друг фон.Много са неясни очертанията ви, както ти обясних.И няма да се получи добре, ще изглеждате като изрязани с ножица и лепнати другаде Confused Това е от мен, sorry Peace

# 177
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

И тук днес грейна малко слънчице, но преди малко, за да не ни домъчнее за дъжда пак си поваля Laughing

Виждам, че си го харесвате празника затова да пийнете едно и заради мен Wine Glass

# 178
здравейте и честит празник Simple Smile записвам се да следя темата, понеже съм с малкия в Сливен за една седмица. Днес благоразумно избягахме от главната и отидохме в детския кът в градската градина, обаче се опекох, голяма жега.

# 179
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Най- красивия празник според мен.По главната улица има ще парад и мажуретки който повдигнаха настроението на всички.
За нас си беше повдигнато от сутринта защото нали завършваме и тържеството продължи от 9,30 до 12 ч. в кукленият театър.Беше страхотно децата бяха много въодушевени и малко притеснени. Както и ние родителите де. Е някой от вас сигурно са го изпитвали това чувство а някой ги очаква но повярвайте ми много е вълнуващо.

katerina_evro ще дойда на срещата може за малко още не знам но със сигурност ще мина (а то ми е на една крачка). Много искам да се запозная със всички ви.

Това е от мен продължаваме със празника ние а на вас ви пожелавам весело прекарване.

Общи условия

Активация на акаунт