Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 888
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Добър ден!

Мама Севи, наистина добре, че са снимките.

Днес ни е ден за сладка и компоти и затова чак сега се включвам.  chef

Лек и красив ден на всички.

# 227
Здравейте, момичета!

Да си кажа най-напред впечатленията от срещата. Много се радвам, че се запознах с всички които не познавах преди това. За мен времето прекарано с вас беше истинска приятна отмора от ежедневието. Мисля че обстановката беше супер, а положителната енергия която струеше и сега ме кара да се чувствам добре. 

newsm51 smile3525 smile3501

За тортата, Меги, нямам думи и чакам с нетърпение да видя и другата торта на рожденика Тошко. Хайде отваряй го този сладкарски цех ама направи един и в Сливен  Wink
Кате Евро, разправяй как беше купона.
Добре дошла в българско на Дидка, страшен басейн - откъде може да се снабдим с такъв - баш ще е за село, че в апартамента не става. Супер фотоапарат, между др. сега ще разглеждам снимките, които си качила - умирам си да разглеждам снимчици.
Засега чао, моите богатства спинкат та ще се възползвам да си изпия едно 3в1 на спокойствие докато разглеждам снимки. Кеф, колко малко му трябва на човек...

# 228
Здравейте дами,

Силве благодаря за поздравите Hug и кажи какво ново във ВТ Laughing А детко уж е добре, свали високата температура, но сега кашли,но очевидно и вие сте така, затова да не се оплаквам...Ти какви компоти си хукнала да правиш, ягоди и череши ли Thinking

Тити ти сливенска снаха ли беше newsm78

mamasewi и аз само гледам сега снимките, но се надявам следващия път и ние да сме там Party А сладкиша вкусен ли стана с малкия помощник Laughing  тази снимка като че ли съм я виждала в албума ти Thinking

mama-didi Катето не я търси още, тя и след сватбата се включи след около три дни newsm47

Дидка снимките ти ме развълнуваха Kissing Heart, сега ми се иска и аз да го хвана този самолет и да избягам...

# 229
Здравейте !

Много съм впечатлена от срещата. Въпреки че бях малко притеснена. (Е не ме ухапахте).
Радвам се че се запознахме толкова сте земни и сякаш се познавате от сто години. Не можах да разговарям с всички но нали сме най-малки трябващи да ядем да се преобуваме.......   мисля че и децата се наиграха.

Меги тортата беше страшно вкусна още ме яд че не можах да си я доизям.И аз чакам да направи цех в Сливен че откъдето и да си поръчвам тортите не ги харесвам.

Привет на БанДИТКа ! Май открихте сезона нищо че морето е далече? Аз също бих се пъхнала.

Кате когато се включиш де МЕРСИ за учебника . Ще трябва май тази седмица да се захвана и да го напиша.

Тити ти до кога ще си в Сливен?

Ние днес ходихме на пикник с децата. Често го правим. Иво му беше за първи път страшно се впечатли от листата. Батко и  татко направиха огън и опекоха обяда.
Та както ви пиша си мисля защо не направим срещата другия път сред природата на пикник??? newsm78

Е отивам да разгледам снимките и да къпя мъника.

# 230
Neli, аз съм ЗА такава среща. Ние само вкъщи, обикновено пред компютъра, си стоим, та едно излизане сред природата ще е супер за децата. Вие къде точно ходите на пикник?

# 231
  • София/Сливен
Добро утро момичета!
Ние вече сме в София.
Лек ден на всички.

После ще чета назад.... Сега имам да оправям багаж.

# 232
  • Сливен
Добро утро и от мен.
Разгледах снимките. Хубава срещата! Съжалявам, че ни нямаше, но все някога и ние ще се уредим. Меги отново е блеснала с тортата. Браво, Меги!  smile3501

Neli_M къде ходите на пикник? Наскоро се сблъскахме с такъв проблем. Дойдоха ни един приятели на гости. Единия ден искахме да ги изведем някъде сред природата, но трябваше хем да не е много път с колата до там, хем пък да можем да я оставим наблизо, за да я наглеждаме и децата да не вървят много. Не можахме да измислим подобно място и си останахме в града.

# 233
Добро утро и от мен!

Днес се очетрава слънчев ден. Пожелавам за всички вас да е красив и усмихнат.

Ние ще ходим до болницата, че моя ангел продължава да кашля. Снощи като се събуди, един час неможа да заспи от тази гадна кашлица.

# 234
ИваМ - тук съм родена.
НелиМ - сигурно до четвъртък.

сега ходих до складовете на изчислителния, малкият се уреди отново с евтини гащи  Mr. Green

# 235
Здравейте!

Добър ден изпихте ли си кафенцатата?

Радвам се че ви допада идеята за пикник. С

Ходим на пикник на различни места - Абланово, Боаза, Ичера,  Карандила дори  я. Жребчево,места с красиви изгледи и по възможност рекичка или вода.

Ние доста често ходим защото нямаме село а в апартамента не ми  се седи по цял ден.Затова използваме свободното си време да пътуваме или да ходим на пикник.

Е и сега не ме свърта излизаме на разходка. Чао.Ние ще сме по главната ако някой иска да заповяда с нас.

# 236
Добро утро от мен.

Момичета, имам питанка - ако някой знае де, ако не ще звъня до болницата "Ева"

Искам да попитам при раждане може ли да присъства таткото, има ли водно раждане, какви са цените по принцип за раждане, престой и т.н. Четох че работят със здравната каса, но какво се доплаща?

Мерсаж предварително  bouquet

...и ние излизаме и за сега ви изоставям Peace

# 237
Дидке, аз като раждах миналата година в "Ева" накрая платих само по 3.20 лв на ден за нощувката и 5 лв ми взеха за някакво изследване. Сега може би ще е по 3.60 нощувката, защото си мисля, че ще е обвързано с минималната заплата. Раждах секцио, но не са ми вземали пари нито са упойки, нито за операцията, тъй като имах здравни осигуровки. Много се съмнявам да има водно раждане. Доколкото знам не дават и на таткото да присъства. Единственото, което направиха за нас е, че единия анестезиолог взе фотоапарата и прави снимки по време на секциото. А, и свиждания не позволяват изобщо Sad

# 238
Здравейте момичета!Както виждам добре сте си изкарали на срещата.Не успях да дойда newsm45.На нас 10 часа ни е малко ранен час,а и всички си бяха в къщи- закуски и т.н.Снимките ги разгледах-много сте хубави!Иначе плануваме да празнуваме РД на Мариета в Къщата на приказките в края на юни.
Извинявам се,че малко рядко пиша,но съм се забила в едни руски сайтове и тегля разни интересни(за мен) книги,просто не мога да се спра!
Дидка много хубави снимки!Какви са тези питанки?Да не ти се ражда пак?

# 239
ИваМ - тук съм родена.
НелиМ - сигурно до четвъртък.

сега ходих до складовете на изчислителния, малкият се уреди отново с евтини гащи  Mr. Green

Извинявай, аз пак забравих да проверя първо в списъка и тогава да питам Embarassed Embarassed Embarassed
Значи ще те чакаме да се включваш редовно Hug

Силве дано всичко да е наред Praynig

Нели похвално е, че сте съумяли по такъв начин да прекарвате свободното си време smile3501

Меги чакаме да ни покажеш и другите красоти Laughing

Другата Катя не се ли наспа да разкаже за срещата Hug

Общи условия

Активация на акаунт