Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 902
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Иве, много вкусна беше змията Simple Smile И Къщата на приказките много ми хареса. Има място за децата да играят, 2 какички се занимаваха с тях. Аз утре ще кача снимките да ги видите, че след обед не ми остана време. Около 10-ина мами се събрахме. Хайде другия път повече Simple Smile

# 211
Кате   bouquet Всяка следваща среща е по-голяма Simple Smile

# 212
Ива, хайде, аз първа ще отсрамя фотографите  Grinning
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=22357&AlbumId=94898

Срещата беше супер! Къщата на приказките е много хубава - и децата и майките остават доволни. Много се радвам, че се запознах с момичетата, с които не се познавахме.  Peace
А за "змията" на Меги, мога да кажа само - Браво! Отново майсторска изработка - и във външния вид и вкуса!

# 213
Привет мили мои Hug

Радвам се, че сте си изкарали добре - съжалявам, че не можах да присъствам, но още не сме оправили часовата разлика и бях толкова уморена Tired Миши се събуди в 3 през нощта и елате да видите каква игра беше (а аз не бях спала 24 часа ooooh!) но пък сестра ми ме е заменила Hug

Снимките са страхотни, само дето и аз някои мами не ги познавам Blush

Меги, честит ти рожденник - много здраве, весели игри и безволно детство му пожелавам Peace

Ето да ви покажа как се забавляваха днес юнаците ни - който ми дойде на гости, да носи и банския Wink

....и да ви покажа новото си фото

Хайде похвалих се Wink

Целувки и се надявам скоро да се видим  bouquet

# 214
Дидке, добре завърнала се  Hug
И аз искам в тоз басейн да се топна, макар, че едва ли ще се побера вътре Simple Smile

# 215
Дидунчо благодаря за снимките и надписите по тях, аз вече разгледах тези на Ян Бибиян, но тя ги е постнала в суров вариант и нямаше надписи/обаче благодарско и на нея,че първа задоволи любопитството ни/.Всъщност се сетих за Живка само, защото съм я виждала, но как не се сетих за мама Вики и Мими, та те си толкова си приличат с Теди Laughing

Дидка добре дошла на родна земя, страшен купон във вас, а Мишето включи ли се Party
Честит ти и фотоапарат, с него да снимаш новата кухня и да ни я покажеш smile3503 newsm51

# 216
Кате, ще се побереш Wink ...а на теб да знаеш много ти ходи с тази рокличка Hug

Иве  Heart Eyes как без дребО

На снимката виждате и част от мойто снажно тяло...че то обектива не може да ме събере Crazy

...а за кухнята, почваме пак с новата скица, да видим кога ще я довършим ooooh!

Сега разгледах снимките с обясненията и се радвам макар и виртуално да се запозная с Нели, Ян Бибиян, мама Диди, мама Вики и Мими Hug но защо виждам само малкия на Тити, а нея не newsm78

Меги, ако знаех, че ще има торта щях да намина за малко Wink

# 217
А, мерси, Дидке.
Ами трябваше да наминеш я. Тортата не беше за изпускане. Ама и Меги цяла нощ я е правила.
Ама верно, че тити я няма по снимките. Като гледам и на моите я има само на 1-2 снимки. Що ли така?  newsm78

# 218
  • Сливен
има я на моите

# 219
Здравейте момичета! Най - после се прибрахме в красивия ни град.

Честит рожденник на Меги, да и е жив и здрав и много радост в живота му.

Иве , как е малкия? И ти имаш много поздрави от ВТ. Joy

Дидка, добре си се завърнала, как мина изпита? Разправяй де!

Виждам, че сте си изкарали чудно на срещата, а мен така ме е яд че неможах да дойда, че............. smile3511 newsm45

Да ви се оплача ли сега? Ростинката започна да кашля, през ноща е толкова неспокойна милата, направо незнам какво да я правя с тая нейната кашлица.

# 220
Теди, сега си отворих пощата и бях изненадана много приятно. Благодаря ти много за снимката, направила си я разкошна.

# 221
много се извинявам - снимки няма да има от мен, докато съм в Сливен. Както предполагах, липсват някакви драйвери, които тук не мога да изтегля и инсталирам. Дано имате търпение, пък ако не - и снимките на Ян Бибиян и Катя показват доста от срещата  Simple Smile
мен ме няма много по снимките, понеже аз с фотоапарата ходех насам-натам, излизах навън, влизах при децата и т.н. Но Бибиян ме е наснимала достатъчно. Дидка, - аз съм с тъмнозелена фанелка и червен пуловер, вързан на кръста.

И аз да похваля змията - много приятно ме изненада, а аз съм  капризна.

# 222
Здравейте мами!  friendship

Честит рожденик на Меги на патерици.
http://ecards.myfuncards.com/myfuncards/Birthday/TeensKids/10287/658.jhtml

Виждам че срещата е била страхотна.  Ние преди малко се прибрахме от село и лекичко ви завиждам .  newsm03
Силвина, виждам че и теб те е нямало, еееееее ще гледаме хубавите снимки. smile3509
Бебоците са големи сладури. Надявам се някой път и аз да мога да се включа.
Дитка, добре дошла и честито ти ново фото.
Лек ден на всички мами. Мисля днес да посетиме къщата на приказките.

# 223
Забравих да кажа на  всички които си купуват "Кулинарен журнал" могат да видят моят син как готви / на стр. 69 -Велизарчо.../

# 224
Забравих да кажа на  всички които си купуват "Кулинарен журнал" могат да видят моят син как готви / на стр. 69 -Велизарчо.../

Оооо...ще го видим малкия готвач Wink

Тити, видях те  newsm51

Лек и усмихнат ден момичета (въпреки жегата) sweating

Силви, какво ли има да разправям - много път, умора, среща с приятели и пак раздели .... и доникъде свършена работа newsm11

Общи условия

Активация на акаунт