Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 900
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Добър вечер да Ви кажа, че аз сега влизам Laughing

Теди благодаря за разкошните снимки, по-хубаво е и от сутрешна закуска newsm51
Не знам дали има нещо друго, което ми въздейства повече от морето...ако някога трябва да избирам къде да живея задължително ще бъде там Peace, така ще има къде да се усамотявам и успокоявам...

Кате благодаря, спахме добре/слава Богу/, за пръв път не вдигна температура, явно целия проблем е идвал от ухото, но да не говоря много, че... smile3505

MamaChrisi здравей Hug, а защо не пишеш нямаш време ли...тук пишат и хора, които не ходят на срещи, виртуалните приятелства са много ценни и ще се радваме ако и ти се присъединиш Peace

Дидка надявам се, че сте си пристигнали вече Peace

# 196
ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

АХ как е замирисало на море днес в темата!!!
Мерси за прекрасния изглед за което на ТЕС. А тази малка принцеса на снимките е голяма сладурана.
А по въпроса за срещата утре:
Аз също ще се чувствам неудобно защото (повечето сте по малки и на години и на килограми Embarassed Embarassed) ама смятам че всяко ново запознанство носи нещо положително.
Така че не е страшно опитайте и ела те! да се запознаем. Hug

Чао до утре че ние си наваксваме разходките от миналия месец зает в изпити.

# 197
  Време се намира в изобилие, така че ще пиша по-често. Ще си идвам на 8.06 за седмица, за да си прибера бебчо. Оставила съм го при майка ми от Великден насам. Много ще се радвам да се запознаяа с някои от вас. Имам мобилен телефон в България, но незнам номера....ще питам майка ми довечера. Party
  Ако организирате нещо, моля ви да уточните дата и място докато съм в Англия, в Сливен нямам интернет.
  Нямам търпение да си доида , Алекс ми липсва безкраино #Crazy

# 198
добре тогава, ще се довлечем  Hug ще нося фотоапарат, напомнете ми само да снимам  hahaha

# 199
  Много от вас са ми познати по физиономия...Simple Smile Това за фотоапарата е чудесно. Аз пробвах да кача снимки, но не ми позволявя, незнам защо. Повечето от българските сайтове са ми ограничени.
 Тити, щом поемаш отговорност за снимките, значи си сигурна ,че ще доидеш? Когато разбера какъв ми е тел. номер ще ти го изпратя  Simple Smile

# 200
Мама Криси видях от профила ти че сме набори.Това означава че поне по физиономия сме се виждали.Изпрати ми номера на телефона си на лични за да може като се прибереш след 8 юни да те потърся и да си организираме среща с всеки който желае.И аз ще нося фото на срещата така че ще можеш да видиш снимки от срещата в албума на мамите от Сливен - адреса е посочен в началото на темата.
Нели не се притеснявай от възрастта си............това не е от значение за приятелството.

# 201
Честит рожден ден на Тодор на Меги

Пожелавам му да е жив и здрав, да слуша маме и тате, а те да му подарят безгрижно детство  party002  party002  party002

nbirthday newsm67 newsm59

# 202
Честит рожден ден, Тошко! Да растеш весел и безгрижен за радост на мама и тати!

Меги, за теб!

# 203
Добро утро.
Меги, честит ти рожденик. Да ви е жив и здрав, и много да ви слуша.
Днес се успахме и се събудихме чак в 6.30 Simple Smile
Нели, ама ние не заформяме манекенско парти, тъй че няма защо да се притесняваш нито от възраст, нито от килограми.
тити, и аз редовно нося фотоапарат, обаче забравям да снимам. Голям съм заплес.
А какво става с Дидка?  Thinking Прибраха ли се или още са в Канада?

# 204
  • Сливен
Добро утро  Laughing
Вече изпратих каката и съм на линия  Mr. Green
Кой каза възраст и килограми
все си мислех, че аз съм баба ви  в тоз форум Sunglasses

# 205
Хайдеееееее, баби, лели, то прекалихте Naughty!Нали знаете, че човек е на колкото се чувства Wink
А сега по-важното
Честит рожден ден на Тошко!!!Много, много щастие и слънце в сърцето Heart Eyes

А това е за теб, МЕГИ!Да ти е жив и здрав рожденика!!!

Весело изкарване на срещата и ще чакаме снимки Hug

# 206
  • Сливен
Хайде да съм първа със снимките Wink
В суров вариант са, но нямам време да ги обработвам ...
Среща  26.05.2007

# 207
Гледам добре сте си изкарали!!! И аз искааааам! И моята сестричка се е появила, браво, браво Wink!

# 208
Благодаря за снимките на Ян Бибиян, Меги пак е творила чудеса Laughing вкусна ли беше змията Wink
Хайде някой да разкаже накратко какво стана, хареса ли ви къщата и да ми кажете плийз кои са мамите, които не познавам...
На нас с Теди ни остава само снимки да гледаме, така че чакаме и коментар към тях...

# 209
Хайде де Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт