Лято, слънце и море- АВГУСТ бебчета ще донесе!

• 10 463
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
  • Pb
Еми, ние от тайфата на благопристойните, ще си чакаме чинно Август и това е! Не ми остава друго, освен тайничко да завиждам на можещите. А между временно до тогава ще дразня тати Румен, като му се разкарвам с тея двете bombs
 hahaha

# 151
Ееее бравос поне няма да съм единствения който ще се дразни

# 152
  • UK
Ееее бравос поне няма да съм единствения който ще се дразни

Joy няма няма ... споко  Laughing

# 153
и моите са  bombs, но формата вече хич я няма, от тежестта горките...,а не знам на какво ли ще заприличат като  breastfeeding hahaha

# 154
  • Pb
Мда, и аз съм се замисляла над този въпрос с кърменето, но няма начин, суетността ще трябва да я подтиснем...

Ето няколко заглавия за следващи темички:

1. Август, морето, сините вълни - скоро реалност ще станат моите мечти.
2. За плаж и морски бриз все си мисля аз, но Август с бебче на ръце ще си бъда вече в нас.
3. Най-сладкия Август в живота ни съвсем наближава и безценни подаръци ще ни раздава.
4. Августовски щъркели над домовете ни летят, с мънички вързопчета те ще ни дарят.

# 155
  • София
Елхичка,прекрасни именца за новата темичка на мен ми харесват всичките!   bouquet Hug

# 156
Цитат
АМи - тя не я е използвала за бебка като беше малка. Ползват я от 10-и месец. Става за новородено, колкото и Куини Бъз- по същия на4ин е коша- така се върти на осите , и така се полу4ава легнало положение, при което краката стър4ат ногоре. Сенника е много малък, без колани е нимислимо за мен да го сложиш, а новородено и колани...... Rolling EyesНяма покривало за кра4етата.....Аз като плюсове от4итам това 4е се движи сравнително добре и плавно и големия багажник. ThinkingМинусите - ве4е ги изредих. Ак о за нещо конкретно се сещаш- питай.А ако си от СОфия( не погледнах), ножеш да излезеш някой път с нас в Южния парк и да я видиш на живо.

Благодаря ти за бързия отговор. Ако се сетя нещо ще ти пиша на лични.

Забравих да ви кажа, че от няколко дена корема ми е доста твърд. Не са контракции, а целия ми е твърд.  newsm78

# 157
Здравейте и аз искам да се присъединя към августовските мами с големи шкембаци, коремът ми е много голям,а съм за 27.08 вече няколко настоящи мами ми казват, че така са били в 8 мес. но аз много  си се гордея с коремчето ми. Вече съм с 13 килца отгоре Embarassed а по въпроса с bombs станали са огромни Embarassedвече три сутиена ми омаляват някои знаели от къде мога да си купя памучен огромен сутиен, задължително памучен защото от другите много ме сърби. За креватните удоволствия ние също сме на почти сух режим ами аз като си погледна шкембето и ми се отщява.
Х  bouquetаиде много здраве на всички и се пазете от жегите

# 158
4. Августовски щъркели над домовете ни летят, с мънички вързопчета те ще ни дарят.[/i][/b][/color]

Това ми стана любимо!!!! Супер е!
 Аз се изнасям от офиса че ме ядосаха
 Довечера ще пиша

# 159
irem4e , добре дошла  Hug
моите гърди също акто че ли поувиснаха малко. дали , защото натежаха или просто си се обезформиха  newsm78 че сега и тия прозрачни презрамки нищо не ми държат, все едно съм без сутиен  Close някакви упражнения правите ли за гърдите  newsm78
аз да дам отчет. претеглих се за първи път - +12кг  #Crazy а има още колко време...как ще ги свалям незнам.
док ми се скара, че вече ми били тесни дънките и бельото, каза да си купя кюлоти за бременни и да ходя с рокли. аз му викам - ми че ако ходя с кюлоти, то за какво ми е рокля, аз по кюлоти ще си ходя  Joy
иначе бебешора е добре, с главата надолу е. строил се е вече, ама никъде не го пускам още  Mr. Green иначе наистина секциото май малко късно ще ми го определят и се притеснявам. и рано не искам, и късно, въобще  - угода нямам  Mr. Green
къде беше този линк за килограмите - колко се качва по седмици?

# 160
  • София
За кърменето - няма от какво да ви е страх - не боли, само може да е лек гъдел. Кърмих до годината - Калоян имаше 7-8 зъба и не ме е ухапал нито веднъж. Коластра с първата бременност нямах изобщо, а после имах кърма за пет бебета. Сега също нямам, но не се притеснявам.
Мариетка,браво за позитивния постинг.Напълно те подкрепям.
Аз също нямах коластра първия път,но пък после като текна ooooh! чак я замръзявах и мъжо само ми се смееше,че може един крем карамел да направя с нея Mr. Green.
За секса,какво беше това newsm78.Откакто съм забременяла не сме правили,а с тези контракции дето имам,най-рано като се източат лохиите...  ooooh!
Гърдите,ще видите като дойде кърмата колко още ще пораснат smile3508.
Добре дошла на мама irem4e!

# 161
  • Ланкър, планините Овнерог
Добре дошла, Иремче!

Аз първия път нямах коластра, но и кърма нямах. Но честно казано, не се шашкам-ако трябва и с АМ ще се храниме.

Елхичка, заглавията са супер. Но дали някой би могъл да измисли заглавие с включени плодове в него за следващата ни тема?
Whistling

# 162
Хелоу  ................на новото мами Grinning
Гледам за секс си говорите-нали знаете секса е вятър работа ,ама се си е хубаво да подухва от време на време ,нали Joy Joy Joy Joy
Тез мъже дето хвърлят по едно оченце при женските клюки ,кво  -сигурно е много интересно Mr. Green
Сутиени продават всякакви ,просто влизате и питате за размер :палатка  hahaha
Аз много искам да кърмя ,наистина -първата бременност имах това щастие около има няма 20 дена -дано този път е друго .Имам си коластра ,ама ще видим  newsm78
На мен още не са ми казали бебо с какво прилежание е ,те всъщност кога точно се обръщат?
елхичка-заглавията са страхотни .Трудно е човек да си избере точно

# 163
muna33, то май има достатъчно време да се завъртят 101 пъти  Laughing

# 164
  • Ланкър, планините Овнерог
....Тез мъже дето хвърлят по едно оченце при женските клюки ,кво  -сигурно е много интересно Mr. Green
...

Ако имаш впредвид Lucius Vorenus , той е мойто мъж, дето ни прави темите. Съответно..........чете, да.

Общи условия

Активация на акаунт