Лято, слънце и море- АВГУСТ бебчета ще донесе!

• 10 463
  • 328
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен!  Sunglasses

Леле, колко много пишете!  Rolling EyesЧовек не може да ви изчита. Аз с тази работа, просто не ми остава никакво време да мисля за всичко останало, което се случва около мен!
В петък ходих на ехограф на частен лекар, защото имах болки. Слава Богу всичко беше наред.  LaughingЗа моя най-голяма радост видях бебенцето!  Grinning

Хубав ден!  Laughing

# 211
 Добро утро и от мен.
Тази сутрин Нета ми зачезна  #2gunfire ей добре, че го оправиха
Радвам се, че са ви харесали заглавията. Ама ние музикантите сме дарени и с много други дарби.  Crazy
Добро Утро момичета  Hug!!!
Снощи сънувах, че бебчето се е родило вече, много си го харесвах и гушках, ама най-странното е, че беше котенце  Joy рижавко със зелени очи, много красиво малко пухено коте  Crazy Crazy Crazy...Дори се обадих на сестра ми да й кажа колко се радвам, че децата ни са различни цветове  hahaha
Луда бременна работа!!!!!
Черпя с кафенце и ви пожелавам много хубав ден!

С първата си бременност и аз сънувах такива  котенца. Психолозите свързват това със страха от раждането. Сънуваш малко коте, защото по-лесно ще излезе от Дупката.... #Crazy
Абе бременна му работа Mr. Green

# 212
Добро Утро момичета  Hug!!!
Снощи сънувах, че бебчето се е родило вече, много си го харесвах и гушках, ама най-странното е, че беше котенце  Joy рижавко със зелени очи, много красиво малко пухено коте  Crazy Crazy Crazy...Дори се обадих на сестра ми да й кажа колко се радвам, че децата ни са различни цветове  hahaha
Луда бременна работа!!!!!
Черпя с кафенце и ви пожелавам много хубав ден!

С първата си бременност и аз сънувах такива  котенца. Психолозите свързват това със страха от раждането. Сънуваш малко коте, защото по-лесно ще излезе от Дупката.... #Crazy
Абе бременна му работа Mr. Green

Много интересно  Thinking Но пък се вързва с действителността-мен определено ДОСТА ме е страх от раждането.....

# 213
Добро утро и от мен  Crazy
Наистина ме развеселихте с тези котенца  Joy Joy
_MEGI_-всичко ще е наред и чакаме вести за пола  Grinning

Аз вчера подреждах и изхвърлях дрехи от каката и да знаете колко много  бебшорски неща съм запазила от нея -чито нови или малко носени .И са  все в неутрални  цветове ,обиколник за кошара ,чувалчета ,шапки и др.
marianamama-и аз съм много зле с дрехите ,обаче чехли засега имам доста .Миналото лято съм си накупила всякакви включително и супер високи ,но тях ще ги пропусна сега .Кажи ми моля те на Младост има ли в момента някакво изложение или просто са отворили нови павилиони за лятото и дали има нещо интересно като дрешки за нас  тумбалани . Mr. Green

# 214
  • София
Здравейте момичета,

Вчера имах много работа и не дойде ред да ви кажа за прегледа при съдовия хирург.. Честно да си кажа не останах много очарована - един стар доцент, прегледа ме с апарат  - каза, че дълбоките ми вени били добре и това били повърхностни. Каза, че съм имала плоски ходила - което не е вярно Naughty, и да не съм ходила на ниски и равни обувки и чехли, а да слагам токчета - да бе да Crossing Arms, на 178см височина само ток ми липсва, а и в тия жеги.....Даде ми едни хапчета да пия, да ми облекчават тежестта в краката и един мехлем. Оказа се, че много трудно се намирали таблетките (добре че мъжа ми има един познат с аптеки и ни ги достави още снощи) , а мехлема изобщо не с внасял, защото има много кратък срок на годност и аптекарите нямали сметка от него.

Днес съм на док, за да видим какво ще правим с цистита ми - снощи едвам заспах от болка.

Е, това е за сега от мен, лек ден на всички ви и до скоро  bouquet

# 215
 Абе Жужка този цистит не те ли мъчи отдавна?  Twisted Evil
Защо не го лекуваш, аз като студентка се оправях с БИРА.

# 216
За припознаването,мога да ви кажа, че найстина трябва нотариална заверка и подписите на двамата родители.Доколкото знам тази декларация се взима от общината.Ако искате мога да питам, наши познати скоро правиха това упражнение.

# 217
  • Ланкър, планините Овнерог
За припознаването,мога да ви кажа, че найстина трябва нотариална заверка и подписите на двамата родители.Доколкото знам тази декларация се взима от общината.Ако искате мога да питам, наши познати скоро правиха това упражнение.

Да, но дали и за Шейново се отнася? Като раждах Танти, нямаше такива щуротии-Боби на място си я "позна". И се чудя дали си нямат нотариус в самата болница, защото все пак подписва декларация в мазето на болницата. Явно е имала стойност.

# 218
Муна 33, това в междукрачието мисля, че не са контракции, те стягат корема като камък.И мен ме боли там, още от преди месец, бях ви писала, ама не ми обърнахте внимание.Това е от костите, а ако те боли малко по-горе от триъгълника- връзките на матката.Контракциите са по високо и стягат всичко-и кръст, и корем и всичко Heart EyesНе си мисли глупости и се радваи на бебчо Heart Eyes

# 219
Гита, доколкото знам това изискване е от 1-2 години, и в този случай за който ви пиша става въпрос за Майчин дом.Нашите познати са от Сандански и им казаха изришно декларацията да е нотариално заверена, но не знам дали защото са от др. град и раждаха в София или това си е задължително изискване. newsm78

# 220
Гита, доколкото знам това изискване е от 1-2 години, и в този случай за който ви пиша става въпрос за Майчин дом.Нашите познати са от Сандански и им казаха изришно декларацията да е нотариално заверена, но не знам дали защото са от др. град и раждаха в София или това си е задължително изискване. newsm78
И аз така  newsm78

# 221
Добро утро! Аз току-що се излюпвам, но нещо съм в кофти настроение  ooooh! въпреки, че сънувах много готин сън.
Сънувах бебото, че се е родило и си бяхме вкъщи. newsm30 Беше много сладичко, мъничко и много послушно. Въобще не плачеше. Аз се мъчех да го кърмя,  Misc Baby Bottle  но нещо ми беше много трудно, но накрая като започна и неможехме да го отделим от мен с мъжа ми. newsm32

Сега отивам малко да се поразходя и да огледам за някое панталонче.

# 222
Гита, а като нямате брак, вашето дете незаконно родено ли се води?
Защото ако е така:Условия за припознаване се определят в чл.2 от ЗПНДУО
   Отдел I.
   За припознаването на незаконородените деца.
   1. Незаконнороденото дете може да бъде припознато от бащата и от майката заедно и отделно.
   2.  Не могат да бъдат припознати:
   1) децата, родени от лица, от които даже едно само да е било, в време на зачатието, женено за друго лице;
   2) децата, родени от лица, които не могат да се оженят по причина на роднинство или свойство.
   3.  Припознаването на едно незаконнородено дете става с удостоверен по нотариален ред акт, съставен преди или после рождението.
   4.  Припознаването има действие само за този от родителите, който го е направил, и не дава на припознатото дете никакво право спрямо другия родител.
   5.  Бащата или майката, който е припознал в време на непълнолетието му.
   Ако детето е припознато и отъ двата родители, то настойник е бащата.
   6.  Незаконнороденото дете взема фамилията на този родител, който го е припознал, или пък фамилията на бащата, ако то е припознато и отъ двата родители.
   7.  Родителят е длъжен да поддържа припознатото незаконородено дете, да го възпитава, учи и да го изучи някой занаят.
   8.  Незаконнороденото дете е длъжно да поддържа своя родител, когато този последния няма ни низходящи, ни съпруга, които да го поддържатъ.
   9.  Припознаването може да се оспорва отъ детето и отъ всекиго, който е заинтересован
   10.  Забранено е да се дири бащата.
   11.  Диренето на майката не се забранява.
   Детето, което посочва известна жена за своя майка, е длъжно да докаже, че то именно е детето, което е родено отъ нея.  Доказателствата с свидетели се допущат, само в този случай, когато има начало от писмени доказателства.
   12.  Всичките заинтересовани лица се допущат да възразяват против иска за дирене майката.
   13.  Решението, което признава прихождението, има еднакво действие съ припознаването.
14. Забранява се да се дири майката в случаите, в които не се допуща припознаването (чл. 2)

Условия за узаконяване на незаконородени деца:
   За узаконяването на незаконородените деца.
   15.  Незаконороденото дете, чрез узаконяване, добива качеството на законно дете.
   Узаконението става или чрез последующи брак между родителите на незаконороденото, или по съдебно постановление.
   16. Децата, припознаването на които законът не допуща, не могат да бъдат узаконени ни чрез последующи брак, ни по съдебно постановление.
17.  Допуща се узаконения на умрели вече деца за в полза на техните низходящи.

Узаконяването е публично /в Държавен вестник.
Последици от узаконяването:
18. Децата, които са узаконени чрез  последващ брак, добиват правата на законни деца от деня на съпружеството, ако те са припознати и от двата съпруга преди брака, по установения в чл. 3 ред, или пък от деня на припознаването, ако то е станало   след брака.  

19.  Узаконението чрез съдебно постановление може да стане при съвкупност  на следующите условия:
1) щото родителят, или един отъ тях
2)  да го искат;
   2) щото родителят, който иска узаконението, да няма законни деца или узаконени чрез последующи брак, ни низходящи от тях;
   3) щото този родите да няма възможност да узакони децата чрез последующи брак;
   4) да е доказано съгласието на другия съпруг, ако просещия узаконението родител е женен.

# 223
брей, че грозен термин - незаконнородено  Confused и какво, майките в затвора ли ще ги вкарват, като са родили  "незаконно"  hahaha

# 224
Мноооого грозно звучи. Уж щяха да правят съжителството на семейни начала да има същия статус като този с брак. Децата са си наши, но нямаме брак и не желаем да се бракуваме. Това, което прочетох, ми звучи да е като за неясни родители. Ще ги узаконя аз държавниците ни. Пфууу, че се ядосах.
Айде, отивам да търся подарък за една приятелка на Танти, че вдругиден сме на рожден ден, а идея нямам какво да купя.

Общи условия

Активация на акаунт