Лято, слънце и море- АВГУСТ бебчета ще донесе!

• 10 463
  • 328
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро,
Вчера док официално потвърди че чакаме момченце mamma
Иначе всико му е наред за сега, 1200 гр. omm
Тиги, аз нямах възможност днес да отида на лекция, така че не знам, но по принцип гледам на всичките да ходя, освен всичко останало е и много забавно с новите дружки с които се запознах Joy Joy/повечето са Юлски мами - много готини мацки Hug/

# 241
  • Pb
Разгледах покупките ви и искам да ви се оплача, че моя мъж е толкова суеверен че не ми дава нищо да купувам за бебето. Заплаших го че после ще купува всичко сам и ще му е много, много трудно но.............без резултат.
Каква е рецептата? Как ги убедихте?
Просто отиваш сама по магазините и това е. Започваш с нещо дребно и ще не ще, ти вече ще си го купила. Като се мине 1 седмица и види, че нищо лошо не се е случило, продължаваш "облъчването". А м/у другото направих точно като Херка, размятах му списък, дълъг 1 км с цената с/у всяко нещо и започна да омеква.

Момичета за припознаването на бебо, най-добре отидете и предварително питайте в конкретната болница. Наистина се оказва, че навсякъде си имат собствени правила и ако в болница Х не искат нотариална заверка, то за У това не е миродавно и там ще ви поискат ...

Меги, аз бях ти казала, че не исках предварително да знам пола бебо и ако до 7я не бях го разбрала, щях да устискам до края!

# 242
Ние не сме купили много неща за бебка...тоест само едно боди съм взела още...Скоро ще започнем с по-големите неща като кошарка и количка...Ама пък ще трябва да ги прескачаме...нали сме в гарсониера...та не знам. Не сме суеверни, ама все си мисля че има време. А и мъжи май повече отлага милия, като знае как ще се изръси...

# 243
  • София
Здравейте Hug.
Кой иска дъжд?Изпращам ви в промишлени количества,в замяна искам малко слънчице и топлинка Tired.
От два дни не е спирало да вали Close и детето се побърка вкъщи.
За болките в междукрачието,моята лекарка ми каза,че те се появяват защото таза се "разтваря" и се подготвя за раждането.Друг е въпроса,че аз лично ги имам от два месеца насам Mr. Green,особено сутрин когато ставам от сън.
Ами друго не се сещам.Виждам,че коментирате припознаването,но аз съм бракувана и си нямам на идея как стоят нещата.
Хайде чао засега,по-късно пак ще надникна.

# 244
Здравейте мами и от мен.
Днес съм в прекрасно настроение. Ходих на зъболекар и нямам кариеси, но шийките на зъбите са ми станали много чувствителни от бременноста. А и с тези лекарства които ги пиех.Имаше и друга бременна с някакъв абцес, а тя милата в 9-ти месец и не може да и се слага упойка. Вижте си зъбите момичета, че стоматоложката каза, че по време на бременността много инфекции се получаваки в устната кухина.
На мен ми сложи антибиотик но локално, т.е само в джобовете на зъбите дето са се оголили.
Искам да ви се похваля, че откакто правя "Фит мама" се чувствам много добре. А тук е момента да благодаря на Поли-Моли за съдействието.  HugИ свалих 1 кг. не змнам дали е от гимнастиката или от черешите дето ги ям постоянно, но съм преизпълнена с енергия.

# 245
  • Ланкър, планините Овнерог
Ето ме с подарък. Много съм доволна, тъй като мацката, за която трябваше да търся, си има всичко.

Гита, точно до хотел Плиска живеем. Няколкото грозни стари блока с магазинчета на приземните етажи- има Мтел и Германос. Ние сме си близо можем по разходки да ходим:-)Вие на Цариградско шосе ли сте или по-навътре?
 Ох как ми се иска и на мен дъждец...ама много добре ще ми дойде, да разхлади...само задушно да не става след него...
 Май не си е работа да живееш със свекърва...Аз имам чувството че с моята майка не бих издържала...

До самата болница сме. Слава Богу, не сме до шосето. Значи доста често минаваме покрай вас, тъй като от Плиска ходим пеша до Скай Сити Център.

# 246
Здравейте! Да споделя и аз нещо хубаво. След всичките лоши приказки, които се изприказваха за отношението към бременните, напоследък съм направо очарована. Навсякъде по учреждения и в градски транспорт ми отстъпват място./само пред аг кабинетите не-малко смешно но.../

# 247
 Сладкишче добре дошла  Hug загуби се и ти из пространството  Crazy
Ей я бързо казвайте какво е това "Фит мама" Поли-Моли да даде отчет  Praynig
Искам едно мнение от вас: Значи бяхме решили да вземем юношеско легло за малката а бебчо да спи на кака в леглото да ама се отказахме, защото искаме да направим детска стая за децата но това ще стане след поне 2-3 години. Та така интересуват ме кошчетата за бебенца - дайте идеи до каква възраст може да стои бебчето в такова кошче и дали има някакви със местенце и за дрешки. Голямо мислене му мисля  newsm78 и нищо не мога да измисля.

# 248
 vasq78 аз сега си тръгвам от работа, така, че за малко ви посетих. Важнотое, че всички сте добре. Когато мога ще пиша. Сега отивам да си почивам.
"Фит мама "е гимнастика за бременни от интернет се тегли. Много е готина. Чао от мен.

# 249
Здравейте сладурани,
Отдавна не съм се включвала, дано не съм ви липсвала много  Heart Eyes Hug
Ние сме си добре Simple Smile днес бях на ултразвук и бебчо си шава и ритка доста.Преди няколко дни се бях притеснила че не  го усещах цял ден ...., и вечерта се налапах със сладолед, та то се събуди.
Обсъждате сутиени гледам Simple Smile и моят бюст доста е нараснал.. от 90 на 100 а на коремчето вече е 105см. Купих си един сутиен на Триумф за 34лв. той е специално за мами, препоръчвам ви го.От всички останали дето имам много ме сърбеше кожата а уж все давам луди пари. А то и аз нямам все още коластра, дано да имам кърма после.
Да ви се оплача много ми се подуват краката, особено когато съм на работа  Cry пред  бюрото и никак не се движа, пък през weekenda съм екстра а не се спирам по цял ден се шляя на вън!А кръвното ми е добре не го качвам и си се чувствам прекрасно.
А сега да ви се похваля на 30.06 ще се бракувам, уж нямаше да има тържество и т.н. а докарахме списък с 60 гости.Та сега се наложи и ресторант да ангажираме. Ще трябва и някаква рокличка да си ушия.Плат вече си купих, остава да уточня модела. 100% ще е дълга че с тия мои крака ще умра от срам.Хич не съм си се представяла булка тюлен... ам няма как.После съм сигурна, че няма да се решим и няма и да се съберем и с приятели. Само дано бебчо не реши да излиза по-рано, че младоженеца ще си е сам пред олтара. hahaha
Решила съм аз да си организирам всичко по тържеството и ако имам нужда от помощ ще разчитам на вас!
Целувкииии от мен и бебчо де!

# 250
  • Ланкър, планините Овнерог
Има ли сутиени за бременни, които да са с подплънки?

Манчева, дано успееш да се омъжиш, т.е. беб да поизчака малко, че мъж ти ще се озори сам да се жени.

# 251
  • ГОре на черешата...
Вася, според мен кошчетата се ползват много кратко време, че като почне да се обръща бебето...А ако вземете сега легло, после винаги може да вземете още едно...поне си мисля така де...по-спокойно ще е и на каката /защото сигурно леглото вече й е малко/ и на теб.
Манчева, сигурна съм, че ще си най-прекрасната булка Peace! И чакаме мнооооого снимки!Пък беб да не бърза - до август има още много време, нека тропне едно хорце на сватбата на мама и тати Grinning.

# 252
Манчева, дано всичко е наред със сватбата!  bouquet И ние се бракувахме скоро. Преживяването е страхотно. Само че искам да ти кажа ако можеш да не търчиш за всичко сама като нас. След сватбата Ели получи контракции и досега пази леглото и прекъсна и работа. Вече е добре, но те съветвам да не се натоварваш и ти. Иначе помощ при нужда ще оказваме всякаква Laughing - алкохолни борси, ресторанти и транспорти...
Хубав ден на всички  bouquet

# 253
Сладкишче -и аз ще се поразровя  за тази гимнастика ,ама не с цел да отслабвам а за форма
Манчева -  успешна подготовка и не се притеснявай ,каквото е писано това е  Party
vasq78-ако ще взимаш коче ,можеш да вземеш и някакъв скрин ,който после да ползват децата в детската стая .
efg+eli-точно щях да питам къде изчезнахте .Пазете се много и пишете по-често Hug

# 254
Здравейте отново! Аз до сега бях на разходка - навън не се дишаааа  Crazy

Току-що се обадих на доки и си записах час за четвъртък, та тогава ще докладвам. Дано всичко да е наред с бебо - не, че имам някакви съмнения Grinning Ако и този път потвърди, че ще е момченце вече няма да имам и грам съмнение. А и казват,че е по-вероятно момиченцата да объркат отколкото момченцата,но.... Thinking Нямам търпение да дойде четвъртък.

Отностно пазара за бебо - и моя мъж не иска нищо да купуваме - не, защото е суеверен или нещо такова ( и двамата не сме) просто все казва, че е рано. Аз пазарувам с майка ми или сама, не с него. Той само гледа после покупките и им се  радва.

Сега ще кача и малко снимки на моето коремче, че още не съм качвала.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт